Italian pyöräilymatka – Pyöräilyä Toscanan rullailevilla teillä 23.9 – 30.9.2023

Lähde seikkailijatarseurassa viikoksi pyöräilemään Italian Toscanaan syksyllä 2023 Mandalan ja Seikkailijattarien yhteisellä matkalla, jonka oppaana on Seikkailijattaret-tiimin Tuuli Sariola.

Pyöräily Toscanan idyllisellä maaseudulla tarjoaa kenties Italiaa parhaimmillaan, leppoisaa elämää poissa suurkaupunkien vilskeestä. Keski-Italian Toscana on tunnettu sadunomaisista pyöräilymaastoistaan ja  kuvauksellisista maisemistaan: sypressien, viljapeltojen ja kukkaniittyjen hallitsemaa maaseutua täplittävät kukkuloiden keskiaikaiset kylät ja historialliset pikkukaupungit.

Tähän elämykselliseen Italian pyöräilymatkaan kuuluu patikoiden ja pyöräillen tehtyjä päiväretkiä Toscanan maaseudun poikki. Seurailemme pieniä teitä, tutustuen samalla keski- ja renesanssiaikaisiin kyliin ja kaupunkeihin sekä alueen viini- ja ruokakulttuuriin. Matkalla majoitutaan mukavasti yksityisessä villassa Chianciano Termen ulkopuolella.

Kenelle: Maasto-, retki- ja gravelpyöräilystä kiinnostuneille, kulttuurista ja maisemista innostuville seikkailijattarille, joilla on suhteellisen hyvä peruskunto (lisämaksusta myös sähköpyörä on mahdollinen)

Hinta: 2230€ / hlö 

Ajankohta: 23.9 – 30.9.2023

Kenelle: nautiskeleville seikkailijattarille, jotka ovat kiinnostuneita kauneudesta, kulttuurista ja historiasta

Tiedot ja ilmoittautuminen: varaa täällä

Tutustu matkanjohtaja-Tuuliin täällä.

Huom. Tämä matka ei täytä kaikkia Seikkailijattaret Adventures -matkojen periaatteita ja on enemmän Seikkailijattaret Travels -kategoriaa, mutta silti vain seikkailijattarille suunnattu, ikimuistoinen pienryhmämatka.

 

×× Lukuvinkki: Vinkit ensimmäiselle pitkälle pyörämatkalle ××

 

Tutustu koko matkaan ja täällä ja ilmoittaudu mukaan upealle seikkailulle!

 


Tutustu tästä kaikkiin muihin Seikkailijattaret-matkoihin!
Scroll to Top