Kampauskurssi ja rentoutumishetki lomatunnelmissa porukoille

Irtiotto arjesta? Haluatko kokoontua ystäviesi kanssa matkateemaisissa tunnelmissa, Helsingin Ullanlinnan sydämessä? Kaipaatteko yhdessäoloa ja kampausvinkkejä? Rentoutumista ja inspiroitumista?

Kokoa 6-10 hengen porukka ja tule viettämään noin kaksi tuntia Aroha Helsinki -salongin vehreässä miljöössä, istumaan rantabaarin tunnelmissa nautiskelujuoma kädessä.

Miniloma kavereiden kanssa  -paketti pitää sisällään pikakampausopastuksen kampaajan johdolla, jonka aikana jokainen saa kokeilla kiharrustekniikoita ja letityksiä toinen toisilleen. Lisäksi luvassa vinkkejä lomahiusten hoitoon ja viimeistelyyn. Kampauksen voi pitää päässä, sitä ei tarvitse purkaa eli iltaa saa jatkaa toisaalla kampaus päässään!

Miniloman aikana tila on varattu yksityiskäyttöön ja loman ajankohta sovitaan etukäteen. Kokonaisuutta on mahdollista myös hieman räätälöidä juuri teidän porukan tarpeiden mukaan, muun muassa musiikin saa valita halutessaan itse. Miniloma sisältää kahvi- tai teetarjoilun sekä pientä makeaa ja mukaan saa halutessaan ottaa omia juomia (vink vink, vastapäätä sijaitsee juomakauppa, josta saa kuplivaa).

Tämä on loistava ohjelmanumero polttareihin, syntymäpäivälahjaksi, työhyvinvointia edistämään tai muuten vain arjen tai juhlan iloksi. Aikaa on mahdollista pidentää, lisätunnit 100€. Emme voi taata juuri toivomanne ajankohdan onnistumista, mutta teemme parhaamme.

Lisätietoa: arohahelsinki@gmail.com

Hinta: 269€

Kenelle: ystäväporukoille, polttariporukoille, työporukoille

Hinta/porukka/2 h (hinta jaetaan osallistujien kesken)

Kampaajana toimii Seikkailijattarien perustaja ja Aroha Helsinki -kampaamon omistaja Laura

→ Osta: Hanki tämä paketti ja hyödynnä se, kun on sopiva hetki!

Scroll to Top