Kommee kurki (alk.109€)

Kommee Kurki puumajoitus.

Kommee Kurki tarjoaa majoitusta puuteltassa, ympärivuotisessa talomajoituksessa ja somassa kesäkauden pikkumökissä Sastamalassa, noin 60 km päässä Tampereelta.

Tentsile-leirissä voi rentoutua omassa rauhassa kurkien ja joutsenten johtamassa äänimaisemassa lintujärven rantamilla. Leiriopastuksen jälkeen paikan saa täysin itselleen, vaikkakin talon henkilökunta on helposti saatavilla.

Kommeen Kurjen puumajoiteleirissä on kaksi Tentsile Stingray 3G -puutelttaa, jotka ovat käytössä 1-6 vieraan porukalla. Leirissä on nuotiopaikka polttopuineen ja nokipannukahvitarvikkeineen sekä puucee käsienpesupaikkoineen.

Ikimuistoisen luontoelämyksen voi kruunata varaamalla saunavuoron hauskassa kärrysaunassa sekä nauttimalla leirin lähelle toimitetun aamiaisen kaikessa rauhassa lintujärven asukkaiden touhuja seuraten.

Elämysmajoitus Tentsile-leirissä on saatavilla touko-syyskuussa. Ympärivuotista majoitusta on tarjolla laadukkaassa ja erinomaiset arviot saaneessa talossa, joka on myös kokonaan yhden 1-6 henkilön seurueen käytössä. Kommeen Kurjen talon voit varata lakanoiden ja pyyhkeiden kera tai tuoda omat.

Saatavilla on kesäaikaan myös simppeli ja soma Satukurki-mökki, jossa on makuupaikat neljälle.

Kommee Kurki sijaitsee Sastamalan maaseudulla, noin 10 km päässä keskustasta. Tentsile-leiristä on n. 200 m pihapiiriin, jossa sijaitsee talomajoitus B&B Kommee Kurki, Satukurki-mökki sekä omistajien talo.

Kommee Kurki on osa Visit Tampereen Valitse vastuullisemmin -palvelua sekä sateenkaariystävällistä We Speak Gay -yhteisöä, ja olemme myös pyöräilijäystävällinen Welcome cyclist -kohde.

Kenelle: luontoihmisille, pyöräilijöille, retkeilijöille, sateenkaari-ihmisille, lapsiperheille, pienille porukoille, perheille…

Hinta: puumajoitus alk. 109 €, talomajoitus alk. 100 €, mökkimajoitus alk. 69 €

Varausohjeet ja etu: Koodilla SEIKKAILIJATTARET23 saat 10 € alennuksen majoituksesta/kerta

Varaa tästä

(muista koodi SEIKKAILIJATTARET23)


Katso myös muut basaarin majapaikat!
Scroll to Top