Ecuador ja Galapagossaaret

Toteuta unelmasi ja lähde bongailemaan endeemisiä lajeja Galapagossaarille ja ihailemaan Ecuadorin maisemia.

Mandala Travelsin Ecuadorin luontomatka vie Etelä-Amerikan uljaimpiin luontokohteisiin Amazonin viidakoista ja Andien vuoristosta Galapagossaarten taianomaisille ja tuliperäisille saarille. Matka starttaa Ecuadorin pääkaupungista, historiallisesta maailmanperintökohdekaupungista eli Quitosta. Matka vie lumihuippuisten Andien tulivuorten ja ylänköerämaiden maisemista Amazonin vehreisiin viidakoihin ja trooppisille vesiputouksille. Matkalla liikutaan useiden kasvillisuusvyöhykkeiden alueille, upeiden majesteettisten kanjonien, idyllisten kylien ja kauniin maaseudun maisemissa.

Amazonin alueella tutustutaan viidakon perintötietouteen paikallisoppaan johdolla, jolla on paljon alkuperäiskansoille ominaista tietoa. Matkalla poiketaan myös Cotopaxin kansallispuistossa tai Quilotoan kraatterijärvellä ennen matkan kohokohtaa eli vierailua ainutlaatuisesta luonnostaan ja endeemisistä lajeistaan kuuluisilla Galapagossaarilla. Retkiä tehdään merellä ja maalla, useammalla eri saarella. Majoitus on ekologisissa resorteissa. Saarilla on reilusti aikaa valokuvaamiseen ja eläinten seuraamiseen, niiden elämän ihmettelyyn.

Hinta: 5860€

Kesto: 14 vrk

Kenelle: Matka soveltuu etenkin luontoihmisille, jotka haluavat tutustua upeisiin maisemiin ja eläimiin.

→ Tutustu matkaan tarkemmin ja VARAA täältä.

Seikkailijatar-etu kaikille: Rekisteröidy Mandalan varaussivulla, kirjaudu sisään ja syötä lisätietokenttään koodi ”seikkailijatar” niin saat matkan 50€ edullisemmin. Summa vähennetään loppulaskusta.

Scroll to Top