WAYKS-rinkat

Wayks rinkka.

Jos etsit täydellistä ja monipuolista matkarinkkaa tai reissureppua, Berliinissä luotu ja vastuullisesti valmistettu monipuolinen WAYKS-reppu on varma valinta.

Sivustolla käytetään mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Hanki WAYKS-tuotteet *tästä

 

Wayks-reppu on kuin palapeli, johon voi lisätä osia tai ottaa pois tarpeettomia ominaisuuksia. Se sopii moneen tilanteeseen ja monenlaisiin tarpeisiin.

Modulimalli on nerokas keksintö ja samoista palasista saa muovattua päivärepun, pitkän matkan rinkan, kameralaukullisen repun ja paljon muuta. Rinkka aukeaa matkalaukkumaisesti tai reppumaisesti ja on jokaisen organisoijan unelma. Erillisillä lisävarusteilla kaiken saa paikoilleen ja reppu toimii monenlaisissa olosuhteissa.

Tukevarakenteinen rinkka on todellinen aarre sekä monipuolisuudessaan että tyylikkyydessään. Vastuullisesti valmistettu pienyrityksen tuote. Suuri suositus tälle kestävälle matkakumppanille, joka jaksaa yllättää monipuolisuudellaan.

Tutustu reppuun vaikka tässä pienessä videossa. Enemmän tietoa löydät tästä videosta.

Suosittelemme etenkin kokonaisuutena toimivaa Globetrotter bundlea – siihen kuuluu kaikki lisäosat vyölaukusta päiväreppuun, olan yli laukkuun sekä muunneltavaan rinkkaan. Kaikkien ominaisuuksien ymmärtämiseen menee aikaa, koska mahdollisuuksia on todella paljon. Toisaalta, aina voi alkuun hankkia Travel Backpack Originalin ja hankkia siihen myöhemmässä vaiheessa lisäosia.

”Aivan paras reppuhankinta. Luotettava reissukaveri, jonka kanssa reissaan nykyään kaikki matkat!” – Laura

Hanki rinkka *tästä

 

Psst! Hanki myös *pakkauskuutiot, joiden avulla pakkaat tiiviisti!

 

Kuva: Aylaan Moodisson/WAYKS

 


× Lukuvinkki: Näin valitset sopivan rinkan ja pakkaat järkevästi ×

× Lukuvinkki: Pakkaamisen ABC ×

Scroll to Top