Cilento – patikointimatka (Italia)

Lähde patikoimaan Italian upeisiin maisemiin! Reitti kulkee maaseudun patikointireittejä pitkin, läpi keskiaikaisten kylien, antiikin raunioiden Italian Campaniassa.

Italian lounaisella rannikolla sijaitseva Cilenton alue on UNESCOn mailmanperintökohde ja osa Cilenton ja Vallo di Dianon kansallispuistoa, joka tunnetaan eräänä maailman pitkäikäisimpien ihmisten asuinseutuna. Alue tunnetaan myös kauniista, rikkonaisesta rannikosta ja antiikin aikaisista raunioista. Amalfin alueesta ja Salernon kaupungista etelään sijaitseva Cilenton alue on rauhallista maaseutua, jossa voi ihailla Amalfin ja Cinque Terren rannikoita vastaavia maisemia ja nauttia paikallisista herkuista ilman ruuhkia ja suuria turistimassoja.

Hinta: 1960€

Kesto: 7 vrk

Kenelle: Matka soveltuu luonnosta nauttiville reissaajille, jotka nauttivat  maisemista. Kuntoa vaaditaan jonkin verran.

→ Tutustu matkaan tarkemmin ja VARAA täältä.

× Seikkailijatar-etu kaikille: Rekisteröidy varaussivulla, kirjaudu sisään ja syötä lisätietokenttään koodi ”seikkailijatar” niin saat matkan 50€ edullisemmin. Summa vähennetään loppulaskusta.

Scroll to Top