fbpx

Seikkailijattarien Aarresaari-klubi

/
Seikkailijattarien aarresaari-klubi ja etukortti

UUTTA! Seikkailijattarien Aarresaari-klubi on reissunaisten Seikkailijattaret-yhteisön ikioma klubi. Klubilaisena saat käyttöösi monenlaisia etuja ja olet oikeutettu osallistumaan seikkailijattarien omiin tapahtumiin joko ilmaiseksi tai erityishintaan. Seikkailijattaren vihreä etukortti on toimii pääsylippuna aarresaarelle.

Seikkailijattaret on kaikille matkaileville naisille suunnattu yhteisö. Kuka tahansa itsensä seikkailijattareksi kokeva oman elämänsä seikkailijatar on lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme, inspiroimaan ja inspiroitumaan hengenheimolaisten seurassa. Koko toimintaamme voi tutustua täällä.

Seikkailijattaruuden uudelle tasolle vievä klubi (uutta) Seikkailijattaret-klubi kulkee nimellä Aarresaari-klubi. Kuka tahansa aktiivisempaa yhteenkuuluvuutta kaipaava reissunainen on tervetullut lunastamaan pääsylippunsa aarresaarelle. Pääsylippuna toimii trooppinen seikkailijattaren etukortti, jonka voi hankkia täältä itselleen hintaan 16,90€. Kortti on symboli klubilaisuudesta ja jokainen kortti on numeroitu.

Seikkailijattarien Aarresaari-klubin etukortti

Etukortti on myös avain lukuisiin klubietuihin. Käytössä on muutamia koko vuoden käytössä olevia kultakimpaleita. Mainittakoon, että muun muassa Helsingin St. George -hotelli kutsuu kaikki Seikkailijattaret-klubilaiset kylään jatkuvaan -20% hintaan. Uudet 2022 vuoden klubilaiset saavat myös vuoden 2021 edut käyttöönsä.

Muutamien kullanarvoisten etujen lisäksi klubilaiset saavat itse osallistua aarteenetsintään ja ehdottaa meille paikkoja, joita toivoisivat saavansa mukaan etuohjelmaamme täsmäiskuetuina. Muutenkin, vuoden 2022 varrella löytyy varmasti meidänkin toimestamme lukuisia aarteita. Tästä tiedotamme lisää pian.

Seikkailijattarien Aarresaari-klubi.

Seikkailijattarien klubitapahtumat

Seikkailijattaret-klubilaiset ovat myös oikeutettuja osallistumaan yhteisömme tapahtumiin joko ilmaiseksi tai klubihintaan. Vuonna 2022 on luvassa monenlaisia, kuukausittaisia tapahtumia. Luvassa muun muassa kulttuureihin tutustumista, muiden seikkailijattarien kohtaamisia, reissuteemaisia taidetyöpajoja sekä eri aktiviteetteja. Starttaamme myös satunnaiset reissuteemaiset webinaarit. Jokaiseen tapahtumaan on vähintään 5€ klubietu, usein enemmänkin.

Tutustu tapahtumiin täällä!

Aarteita löytyy lisää pitkin vuotta ja tiedotamme klubilaisia säännöllisesti uusista eduista monissa kanavissa, muun muassa Instagramissa.

Liity nyt Seikkailijattarien omaan Aarresaari-klubiin! Luvassa upeita ja inspiroivia tapahtumia sekä vuoden varrella löydettyjä seikkailijattarille suunnattuja etuja.

Psst! Huomaathan, että jos olet hankkinut vuoden 2021 Seikkailijattaren etukortin, edut ovat voimassa 2021 loppuun asti ja vuoden 2022 alusta kortti edustaa klubilaisuutta. Jos haluat jatkaa kanssamme uudistetuin tavoin vuonna 2022, tilaa uusi vuositarra tämän vuoden korttiisi hintaan 7,90€.

 

Hanki klubilaisuus täältä!

 

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

3 Comments

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.