Inspiraatiota maailmaa tutkivilta naisilta naisille – tiedostavamman ja kauniimman maailman puolesta!

seikkailijattaret kesäkuu

Kesäkuun uudet tuulet tuovat teemapäivät luoksenne

in Pääkirjoitus by

Kevät on uudistumisen aikaa ja meille Seikkailijattarissa koko ensimmäinen vuosi on aikaa kasvulle. Kasvu tarkoittaa kehittymistä ja ympäristöön muokkautumista, omaa syvintä olemusta menettämättä.

Sivusto alkoi verkkolehtenä, joka ilmestyi valtavana lukupakettina kerran kuukaudessa. Huomasimme, että te haluatte enemmän ja useammin, olimme samaa mieltä. Pelkkä kuukausittaisuus jäi historiaan ja muutuimme välimuodoksi. Välimuoto ei tuntunut omalta ja nyt hyppäämme aivan uuteen aikakauteen, kevään ja vaihtelunhalun innostamina.

Tästä lähtien Seikkailijattaret-verkkomedian sivusto tulee näyttämään uudelta, vuoden jokaisena päivänä. Tästä eteenpäin unohdamme kuukauden kantavat teemat ja siirrymme teemapäiviin.

Maanantai on nyt omistettu matkakuumeelle (kohdevinkkejä), tiistai tarinoille (henkilökohtaisempia matkatarinoita), keskiviikko kohtaamisille (inspiroivia ihmisiä ja kulttuureiden kohtaamisia), torstai toiminnalle (extreme-elämyksiä, harrastuksia ja toiminnallista elämää), perjantai pohdinnalle (juttuja pintaa syvemmältä, vastuullista matkailua ja pohdintaa), lauantai luonnolle (luonto- , retki, – ja eläinaiheisia juttuja) ja sunnuntai, millekäs muullekaan kuin Suomelle (kotimaanmatkailua sieltä ja täältä, kaupungista ja luonnosta).

Jutut kulkevat myös muualla teemapäivien sanojen mukaan ja kutsumme sinutkin osallistumaan tähän jakamalla omia juttujasi ja kuviasi sanoilla #matkakuumemaanantai, #tarinatiistai, #kohtaamistenkeskiviikko, #toimintatorstai, #pohdintaperjantai, #luontolauantai ja #suomisunnuntai.

Kesäkuussa on luvassa muun muassa virtuaaliseikkailuja, rakkautta Brasilian ja Suomen välillä, katutaidetta, katuruokaa, firman perustamista Filippiineille, festarikävijän vinkkejä ja lifestyle-juttuja unohtamatta.

Miltä muutos tuntuu? Oletteko muutosvastaisia vai virkistääkö vaihtelu? Kertokaa ja kommentoikaa, olemme täällä teitä varten. Ihanaa kesän alkua kaikille ja kiitos, että olette täällä!

Kesäterveisin,

Laura xxx

 

Comments

Kommentit

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
29Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Aitojen kokemusten spontaani ja fiilistelevä etsiskelijä, rinkka selässä tai matkailuauto alla. Elämyksiä janoava esteetikko, joka on onnellisimmillaan jossakin tunnelmallisten kahviloiden ja koskemattoman luonnon välimaastossa. Boheemi Berliini on kaupunkirakkauksista suurin, mutta tropiikin sielu lepää parhaiten palmujen alla. Lisää seikkailuja Urbaani viidakkoseikkailijatar -blogissa.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

Latest from Pääkirjoitus

Terveiset kaamokseen

Lokakuu muuttui marraskuuksi lähes huomaamatta. Matkakuume alkaa nostaa päätään samaan aikaan, kun
elokuu

Elokuussa eletään täysillä

Elokuu muistuttaa elämästä ja hieman synkästikin, elämän rajallisuudesta. Elokuu valmistelee luontoa talviteloille,
Palaa Alkuun