Hakamaan lammastila

Hakamaan Lammastilalla Keski-Suomessa, Maijan ja Sampan vieraana, saat kokea maaseudun rauhan aitona ja koruttoman kauniina. Elä pieni hetki arkea tilalle, jossa eläintenhoito on aidosti luonnollista ja eläimen tarpeita kunnioittavaa. Majoitu puussa tai juo vaikka aamukahvit lampurin kanssa ja rentoudu koruttomassa ympäristössä, turvallisesti. Etu: Hakamaan lammastila tarjoaa Seikkailijattaret-kortin haltijalle 20% alennuksen elämyksistä. Elämystuotteissa on sekä virtuaalisia tuotteita että paikan päällä koettavia. Edun lunastus: Etu on voimassa, kun palvelu ostetaan yrityksen oman verkkokaupan

LUE LISÄÄ

Elämysmantsi

Elämysmantsi on islanninhevostalli, joka sijaitsee Pohjois-Karjalan Ilomantsissa.  Paikka kutsuu seikkailijattaret kylään hevosratsastukselle luonnonkauniissa ympäristössä. “Hevosemme asuvat ympäri vuoden vapaina laumassa ja kesällä laiduntavat  viettäen todellista hevosen elämää. Hevosemme ovat meille paitsi työkavereita myös perheenjäseniä.” Etu: -10% listahinnasta (ei koske leirejä) Edun lunastus: Kortti esitetään maksaessa ratsastus paikan päällä. Kortin edut ovat henkilökohtaiset

LUE LISÄÄ

Vesiurheilukeskus Laguuni

Lomatunnelmaan vievä vesiurheilukeskus Laguuni on vesiurheilijan paratiisi pääkaupunkiseudulla, sijainteina Espoo ja Helsinki. Vuokraa kajakki, leiki vesipuistossa tai kokeile wakeboardingia. Etu: Seikkailijattaren etukortilla – 10 % alennus wakeboarding ajoajasta, kajakkien ja SUP-lautojen vuokrauksesta sekä vesipuiston sisäänpääsystä. Edun lunastus: Alennuksen saa varaamalla verkkokaupasta etukoodilla ja näyttämällä seikkailijattarien kortin infopisteellä lunastuksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Lapin Luontoelämys

Lapin luontoelämys tarjoaa nimensä mukaisesti elämyksiä Lapin luonnossa. Potkukelkkaile, jääkenkäile tai vaikka läskipyöräile Levin maisemissa. Etu: Alennus 15 % Lapin Luontoelämyksen retkistä. Edun lunastus: Varaukset nettikaupasta, etukoodilla (erillisellä sivulla kortin omistajille) Etu ei voimassa 18.12.2021-6.1.2022

LUE LISÄÄ

Martinselkosen Eräkeskus

Kiinnostaisiko karhujen elämän tarkkailu piilokojusta käsin? Kainuussa sijaitseva Martinselkosen luonnonsuojelualue tarjoaa puitteet ympärivuotisille elämyksille. Kesällä karhut tarjoavat ikimuistoisen elämyksen, syksyllä voi nauttia luonnosta pyöräilemällä, vaeltamalla tai vaikka marjastamalla. Talviaktiviteetteihin kuuluvat läskipyöräretket, lumikenkäily, pilkkiminen ja hiihtäminen. Etu 1: Talvella 2021: Talven 2021 aikana majoittuville Fat Bike-pyörän tai lumikenkien vuokra yhdelle päivälle kaupan päälle. (max 2 henkilöä per kortti). Etu 2: Kesällä 2021: Iltaretki karhukojulle -10€ /henkilö (max 2 henkilöä per kortti). Koko

LUE LISÄÄ

Angeli Reindeer Farm

Angeli Reindeer Farm on pieni ja perheomisteinen porotila Inarissa, jossa pääsee tutustumaan vapaana laiduntaviin poroihin, Lapin lintuihin ja halutessasi myös saamelaiskulttuuriin. Porotokkaretkelle on myös mahdollista päästä poronhoitajan matkassa. Etu: Etukortin esittäneen asiakkaan on mahdollisuus valita vapaasti paikallisena käsityönä valmistetut, uniikit korut.  Voit valita vapaasti uniikin käsityönä valmistetun rannekorun, riipuksen tai korvakorut. Tutustu koruihin täällä. Edun voimassaoloaika ja ehdot: Jatkuva etu on voimassa vuoden 2021 loppuun ja kaikki aktiviteetit antavat mahdollisuuden

LUE LISÄÄ

Paimentupa

Kolilla sijaitseva Paimentupa on paitsi majapaikka, mutta myös ratsastustalli. Ratsasta leppoisilla islanninhevosilla Kolin metsissä ja rentoudu. Etu: Kaksi yhden hinnalle ratsastusrertkelle osana ryhmää tai -10% yksityisvaellus. Edun lunastus: Mainitse kortti varausta tehtäessä ja esitä kortti paikan päällä. Varaukset suoraan Paimentuvalta. Lukuvinkki: Ratsastusretki Kolilla Tutustu myös muihin etukortin elämyksiin täällä!

LUE LISÄÄ

Amped – Purjelautailu

PURJELAUTAILUKURSSIT TAMPEREELLA JO VUODESTA 2016 Kiinnostaako purjelautailu? Haluatko adrenaliinia vereesi ja huimia elämyksiä muistiisi? Sisävesillä purjelautailu on parhaimmillaan yhtä hienoa kuin merelläkin, eikä harrastuspaikan tarvitse olla kaukana. Amped tarjoaa kursseja aloittelijasta kokeneempiin purjelautailijoihin. Käytössä on aina uudet ja viimeisintä vuosimallia olevat välineet, mitkä tekevät oppimisesta hauskaa ja turvallista. Etukortilla pääset purjelautailemaan etuhintaan 100e /hlö (normaalisti 120e) ja 180e/2hlö! Edun lunastus: Etu ei koske liikuntaseteleillä tapahtuvaa maksua. Kurssivaraus tehdään sähköpostilla yrityksen kotisivulta tai

LUE LISÄÄ

Sea & Mountain Adventures – Poropuisto

Nuuksiosta löytyy Suomen eteläisin poropuisto. Poropuistossa pääsee tapaamaan porolauman jäseniä ja syöttämään niille jäkälää. Puiston kodassa nautitaan nokipannukahvit ja pullat. Lapin eksotiikkaa helposti saavutettavissa pääkaupunkiseudulla. Etu: 10% alennus aikuisten lipuista ja perhelipuista. Etu voimassa 31.12.2021 saakka. Edun lunastus: Etukorttia näyttämällä paikan päällä tai etukäteen ostettuna verkkokaupasta. Verkkokaupassa syötetään etukoodi. Koodit lähetetään kortin ostaneille. Pääsymaksu sisältää: Jäkälää poroille syötettäväksi, nokipannukahvia (tee, mehu) ja pullan kodan nuotiotulilla. Henkilökunta paikalla kertomassa poroista. Pieni

LUE LISÄÄ

Skydive Finland

Oletko ikinä miettinyt miltä laskuvarjohyppääminen tuntuu? Tandemhyppy on ainutkertainen elämys, jonka tulet varmasti muistamaan loppuikäsi. Seikkailijattaren etukortilla pääset liitämään taivaalle etuhinnalla. Tandemhyppykursseista 40€ alennus / hlö Hyppypaikka: Utin lentoasema (Kouvolassa, noin 150km Helsingistä) Edun lunastus: Etu on jatkuva etu ja lunastetaan erillisellä koodilla.   Vinkki: Oletko elämystenmetsästäjä? Kurkkaa kaikki elämysedut täältä ja muista, että etuja tulee koko ajan lisää.  

LUE LISÄÄ

Kiipeilyareena

Kiinnostaako seinäkiipeily? Pääkaupunkiseudulla useassa toimipisteessä toimiva Kiipeilyareena tarjoaa etukortin haltijoille kiipeilyn alkeiskurssin hintaan 88 euroa (norm. 108 euroa). Edun arvo on 20 euroa. Miten etu lunastetaan? Alennuksen saa kun ilmoittautuu kurssille lähettämällä sähköpostia [email protected] ja kertoo, että on Seikkailijattaret -kortin haltija.

LUE LISÄÄ

Wine in the Woods

Kiinnostaisiko viininmaistelu viiniammattilaisen seurassa, metsän ympäröimänä? Wine in the Woods on uusi konsepti, jossa puitteet viininmaistelulle ovat totaalisesti kohdillaan, Espoon metsän rauhassa. Etu: -20% alennus normaalihinnasta Edun lunastus: Saat käyttöösi etukoodin, jolla saat edun käyttöösi verkkokaupassa.  

LUE LISÄÄ

Surf House Helsinki

Kaipaatko kesää ja lämpöä? Surf Housessa jokainen päivä on täydellinen, lämmin kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta. Helsingin Pasilassa sijaitseva Surf House antaa seikkailijattaren etukortilla surffauksesta -15% alennuksen jatkuvana etuna. Joka kerta, kun suuntaat surffaamaan, säästät jopa noin 5 euroa. Tuntihinta 21-34 €/h. Edun lunastus: Näytä korttisi kassalla.

LUE LISÄÄ

Boulderkeskus

Helsingissä sijaitseva Boulderkeskus kutsuu seikkailijattaret kipuamaan korkeuksiin ja antaa 10% alennuksen boulderoinnin alkeiskurssista. Etu voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Edun lunastuksen käytäntö: Edun voi lunastaa Boudlerkeskuksen kassalla alkeiskurssin maksun yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Sanctum Dive

Sanctum  Dive on Indonesiassa toimiva sukelluskoulu, jonka toinen perustaja on suomalainen Emmi Hyvärinen. Sanctum Dive tarjoaa etukortin omaaville seuraavan edun: -20 % alennus päiväsukelluksista ja snorklausretkistä Etu on voimassa Sanctum Diven Nusa Penidan ja Gili Trawanganin toimipisteissä. Kyseessä on kertaetu, jonka voi käyttää yhden kerran jommassa kummassa yllä mainituista paikoista. Edun lunastus: Asiakas ilmoittaa varauksen yhteydessä etukortista, näyttää korttia/kuvaa kortista paikan päällä, maksun yhteydessä. Lisätiedot & varaukset: Emmi Hyvärinen, whatsapp

LUE LISÄÄ

Walk Helsinki

Pakopeli Helsingin taivaan alla on hauska ulkoilmapakopeli Helsingin vanhassa ja kauniissa keskustassa. Selvitä tehtäviä vanhassa Helsingissä ja yritä päästä pois sieltä. Tehtävien ratkominen vaatii nokkeluutta, päättelyä ja tiedonhakua. Sopii erinomaisesti yritysten virkistyspäiviin, polttareihin, yms. Jakakaa porukkanne 2-6 hengen tiimeihin, jotka kisaavat toisiaan vastaan. Kun varaat ryhmälle pakopelin, saat Seikkailijattaret-etukortilla alennusta 25%. HINNAT SEIKKAILIJATTARILLE: 1-5 hlö ryhmä: 100 euroa (norm. 135 e) 6-10 hlö: 168 euroa (norm. 225 e) 11-20 hlö:

LUE LISÄÄ

Upitrek

10 % alennus seuraavien matkojen hinnasta: Itärajan hiihtovaellus, Kalevala hiihto, Lumikenkävaellus Hossassa, Itärajan patikkavaellus. Alennus voimassa ns. “takuulähdöillä”. Edut voimassa kesäsesongin 2021 loppuun saakka. Etu koskee myös samalla varauksella varaavaa matkakumppania. Max. 2 hlöä per varaus.

LUE LISÄÄ

Koh Tao Divers

Koh Tao Divers on jo pitkään Thaimaan Koh Taolla toiminut, suomalainen sukelluskoulu. Sukella upeissa maisemissa osaavien opettajien johdolla ja nauti saarielämästä Thaimaan kauniilla ja rennolla Koh Taon saarella. Etu: -10% sukelluskursseista Thaimaassa.  

LUE LISÄÄ

Enjoy life

Enjoy Life tarjoaa elämyspalveluita ja aktiviteetteja Joensuussa. Seikkailijattaren etukortilla -50% alennusta kajakkivuokrauksesta (ei koske lisätunteja ja vuorokausivuokria). Edun lunastus: Tee varaus sähköpostitse tai puhelimitse ja kerro, että käytät etukorttietusi.

LUE LISÄÄ

Flowpark

10 % alennus Flowpark seikkailupuistojen normaalihintaisesta päivälipusta korttia näyttämällä. Etu vain kortin omaavan henkilön pääsymaksusta. Ei voi yhdistää samanaikaisesti muihin alennuksiin/tarjouksiin. Toimii seuraavissa pisteissä: Flowpark Turku, Flowpark Vierumäki, Flowpark Ähtäri Zoo, Flowpark Varala, Flowpark Ahvenisto, Flowpark Åland Ajantasaiset hinnastot löytyvät nettisivuilta puistokohtaisesti.

LUE LISÄÄ

Vähäveden tila

5 € alennus yksikkökajakin päivävuokrasta (norm. Hinta 30 € / hlö) tai 10 € alennus kaksikkokajakin tai intiaanikanootin päivävuokrasta (norm. 60 €)  omatoimiselle melontaretkelle. Aiempaa melontakokemusta ei edellytetä, melontaan saa opastuksen, kaikki tarvittavat varusteet ja retkeilytarvikkeet voi vuokrata Vähäveden tilalta. Edun lunastus: kerro etukortista varausta tehdessäsi / näytä korttia maksaessasi.

LUE LISÄÄ

I love Bali

I love Bali on suomalainen matkatoimisto Balin Sanurissa. I love Balin kautta voi hoitaa retki-, kuljetus- ja majoitusvaraukset Balin matkalle. Seikkailijattaren etukortilla -10 % alennus seuraavista retkituotteista: – Päiväretket numero 1-8 https://www.ilovebali.fi/paivaretket – Koskenlasku https://www.ilovebali.fi/koskenlasku – Mt Batur vaellus https://www.ilovebali.fi/mt-batur-vaellus – Pyöräretki https://www.ilovebali.fi/pyoraily – Snorklausreissut https://www.ilovebali.fi/snorklaus Ilmoita varausvaiheessa etukortistasi, alennus huomioidaan retkiä maksettaessa. Etu koskee max 2 hlöä per varaus.

LUE LISÄÄ

Taiga Times

Taiga Times järjestää teltta- ja vaellusretkiä Helsingistä. Etu:  Makuusetin (makuupussi, alusta, sisäpussilakana) vuokraus 0 € telttaretken yhteydessä Edun arvo alk. 15 €, henkilömäärästä riippuen Jatkuva etu, käy kaikissa kolmessa telttaretkessä. Voimassaolo, mikäli rajallinen aika: Syyskuun 2020 puoliväliin. Kesän 2021 etu varmistuu myöhemmin. Edun lunastus: Varauksen yhteydessä lisätietokohtaan maininta + asiakasnumero ja jos varaa sähköpostitse niin varauksen yhteydessä täytyy ilmoittaa. Etua voivat käyttää kaikki samalla varauksella olevat, eli jos kortin haltija

LUE LISÄÄ

Nordic Activities

Nordic Activitiesin valikoimassa on esim. kiipeily-, laskeutumis-, kajakointi- ja vaelluselämyksiä sekä melontavälineiden vuokrausta. Etukortilla -15% kaikista palveluista ja retkistä. Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla: [email protected] Kerro varauksen yhteydessä etukorttiedusta ja varaudu esittämään korttisi.  

LUE LISÄÄ

Hakuna Matata

Hakuna Matata on SUP -lautavuokraamo Töölönlahdella. Seikkailijattaren etukortilla SUP-laudan vuokraus alehintaan henkilömäärän mukaan. Kun tulet yksin -10% Kun tulet kaksin -20% Kun tulet kolmisin -30% Kerro edun käytöstä varauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ