Boho Café

Boho Café on pieni pala paratiisia tai Balia Helsingin ydinkeskustassa, Eerikinkadulla. Valikoimassa herkullisia bowleja, suklaaherkkuja ja paljon muuta silmää miellyttävää ja suussa sulavaa. Etu 1: Valitsemasi Boho bowl ja 12cl talon viiniä yhteishintaan 20€ (edun arvo 4,40€) Etu 2: Kaksi kakkupalaa yhden hinnalla Edun lunastus: Etu on jatkuva etu eli voit käyttää etuoikeutettuna seikkailijattarena sitä monta kertaa. Etu lunastetaan korttia näyttämällä.

LUE LISÄÄ

Ravintola Maranga

Tampereella sijaitseva ravintola Maranga tarjoaa autenttisia makuja halki Etelä- Euroopan, pääpainonaan Kreikka ja Espanja. Etu: Kaikista normaalihintaisista pääruuista ja bowleista -20%. Edun ehdot: Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on 1+1 (kortinhaltijalle + yhdelle seuralaiselle). Etu on jatkuva ja kortti näytettävä tilauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Bus Gelato

Café Bus Gelatosta, Helsingin Ullanlinnasta, löydät itsetehtyjen artesaanijäätelöiden (myös vegaaniset jäätelöt) lisäksi keitot ja salaatit, täytettyjä leipiä, croissantteja ja herkullisia omin käsin rakkaudella leivottuja piirakoita ja kakkuja. Ja tietenkin vastapaahdetut kahvit. Etu: Seikkailijattaren etukortilla kaksi kahvia yhden hinnalla (myös erikoiskahvit). Etu voimassa 31.3.2021 asti. Edun lunastus ja ehdot: Etu on kertaetu ja lunastetaan etukorttia näyttämällä.

LUE LISÄÄ

Surf House Helsinki

Aamukahvi tai aamutee palmun alla, 27 asteen lämmössä? Se onnistuu Helsingin Pasilan Triplassa, Surf House Helsingissä. Seuraa vain Down Under -kylttejä ja olet perillä. Ota mukaan kepeät vaatteet ja mene tunnelmoimaan rantafiilikseen, musiikin soidessa taustalla. Seikkailijattaren etukortilla saat kahvin ja teen joka kerta -25% normaalihinnasta! Muista myös, että surffaus -15% normaalihintaa edullisemmin (katso erillinen etu). Etu voimassa klo 10-12 ja saat edun näyttämällä korttiasi.

LUE LISÄÄ

Makumatka

Makumatka on ruoka- ja ateriapalvelu, joka tarjoaa päivittäin vaihtuvan kolmen aterian paketin. Ilmainen kotiinkuljetus pk-seudulla. Makumatkat on suunniteltu kiertomatkateemoittain esim. ensimmäisen ateria Thaimaasta, toinen Espanjasta ja kolmas Marokosta. Ruoka on käsintehtyä tuoreista raaka-aineista päivittäin ilman lisä- tai säilytysaineita. Etukorttilaisille 20% alennus ensimmäiseen tilaukseen alekoodilla (koodi vain kortinhaltijoille) Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kertakäyttökoodi per tilaaja. Alekoodi on voimassa 31.12.2020 saakka, jonka jälkeen koodi uudistuu vuodelle 2021.

LUE LISÄÄ

Konditoria Nami

Helsingin Hakaniemen kauppahallissa sijaitseva konditoria Nami tarjoaa etukorttilaisille minkä tahansa leivän puoleen hintaan. Edun saa käyttöönsä esittämällä etukortin kassalla. Etu on kertaluontoinen.

LUE LISÄÄ

Luova Puu

1. Kaksi yhden hinnalla Luovan Puun joogatunneille. Etu voimassa 15.12.2021 asti 2. 20% alennus Luovan Puun hemmottelu hyvinvointihoitoihin. Etu voimassa 15.12.2021 ast. 3. 20€:n alennus Paratiisi Saunan vuokraukseen. (Normaalisti 120€) Etu voimassa 30.8.2021 asti 4. Ostamalla kahden hengen kakkukahvit, saat kaupan päälle yhden erikoiskahvin tai limonadin. Etu voimassa 15.12.2021 asti. Edun lunastus: Korttia tulee näyttää ostotilanteessa, etu on jatkuva. Varaukset ja tiedustelut puhelinsoitolla tai viestillä 0445953301 / [email protected]

LUE LISÄÄ

Café Victor

Café Victor on tunnelmallinen levähdyspaikka Turun taidemuseossa. Seikkailijattaren etukortilla saa kaikista kahvilan tuotteista jatkuvana etuna -10% alennuksen. Näytä etukorttisi tilauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Cat Café Sanur

Balin Sanurissa sijaitsevan kissakahvilan Cat Café Sanurin sisäänpääsystä ja juomista -10% Seikkailijattaren etukortilla. Alennuksen saa 2:lle henkilölle. Edun lunastus kahvilassa etukorttia näyttämällä. Etu on jatkuva.

LUE LISÄÄ

Airisniemen kartano

Turussa meren äärellä sijaitseva Airisniemi tarjoaa ihanteelliset puitteet niin ikimuistoisille häille, syntymäpäiväjuhlille, kokouksille, tyky-päiville kuin rapujuhlillekin. Tilausravintola ja juhlatila Airisniemen kartano tarjoaa etukortilla 10% alennuksen normaalihinnoistaan. Edun lunastus: Mainitse kortista varauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ