Saavutitko tänä vuonna sen, mistä haaveilit?

in Pääkirjoitus by

Vuosi vierähti nopeammin kuin yksikään aiempi. Minne aika kuluu ja mitä siitä jää käteen, mitä jää muistoihin? Saavutitko sen, mistä haaveilet tai kuljitko edes sitä kohti?

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä hetki muistella kuluneen vuoden kohokohtia, samalla myös sen pohjamutia. Ilman pimeää ei ole valoa ja siksi monen meistäkin vuosi on kätkenyt sisäänsä kauneutta ja karuutta.

Tämä vuosi on ollut myös Intian mytologian ja numerologian mukaan muutosten vuosi. Kissat on nostettu pöydille ja asioita on kohdattu. Olemme muutoksessa, jatkuvassa muutoksentilassa. Nyt, jos koskaan.

Jos elämme muutoksen vuoden sekä luvun 2017 yhteenlasketun summan eli numero yhden vuotta, olemme uudistumisen äärellä. Onkin hyvä hetki miettiä, mitä haluat muuttaa omassa elämässäsi tai omassa itsessäsi?

Kun vuosi vaihtuu, on taas oiva hetki miettiä elämän suuntaa. Ottaa uusi askel kohti unelmien elämää ja päättää mennä tarmokkaasti hurjiakin unelmia kohti. On aika uskaltaa. Jos emme olisi uskaltaneet, ei pian vuoden täyttävä Seikkailijattaret-sivustokaan olisi koskaan syntynyt. Päätä sinäkin uskaltaa.

Rohkaisevin terveisin,

Comments

Kommentit

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
9Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Vinkkejä jakavat matkabloggaajat, valokuvaajat, lukijat sekä useiden alojen asiantuntijat. Inspiroi ja inspiroidu.

Vastaa

Your email address will not be published.

*