akkilahdot

Äkkilähdöt – mistä niitä löytää?

Äkkilähdöt minne vain? Mistä sellaisia etsitään ja mistä löytyy parhaimmat äkkilähdöt? Lue vinkkimme äkkilähdön ja edullisen matkan metsästykseen.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Edulliselle matkalle voi päästä joko yhdistelemällä halpoja lentoja ja halpoja majoituksia tai etsimällä parhaat äkkilähdöt. Kun etsit äkkilähtöjä, seuraa sosiaalisen median kanavista parhaimpia lentotarjouksia ja pysy tilanteen tasalla. Eri maiden omat äkkilähtösivustot keräävät parhaita diilejä ja myös suoraan matkatoimistojen sivuilta voi etsiä niitä. Kun sopivat matkat tulevat myyntiin, pitää toimia heti. Esimerkiksi Secret Flying on loistava sivusto, joka kasaa yhteen virhehintoja ja halpoja matkoja. *Momondon ”explore”-palvelu on hyvä tapa bongailla edullisia lentoja. Suosikkimme on *Skyscannerin haku ja kohteena ”kaikkialle”.

Äkkilähdöt: Vinkkejä äkkilähtöjen etsintään ja edulliseen matkailuun

Kun haluat matkustaa edullisesti minne vain, matkusta lähtökohtaisesti sesongin ulkopuolella. Suurimmat juhlapyhät ja koulujen loma-ajat kannattaa jättää välistä tai ainakin pyrkiä matkustamaan juuri ennen suosittua ajankohtaa. Suosi matkapäivinä tiistaita ja torstaita, jolloin matkustus on yleensä edullisempaa. Muista myös vaihtoehto menosta ja paluusta eri kentiltä. Joskus yhdensuuntaisen lennon voi saada edullisesti ja palata voi mahdollisuuksien mukaan eri kentältä. Muista myös, että halpalentoyhtiöt lentävät usein kaupunkien ulkopuolisille kentille.

Etsi lentohakukoneesta kohdevaihtoehdolla ”kaikkialle”. Tälloin saat kaikki mahdolliset kohteet ja näet hinnat pienimmästä suurimpaan. Lisää vielä ”halvin kuukausi” ja saatat löytää todella edullisetkin lennot. Esimerkiksi *Skyscannerin hakukone on loistava.

Muista, että jos tutkit samoja lentoja samalta selaimelta monta kertaa, hinta usein nousee. Yksityinen istunto on hyvä apuväline tässä asiassa.

Jos et itse jaksa seurailla halpoja lentoja tai paketteja, esimerkiksi Matkabongaukset listaa hyviä diilejä.

× Lukuvinkki: Miten löytää halvat lennot? ×

× Inspiroidu aiheesta videon muodossa täällä! ×

Akkilahdot.

Äkkilähdöt – Suosittuja äkkilähtösivustoja

 

Secret Flying

Rantapallo

Napsu

TUI

TOP 10 matkatarjoukset

Matkabongaukset.fi – koostaa parhaita diilejä


× Lukuvinkki: Lento myöhässä – voit saada jopa 600€ korvauksen ×

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top