5 x kiinnostava majoitus Teneriffalla

Kerro kaverille!

Teneriffan hotellit? Upea majoitus Teneriffalla? Missä majoittua Kanariansaarten monipuolisella Teneriffalla? Nappaa vinkkimme talteen ja löydä unelmiesi hotelli tai muu majapaikka.

Hotelli Puerto de la cruz ja uima-allas.

Hotelli Teneriffa.

5 x  kiinnosta majoitus Teneriffalla

1. Hotel Dwo Nopal – moderni hotelli upealla kattoterassilla

Puerto de la Cruzin tunnelmallisessa kaupungissa sijaitseva Hotel Dwo Nopal on uusi hotelli, joka sopii monenlaisille matkailijoille. Hintataso on kohtuullinen ja huoneita on monenlaisiin tarpeisiin. Parasta hotellissa on kattoterassi, jonka ylimmällä tasolla on uima-allas. Katolta aukeaa kaupungin kattojen yli maisema Teide-tulivuorelle ja Atlantin aalloille. Aamianen on todella runsas ja laadukas.

Tutustu tästä hotelliin, saatavuuteen ja hintoihin.

Hotelli teneriffa el medano.

2. Hotel Playa Sur del Tenerife – perinteisempi hotelli

Tämä hotelli on perinteisempi, mutta silti hyvin teneriffalainen ja suositeltava ihanassa el Medanon rantakaupungissa. Hotelli on vilahtanut myös joskus Netflixin puolella suositussa jännityssarjassa. Playa Sur del Tenerife sijaistee mukavassa el Medanon rantakaupungissa, kauniissa paikassa aivan rannan päädyssä. Hotellilla on uima-allas ja aulassa järjestetään esimerkiksi satunnasia klassisen musiikin konsertteja.

Tutustu hotelliin täältä.

Majoitus tiipii teneriffa.

Majoitus uniikki teneriffa.

3. Airbnb Tiipii – Boheemi majoitus

 

Teneriffan pohjoispuolella, lähellä Punta del Hidalgon rantakaupunkia, sijaitsee persoonallinen majapaikka. Vanhaan kasvihuonetelttaan on luoto boheemi maailma, jossa voi majoittua tiipii-teltassa. Meren ja vuorten välinen maisema on ikimuistoisen upea ja koko paikka on todellinen elämys niille, jotka haluavat majoittua ekologisesti. Paikassa on ulkohuussi ja ulkovessa. Paikasta löytyy esittelyvideo täältä.

Tutustu ja varaa tästä.

Lukuvinkki: Miten löytää halvat lennot?

Majoitus Teneriffa rauhallinen.

Uima-allas hotelli teneriffa.

4. Hotel Rural Costa Salada – Rauhaa kaipaavan valinta

Kaukana kaupungin melusta ja kaukana kaikesta sijaitsee perinteinen majatalo, jonka maisema merelle on vailla vertaa. Uima-allas on käytännössä lähes liitetty Atlantin valtamereen ja aallot lyövät tontin kallioille. Tämä on valinta rauhaa kaipaaville seikkailijoille ja seikkailijattarille. Suosittelemme vuokraamaan auton, vaikka paikkaan pääsee myös julkisilla esimerkiksi La Lagunan kaupungista.

Tutustu hotelliin tästä.

Hostelli teneriffa.

5. Puerto Nest Hostel – edullinen reppureissaajan valinta

Sooloreissaavien ja sosiaalisuutta kaipaavien valinta voisi olla Puerto de la Cruzin paikallisemmalla puolella sijaitseva pienehkö hostelli, Puerto Nest Hostel. Hostelli on intiimi ja kotoisa (0ma rauha ei aina taattua), mutta edullisen hintansa väärti. Maisema kattoterassilta aukeaa merelle ja hostelliaamiaiseksi herkullinen aamiainen tarjoillaan parhaimmalla maisemapaikalla. Hostellissa myös yksityishuone ja etenkin neljän hengen huoneita voi suositella lämpimästi.

Tutustu hostelliin ja hintoihin täältä.

Lukuvinkki: Lue Lauran lomamuisto Teneriffalta täältä.

Psst! Etkö löytänyt sopivaa? Kurkkaa myös muut vaihtoehdot.

Booking.com

Kerro kaverille!

Scroll to Top