Seikkailijattarien aarresaari-klubi ja etukortti

Seikkailijattarien Aarresaari-klubi

Kerro kaverille!

UUTTA! Seikkailijattarien Aarresaari-klubi on reissunaisten Seikkailijattaret-yhteisön ikioma klubi. Klubilaisena saat käyttöösi monenlaisia etuja ja olet oikeutettu osallistumaan seikkailijattarien omiin tapahtumiin joko ilmaiseksi tai erityishintaan. Seikkailijattaren vihreä etukortti on toimii pääsylippuna aarresaarelle.

Seikkailijattaret on kaikille matkaileville naisille suunnattu yhteisö. Kuka tahansa itsensä seikkailijattareksi kokeva oman elämänsä seikkailijatar on lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme, inspiroimaan ja inspiroitumaan hengenheimolaisten seurassa. Koko toimintaamme voi tutustua täällä.

Seikkailijattaruuden uudelle tasolle vievä klubi (uutta) Seikkailijattaret-klubi kulkee nimellä Aarresaari-klubi. Kuka tahansa aktiivisempaa yhteenkuuluvuutta kaipaava reissunainen on tervetullut lunastamaan pääsylippunsa aarresaarelle. Pääsylippuna toimii trooppinen seikkailijattaren etukortti, jonka voi hankkia täältä itselleen hintaan 16,90€. Kortti on symboli klubilaisuudesta ja jokainen kortti on numeroitu.

Seikkailijattarien Aarresaari-klubin etukortti

Etukortti on myös avain lukuisiin klubietuihin. Käytössä on muutamia koko vuoden käytössä olevia kultakimpaleita. Mainittakoon, että muun muassa Helsingin St. George -hotelli kutsuu kaikki Seikkailijattaret-klubilaiset kylään jatkuvaan -20% hintaan, Koh Taon saarella pääsee kokeilemaan sukellusta kaksi yhden hinnalla ja Äkäslompoloon pääsee etätöihin seikkailijatarhintaan.

Muutamien kullanarvoisten etujen lisäksi klubilaiset saavat itse osallistua aarteenetsintään ja ehdottaa meille paikkoja, joita toivoisivat saavansa mukaan etuohjelmaamme täsmäiskuetuina. Muutenkin, vuoden 2022 varrella löytyy varmasti meidänkin toimestamme lukuisia aarteita. Tästä tiedotamme lisää pian.

Seikkailijattarien Aarresaari-klubi.

Seikkailijattarien klubitapahtumat

Seikkailijattaret-klubilaiset ovat myös oikeutettuja osallistumaan yhteisömme tapahtumiin joko ilmaiseksi tai klubihintaan. Vuonna 2022 on luvassa monenlaisia, kuukausittaisia tapahtumia. Luvassa muun muassa kulttuureihin tutustumista, muiden seikkailijattarien kohtaamisia, reissuteemaisia taidetyöpajoja sekä eri aktiviteetteja. Starttaamme myös satunnaiset reissuteemaiset webinaarit. Jokaiseen tapahtumaan on vähintään 5€ klubietu, usein enemmänkin.

Tutustu tapahtumiin täällä!

Aarteita löytyy lisää pitkin vuotta ja tiedotamme klubilaisia säännöllisesti uusista eduista monissa kanavissa, muun muassa Instagramissa.

Liity nyt Seikkailijattarien omaan Aarresaari-klubiin! Luvassa upeita ja inspiroivia tapahtumia sekä vuoden varrella löydettyjä seikkailijattarille suunnattuja etuja.

Psst! Huomaathan, että jos olet hankkinut vuoden 2021 Seikkailijattaren etukortin, voit tilata uuden vuositarran tämän vuoden korttiisi hintaan 7,90€.

 

Hanki klubilaisuus täältä!

Vuoden 2022 jatkuvat klubiedut (päivittyvät koko ajan)

–  Klubilaisena teet Äkäslompolon Kohta Coworkingissa viikkopassilla töitä  -20 % listahinnasta, ympäri vuoden sekä saat kuukausipassin touko-elokuuksi -40 % listahinnasta. Edun saat käyttöön vilauttamalla personoitua klubikorttiasi tai kertomalla asiasta varausta tehdessäsi suoraan Kohtan henkilökunnan kautta.  Tutustu paikkaan täällä.

– Majoitus Helsingin Hotel St. Georgessa aina -20%. Tutustu paikkaan ja etuun täällä.

Magical Pondin maistiaislahja kaikille. Kahden vuorokauden majoituksesta maistiaislahjan lisäksi ilmainen tunnin saunavuoro (arvo 112€ kahdelta aikuiselta), johon kuuluu alkoholiton saunajuoma molemmille ja saunapyyhkeet. Tutustu etuun täällä.

– Klubilaisille surffaus Surf House Helsingissä joka kerta -15%. Etu lunastetaan omaa korttia näyttämällä.

– Sukelluskokeilu Thaimaassa, Koh Taon saarella Koh Tao Diversin kanssa kaksi yhden hinnalla TAI hupisukellus -15%.

 

 

Kerro kaverille!

1 ajatus aiheesta “Seikkailijattarien Aarresaari-klubi”

  1. Paluuviite: Seikkailijattaret on reissunaisten kotisatama | Seikkailijattaret

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.