Elämysviikonloppu Kemiönsaarella ryhmille

Haluaisitko yöpyä luonnon äärellä puumajoissa ja kokea upean saunaelämyksen sekä melontaseikkailun Kemiönsaarella, Turun ja Helsingin välimaastossa?

Kerätkää 10-12 henkilön porukka ja kokekaa yhdessä elämyksellinen viikonloppu (pe-la tai la-su) Kemiönsaarella, luonnonläheisen Storfinnhova Gårdin upeissa puitteissa!

Paketti sisältää:

  • Jälkilöylyissä saunominen: 2h saunominen yleisen savusaunan vuoron jälkeen Metsäkylän maanalaisessa ja tunnelmallisessa savusaunassa, jota valaisevat lukuisat kynttilät. Metsähovin oleilutila käytössä saunan jälkeen ja illallinen Metsäkylän ravintolatilassa.
  • Yöpyminen Metsäkylän puumajoissa. Yhteen majaan mahtuu 2-3 henkilöä. Majat ovat yksinkertaiset, mutta niissä on lämmitys. Vessa ulkohuussi, suihkumahdollisuus saunarakennuksessa.
  • Ruokailu: herkullinen päivällinen noutopöydästä, itsepalveluaamiainen puumajojen lähettyyvillä sijaitsevassa Metsähovissa
  • Aktiviteetit: n. 3-4 tunnin melontaretki kajakeilla. Aktiviteetissa kaksi ohjaajaa, lisäksi kaikki varusteet, eräkahvit ja snacksit.
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet.
  • Paljon yleisiä ulkotiloja omassa käytössä, myös nuotiopaikka.
  • Saunaterassin vapaa käyttö.

Hinta: 2400€ / 10-12 hlö (ei sisällä kuljetuksia)

Kenelle: rauhaa ja luontoa kaipaaville ystäväporukoille, polttariporukoille, pariskunnille, mukavuudenhaluisille luontoretkeilijöille, työporukoille virkistyspäivään

Sijainti: Kemiönsaari (Turun ja Helsingin välissä, etelärannikolla)

Inspiroidu: Katso myös tämä video saunan tunnelmasta.

Vinkki: tutustu myös yleisiin saunavuoroihin

↓ Varaa nyt ↓

Varausohjeet: Kysy lisätiedot ja varaa paketti Storfinnhova Gårdin nettisivuilta ja kirjoita lisätietokenttään ”elämyksellinen viikonloppu”. Lisätietoja voi kysellä myös info@seikkailijattaret.fi

 

Storfinnhova gard juhlatila.


Vinkki: Eikö sinulla ole sopivaa porukkaa? Seikkailijattaret järjestävät oman elämysviikonlopun samoissa puitteissa syyskuussa 2023. Tutustu matkaan tässä!


Tutustu kaikkiin basaarin majapaikkoihin tästä!
Scroll to Top