Aroha Helsinki boheemi kampaamo helsingissa.

 Uniikki parturi-kampaamo ja kauneushoitola Ullanlinnassa

Aroha Helsinki on uniikki parturi-kampaamo ja kauneushoitola Helsingin Ullanlinnan sydämessä, design-districtin alueella.

Arohasta löydät kaikki parturipalvelut, kampaamopalvelut, kosmetologin hoitolan ja pienen asustekaupan.

Tiimillä on pitkä kokemus alalta ja vankka ammattitaito.

Matkailijan elämäntavan ympärille rakentunut trooppishenkinen keidas tarjoaa pienen irtioton arjesta.

 Sisustus on rakentunut pääosin kierrätyslöydöistä ja maailmalta vuosien varrella tuoduista aarteista – höystettynä pienillä palasilla luksusta. Sopivasti boheemia, sopivasti urbaania. 

Tervetuloa Arohan maailmaan!


PALVELUT

Arohan palveluista löydät kaikki parturi-kampaamopalvelut ja kaikki kosmetologin palvelut. Arohan tiimiläisillä on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus alalta. 

AROHA HELSINKI / MILJÖÖ

Arohan miljöö vie matkalle. 

Kaikki on maailmalta tuotua tai kierrätettyä. Aula on kuin rantabaari, jopa oikea hiekka kuuluu asiaan. Salongin tunnelma vie tropiikkiin, viherkasvit puhdistavat ilmaa ja ilahduttavat silmää. Pesupaikka on saanut inspiraation marokkolaisesta riadista. Aroha on omanlaisensa, uniikki parturi-kampaamo ja kosmetologin hoitola Helsingin Ullanlinnassa.

”Arohassa käynti on aina kuin miniloma, kaunis ja inspiroiva ympäristö yhdistettynä super osaamiseen ja palveluun. Kokemuksesta tulee aina todella hyvälle mielelle! – Tiina ”

”Ihana paikka ja asiantunteva sekä mukava palvelu, kiitos! ” – Sara

TIIMI

Laura Santanen / parturi-kampaaja

Laura on seikkailijatar. Hän on Arohan perustaja ja omistaja, pitkän linjan kampaaja. Maailmanmatkaaja nauttii  kokonaisvaltaisuudesta salonkityössä. Lauralta onnistuvat kaikki parturi-kampaajan työt, mutta ranskalainen chic ja surffitukka ovat suosikkityylin avainsanat. Laura nauttii luoda asiakkaalle juuri oikean tyylin!

Seuraa Lauraa Instagramissa.

Nora Azar / SKY-Cidesco -kosmetologi ja vyöhyketerapeutti)

Nora on hemmotteluhoitojen ja kaikkien kosmetologitöiden ammattilainen. Nora on varma valinta kosmetologiksi Helsingissä, Ullanlinnan alueella.

Seuraa Noraa Insragramissa.

AROHA SUOSITTELEE

Osa tuotteista on myynnissä Arohan *ulkopuolisilla toimijoilla ja sivustolla käytetetään mainoslinkkejä. Tilaamalla tästä osiosta tuet silti Arohan toimintaa.

Mermaid hair: *HANKI TÄSTÄ!
Dyson: *HANKI TÄSTÄ!
Woolberg panta.
Woolberg-panta (sis. alekoodi)
K-18 hoidot: *HANKI TÄSTÄ!
Scroll to Top