Seikkailijattarien luontonautiskelu Kemiönsaarella 22.-23.9.2023

Tervetuloa nautiskelemaan luonnosta seikkailijattarien seurassa taianomaiseen satumetsään, Kemiönsaarella sijaitsevaan Storfinnhova Gårdiin! Syksyinen retki tarjoaa luonnonrauhaa elämyksellisessä metsäkylässä, majoittumisen mäntyihin rakennettuissa puumajoissa. Kohokohtana saamme nauttia löylyistä vain omalla porukalla uniikissa, maanalaisessa graniittisessa savusaunassa, jossa metsäpuro virtaa saunan läpi.

Matka on Seikkailijattarien oma pienryhmämatka ja paikkoja on rajoitetusti, varaathan omasi pian!

Storfinnhova gard.
Luontoa ja alueen tunnelmaa.

Matkan perustiedot

 

Kohde: Storfinnhova Gård, Björkboda
Aika: 22.-23.9.2023
Kesto: 2 päivää 1 yötä
Hinta: 289€

Ilmoittautumiset ja kyselyt osoitteeseen info@seikkailijattaret.fi

Paikka varataan maksamalla 50€ varausmaksu ja loput noin 30 vrk ennen matkaa. Lähetämme tarkan varausehdot ja maksutiedot sähköpostitse kaikille kiinnostuneille.

Storfinnhova gard puumajat.
Saunan ja puumajan tunnelmia.

Kenelle?

Matka on sinulle, joka haluat kokea luontoelämyksiä ja majoittua uniikisti upeassa Suomen luonnossa muiden seikkailijattarien kanssa. Sinulle, joka haluat tutustua muihin seikkailijattariin ja jakaa reissutarinoita, hemmotella itseäsi ja nautiskella monin aistein, myös nauttia luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta.

Majoitumme satumetsään puumajoihin, jotka on rakennettu muutaman metrin korkeuteen. Puumajoihin kiivetään rappuja pitkin. Puumajoissa ei ole juoksevaa vettä tai sähköä, mutta alueen puitteet tekevät luontoretkestä myös nautiskelijoille soveltuvan. Majoissa on lämmitys ja ulkona on ulkohuussi sekä suihkutilat. Koko metsäalue on käytössämme!

Tällä matkalla ei ole mahdollista tarjota esteettömiä palveluita.
Matkaohjelmaan saattaa tulla pieniä muutoksia meistä riippumattomista syistä.

Storfinnhova ravontola.
Ravintolatilat ovat todella kauniit!

Matkaohjelma Storfinnhova Gårdissa

Päivä 1

Tapaamme Storfinnhova Gårdin päärakennuksella alkuiltapäivällä (tarkka aika sovitaan yhdessä). Mahdollisuus sopia yhteiskyydeistä lähempänä ajankohtaa tai sopia yhdessä meno julkisella liikenteellä. Autamme järjestelyissä.

Saavumme puumajoille ja tutustumme paikkaan. Vietämme yhteisen hetken säiden salliessa nuotiopaikalla tai vaihtoehtoisesti sateen suojassa. Tutustumme toisiimme ja jaamme reissutarinoita. Pientä naposteltavaa. Seikkailijattarien oma saunavuoro metsäkylän maanalaisessa savusaunassa ja viilentyminen metsäpurossa noin klo 19-21. Saunalla mahdollisuus pieniin ja omatoimisiin hius- ja kasvohemmotteluihin, jokaiselle oma pieni kauneuspakkaus. Buffet-illallinen metsäkylän ravintolatilassa noin klo 21:30 (ruokarajoituksen huomioidaan).

Majoitus: Metsäkylän puumaja max. 3 henkilöä/maja

Päivä 2

Aloitamme aamun rauhoittavalla luontohetkellä ja aamupalalla. Aikaa saa käyttää joko vapaasti tai porukalla. Koko metsä on käytössä ja mukanamme on muutamia riippumattoja, joissa voi vain rentoutua. Käytä aika, kuten haluat.


Yleistä tietoa

Nukumme Metsäkylässä askeettisissa puumajoissa (2-3 henkilöä/maja). Majassa  ei ole juoksevaa vettä tai sähköä. Sähköä saa päärakennukselta. Erityisruokavaliot huomioidaan toiveesta. Sänky on yhden hengen sänky.


Matkaehdot ja lisätiedot

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen info@seikkailijattaret.fi. Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin. Ohjelma järjestetään sään ehdoilla ja tarvittaessa osa ohjelmasta tapahtuu sisätiloissa.

Hinta sisältää:

  • Yöpymisen puumajassa (2-3 hlöä/maja)
  • Aamupalan
  • Metsäkylän maanalaisen savusaunan vain seikkailijattarien seurassa
  • Liinavaatteet ja pyyhkeen
  • Illallisen noutopöydästä
  • Eräkahvit ja snacksit
  • Pikkuisen hemmottelutuotepaketin saunalle (näytekokoja)

Hinta ei sisällä

  • Kuljetusta Störfinnhova Gårdiin ja takaisin
  • Matkavakuutusta
  • Juomia (omat saa ottaa mukaan)

Matkanjärjestäjä: Visit Natives on suomalainen vastuullinen matkanjärjestäjä, joka tukee ja työllistää paikallisia alkuperäiskansoja muun muassa Tansaniassa.


Ilmoittaudu mukaan

Sitovat ilmoittautumiset 30.7.2023 mennessä osoitteeseen info@seikkailijattaret.fi

MATKALLE JÄLJELLÄ 4 PAIKKAA!

Paikka varataan maksamalla 50€ varausmaksu ja loput myöhemmin. Mikäli kiinnostuit matkasta, lähetämme tarkat varausehdot sähköpostitse. Matkalle mukaan mahtuu maksimissaan 15 seikkailijatarta. Ole nopea, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Annamme mielellämme lisätietoja ja vastaamme kaikkiin matkaan liittyviin tiedusteluihin info@seikkailijattaret.fi


× Tutustu myös muihin Seikkailijattaret Adventures -matkoihin ja koko basaarin valikoimaan täällä! ×


Vinkki: Eikö ajankohta sovi tai haluatko suunnata tänne ihan omalla porukallasi, vaikka perheellä tai työporukalla? Varaa paikka omaan käyttöösi täältä. Muista merkitä ”elämyksellinen viikonloppu”.

Scroll to Top