Nepalin kiertomatka

Kiinnostaako Nepal? Maan eri kulttuurit, historia, luonto ja vaihtelevat maisemat? Lähde mukaan tutustumaan Nepalin upeimpiin paikkoihin.

Matka alkaa Nepalin pääkaupungista, Katmandusta ja vie Nepalin eteläiselle alangolle tutustumaan sarvikuonoistaan ja tiikereistään tunnettuun Chitwanin kansallispuistoon. Kansallispuistossa yötään paikallisessa kotimajoituksessa, samalla paikallista kestävää matkailukehitystä tukien. Chitwanista matka vie Nepalin tunnetuimpiin matkakohteisiin kuuluvaan, vehreään Pokharan kaupunkiin, jonka sijainti Annapurnan massiivin juurella houkuttelee vaeltajia ympäri maailman. Auringonnousu Himalajan yli 8000-metristen huippujen yllä on ikimuistoinen kokemus! Paluu on Pokharasta halki Himalajan alarinteiden rauhalliseen Bandipurin pikkukaupunkiin, jossa nautitaan ainutlaatuisista maisemista ennen paluuta Katmanduun ja sieltä takaisin Suomeen.

Hinta: 2560€

Kesto: 10 vrk

Kenelle: Tämä ikimuistoinen matka soveltuu luonnosta ja kulttuurista nauttiville reissaajille, joilla on suhteellisen hyvä kunto.

→ Tutustu matkaan tarkemmin ja VARAA täältä.

× Seikkailijatar-etu kaikille: Rekisteröidy varaussivulla, kirjaudu sisään ja syötä lisätietokenttään koodi ”seikkailijatar” niin saat matkan 50€ edullisemmin. Summa vähennetään loppulaskusta.

Scroll to Top