Basaarin arvolupaus

Tervetuloa Seikkailijattaret basaariin, elämyshakuisten reissaajien kauppapaikkaan!

Basaarin syövereistä teet löytöjä uniikista majoituksesta tarpeellisiin matkavarusteisiin ja unelmiesi matkoihin. Valitsemme tuotteita ja palveluita, jotka ovat rahanarvoisia ja joita suosittelemme lämmöllä. 

Jotta et joutuisi huijareiden kynsiin matkasuunnittelussasi ja jotta saisit rahoillesi mahdollisimman hyvää vastinetta, olemme kuratoineet basaarin valikoiman sinua varten ja valinneet kauppapaikoille ja kojuille vain seikkailijattarien seulan läpikäyneitä tuotteita. Kaiken, mitä löydät basaarista, on joku tuhansista kokemusasiantuntijoista eli seikkailijattarista suositellut basaariin. Lähtökohtaisesti kaikki, mitä basaarissa kaupitellaan, on moniulotteisesti mahdollisimman hyvää.

Ja muista, että vaikka valikoima on seikkailijattarien kuratoima, on basaari avoin kaikille reissaajille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Ainoastaan Seikkailijattaret Adventures -matkat ovat suunnattu vain reissunaisille.

Basaarin kategoriat

 

  • Seikkailijattaret Adventures -matkat ovat seikkailijattarien omia ja seikkailijattarille suunnattuja matkoja. Matkoilla tuetaan mahdollisimman hyvin paikallista yrittäjyyttä ja valitsemme mahdollisimman vastuullisesti toimivia yhteistyökumppaneita ja palveluntarjoajia. Adventures-matkojen kaikkiin periaatteisiin voi tutustua täällä.
  • Seikkailijattaret Travels -matkat ovat luotettavien yhteistyökumppaneidemme katalogeista löytyviä, unohtumattomia matkapaketteja, joiden uskomme tarjoavan ikimuistoisia hetkiä.
  • Majoitus (Stays) on jollakin tavoin uniikkia, ajatuksia herättävää tai tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen.
  • Elämykset (Experiences) ovat nimensä mukaisesti elämyksellisiä kokemuksia. Valikoimassa kokemuksia, joita on suositeltu seikkailijattarien piireissä. Pyrimme poistamaan basaarin uumenista kaiken, mikä ei lunasta odotuksia eli jos basaarista hankittu elämys jättää kylmäksi, kerrothan siitä basaarin hallinnolle.
  • Varusteet (Essentials) ovat jokaisen reissaajan tärkeitä/hyödyllisiä matkavarusteita vaatteista vakuutuksiin ja aurinkovoiteista makuupusseihin. Valikoimassa on seikkailijattarien hyviksi todettuja varusteita.

→ Basaarin koko valikoimaan pääset tästä.

Scroll to Top