Majoitus Marrakechissa.

5 x upea majoitus Marrakechissa

Etsinnässä upea majoitus Marrakechissa, Marokossa? Marrakech ja koko Marokko on täynnä upeita hotelleja sekä riadeja ja valikoimaa on jokaiseen makuun. Tässä omat suosikkini.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Marokko on arkkitehtuurisesti varmasti yksi maailman kiinnostavimmista kohteista. Rosoisia pintoja, haalistuneita maaleja, värikkäitä seiniä, yksityiskohtaisia ovia ja ikkunoita sekä kauniita muotoja. Marokkoon matkaavan ei kannata etsiä majoitusta tyypillisestä hotellista, yöt kannattaa viettää perinteisessä marokkolaisessa riadissa. Muista talviaikaan pakata reilusti vaatetta mukaan, sillä riadit saattavat olla yllättävänkin kylmiä.

Kadulle näkyy usein vain vaatimaton ovi ja seinät, mutta sisäpihalla aukeaa paratiisi. Riadin keskellä on aina puutarha. Rakennuksissa on sisäpiha, jossa on usein kasvillisuutta ja suihkulähde, jopa pieni uima-allas. Riadin huoneet on sijoiteltu sisäpihaa ympäröiville käytäville ja rakennukset ovat kertakaikkisen kauniita ja koristeellisia. Monissa riadeissa on myös kattoterassi.

Olen testannut ja hyväksi todennut kaksi tällaista marokkolaista majapaikkaa Marrakechissa ja jaan myös muutaman riad-haaveeni kohteen. Voisin asua tällaisessa rakennuksessa, ne ovat niin kauniita ja harmonisia. Ei ihme, että marokkolainen tyyli on tällä hetkellä sisustuksen saralla muodissa.

Lukuvinkki: Missä majoittua Suomessa?

Riad Marrakechissa.

Missä majoittua Marokon Marrakechissa?

Riad Alegria – Majapaikka Marrakechin sydämessä

Sijainti: Marrakech

Marrakechin medinassa sijaitseva, upea riad eli talo, jonka sisäpihalla on puutarha. Riad Alegrian huoneet ovat siistit ja kauniit, kattoterassi kruunaa kaiken. Aamiainen kattoterassilla, Marrakechin kattojen yllä ja haikaroiden ympäröimänä on upea kokemus. Aamiaisen jälkeen voi loikoilla terassin aurinkotuoleissa ja pulahtaa pieneen uima-altaaseen.

Tutustu ja varaa *täältä.

Majoitus Marrakechissa ja riad.

Riad Chorfa – todella kaunis majapaikka Marrakechissa

Sijainti: Marrakech

Tämä upea riad sijaitsee myös loistavassa paikassa, Marrakechin medinan pienten ja sokkeloisten kujien uumenissa. Kaunis sisäpiha on tämän riadin houkuttavin paikka, kattoterassia ei tässä paikassa ainakaan tietääkseni ollut. Sisustus on täydellinen kaikkine pienine yksityiskohtineen. Meidän huoneemme oli kaksikerroksinen ja olisin voinut muuttaa siihen huoneistoon vaikka heti. Kaunis, kaunis, kaunis!

Tutustu ja varaa *täältä.

Marrakech majoitus.

 

Muutama muu upea majapaikka, joissa haluaisin yöpyä Marokossa:

 

Lukuvinkki: Marokkolainen ruoka – maista ainakin näitä

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top