Selina Hostel (alk.38€)

Tyylikäs ja aivan uusi hostelli Berliinissä loistavalla sijainnilla, Mitten sydämessä. Kaunis sisustus seinämaalauksineen. Jaetuissa huoneissa on verhot sängyissä ja sängyt niin sanotusti boksisängyt eli yksityisyyttä luovat kerrossängyt. Jokaisessa hostellihuoneessa on myös vessa ja samassa tilassa suihku.

Selinan yleistilat ovat loistavat: siistissä keittiössä voi laittaa ruokaa, mukavalla sisäpihalla voi oleilla ja Selinassa on myös runsaasti työskentelytiloja sekä kahvila/ravintola. Kattoterassilta aukeaa upea maisema Berliinin kattojen yli ja Berliiniin maamerkki eli tv-torni näkyy heti edessä. Kattoterassin yhteydessä on myös baari, joka toimii päivisin diginomadeille suunnattuna työskentelytilana tai yleisenä olohuoneena.

Sijainti on Berliinin Mittessä, aivan U2-linjan Rosa Luxemburg -aseman vieressä. Lähellä paljon ravintoltoita, kahviloita, kauppoja ja muita palveluita. Hyvät yhteydet kaikkialle.

Kenelle: Täydellinen valinta etenkin etätöitä tekeville diginomadeille, aikuisemmille matkaajille, kaveruksille ja soolomatkailijoille. Hostelli ei ole bilehostelli vaan enemmänkin hostelli aikuisempaan makuun. Hostellissa on myös yksityshuoneita.

Hinta: alkaen 38€ (dorm)

*→ Varaa tämä hostelli tästä.

→ *Hostelworld: Varaa tämä hostelli

→ Etsi hostellia Berliinistä tai muualta *Hostelworldin avulla!

Selina Berlin


× Lukuvinkki: Pieni opas Berliiniin ×


Olet löytänyt tiesi juuri aukeamassa olevaan Seikkailijattaret Basaariin eli reissaajien ikiomaan kauppapaikkaan. Tutustu koko avajaisvalikoimaamme täällä ja muista palata uudelleenkin, kun muutkin kauppiaat ovat saapuneet paikalle.

Scroll to Top