5 x upea vuokrahuvila pääsiäiseksi

Kerro kaverille!

Vuokrahuvila tai mökki pääsiäiseksi? Tutustu muutamaan helmeen ja kaikkiin vapaana oleviin mökkeihin ja varaa pakopaikka yhdelle, kahdelle tai koko porukalle.

Sivustolla käytetään mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Jussi´s Chalet B

Sijainti: Juuma

→ Tutustu ja varaa *tästä.

Upea kelohuvila Oulangan kansallispuiston kupeessa, Karhunkierroksien lähellä. Huvilaan mahtuu kuusi henkilöä.

Vuokrahuvila.

 

Torniniemi

Sijainti: Savonlinna

→ Tutustu ja varaa *tästä.

Savonlinnasta 62 km itään sijaitseva hirsimökki, jossa keittiö, olohuone, makuuhuone (10 m²) parivuode, pukuhuone, pesuhuone, sauna (sähkökiuas), erillis-wc, ja katettu kuisti.

 

Villa Harald

Sijainti: Kemiönsaari

→ Tutustu ja varaa *tästä.

Kolmikerroksinen, vuonna 2009 rakennettu huvila. Keskikerroksessa keittiö, ruokasali, kirjasto ja yksi makuuhuone, jossa 2 erillistä sänkyä. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, joissa kaikissa kaksi erilllistä sänkyä. Yläkerrassa myös TV-oleskelutila, jossa levitettävä vuodesohva kahdelle. Alakerrassa sijaitsee saunaosasto, neuvotteluhuone, biljardihuone, takkahuone, baari, lasiterassi ja ulkoterassi. Saunaosastolla on myös uima-allas.

Villa Saimaan Joutsenlahti

Sijainti: Ruokolahti

→ Tutustu ja varaa *tästä.

Villa Saimaan Joutsenlahti on moderni huvila laadukkaaseen lomailuun, joka sopii hyvin perheille tai pariskunnille. Isoista ikkunoista on hienot näkymät Saimaalle.

Vuokrahuvila.

Hämeenranta

Sijainti: Kangasniemi

→ Tutustu ja varaa *tästä.

Hämeenranta on tilava ja tasokas vuokrahuvila rauhalliseen lomanviettoon. Vehreällä ja suojaisalla piha-alueella on mukava viettää lomaa, täällä unohtuvat arjen kiireet. Rannassa on nuotiopaikka ja grillikatos kokkailupuuhiin.

 

→ Tutustu kaikkiin pääsiäisenä vapaana oleviin mökkeihin ja huviloihin tästä.

Kerro kaverille!

Scroll to Top