Nallikari Lomakylä

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä! Lomakylän alue on paraatipaikalla Nallikarin kuuluisan rannan vieressä, ja kaikki majoitustilat ovat kävelymatkan päässä rannalta. Oulun keskustaan on autolla matkaa noin neljä kilometriä ja bussi keskustaan kulkee vierestä. Kauniin Oulun edustan saariston maisemareittejä pitkin kävellen, tai pyöräillen, Oulun kauppatorille tulee matkaa vajaa kolme kilometriä. Perinteisemmät lomamökit sopivat 1-5 hengelle, ja uudemmista täysin varustelluista saunallisista villoista löytyy tilaa 6-12 hengelle!

LUE LISÄÄ

Magical Pond

Magical Pond on upea majapaikka Kuusamon sydämessä, Rukatunturilla. Se on laadukas iglukylä, jossa pääsee kokemaan hiljaisuuden, puhtaan luonnon ja arktisen yön tunnelman omassa rauhassa ja modernin iglun suojassa. Kylä tarjoaa upean kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka kruunaa usein Lapin taivaalla näyttäytyvät revontulet ja tähtiloisto, jotka ovat koettavissa ilman ympäristön valosaastetta. Etu: 10% alennus kahden hengen majoitushinnastosta. Edun ehdot ja lunastus: Etu on voimassa toistaiseksi ja ympäri vuoden. Majoituksen voi varata kampanjakoodilla (erillisellä sivulla).

LUE LISÄÄ

Hotelli & ravintola Sandvik

Pensarin saaren Hotelli & ravintola Sandvik  on oikea lomakohde kaikille, jotka unelmoivat lomasta meren äärellä, koskemattomassa luonnossa. Loma-alue sijaitsee Turun saariston Pensarin saaren eteläisimmässä kärjessä, joten rauha ja upea merimaisema on taattu. Tarjolla monenlaista majoitusta. Etu: -12% majoituksesta Varaukset ja edun lunastus: Ilmoita Seikkailijattaret-klubilaisuudesta varausta tehdessä ja näytä korttisi paikan päällä. Voimassaoloaika: 1.6.-30.9. 2021 (ei koske 24.6-27.6)  

LUE LISÄÄ

Kartanohotelli Karolineburg

Kartanohotelli Karolineburg sijaitsee Kainuussa ja on Suomen pohjoisin kartano. Yövy kohta 200-vuotiaan kartanon upeissa puitteissa ja heittäydy hetkeksi historian havinaan. Etu: Saat kaupan päälle 50g paketin herkullista Karolinan kuiskaus -haudutettua teetä. Lisäksi etukortilla hintaan sisältyy late check-out jopa kello 16 asti (arvo 20€) ja mahdollisuuksien mukaan early check-in eli sisäänkirjautumisen kello 12 alkaen. Edun lunastus: Kortti näytettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Aikainen check-in/myöhäinen check-out kyselyt ja yhteydenotot suoraan [email protected]

LUE LISÄÄ

Urpolan kartano

Urpolan kartano on perinteinen, jo 36-vuotta palvellut juhla- ja majoituspaikka. Järjestä häät, polttarit tai vain viikonloppu ystäväporukalla, sauno monissa erilaisissa saunoissa ja herkuttele keittiön antimilla Kanta-Hämeen Humppilassa. Etu: Viikinkisaunan saunomisista ja saunalla toteutettavista ruokailuista sekä majoituksistamme (päivän hinnoista) -10% normaalihinnoista.

LUE LISÄÄ

Hotelli Krepelin

Hotelli Krepelin tarjoaa majoitusta historiallisessa pihapiirissä aivan Kristiinankaupungin keskustassa. Se sijaitsee vain kivenheiton päässä torilta aidossa, 1800-luvun merikauppiaan pihapiirissä. Etu: 15% majoituksesta Edun ehdot ja lunastus: Alennus koskee vain Krepelinin kotisivun lomakkeen kautta sekä puhelimitse (0400 987 978) tehtyjä varauksia. Kortin näyttö saapuessa ja siitä kertominen varauksen yhteydessä vaaditaan.

LUE LISÄÄ

Polar Star Travel

Etsitkö majoitusta Levin alueelta? Polar Star Travels on välityspalvelu, joka auttaa sinua löytämään juuri sen oikean majapaikan. Etu: Seikkailijattarena saat majoituksesta -15%. Miten varaan? Laita sähköpostia osoitteseen [email protected] ja kerro korttisi numero sekä nimesi.

LUE LISÄÄ

Tuhannen tarinan talo

Tuhannen tarinan talo on luonnonläheinen koulutus-, kokoontumis- tai juhlapaikkaa, jossa myös ruokatarjoilut hoituvat talon puolesta. Lappeenrannan ja Kouvolan välissä, Kannuskosken kylässä, toimiva maatilamatkailutila tarjoaa sekä majoitusta että luontoon ja paikallishistoriaan pohjautuvia ohjelmapalveluja ympäri vuoden. Etu: 10 % alennusta puolihoito- ja täysihoitolomista Edun lunastus: Alekoodilla verkkokaupasta 

LUE LISÄÄ

SaimaaHoliday Oravi

Oravin kylä keskellä Saimaata on elämyksellinen matkailukohde niin kesällä kuin talvellakin. Sijainti Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen välissä houkuttelee kävijöitä monenlaisiin järviaktiviteetteihin. Etu: Majoitu kaksi yötä yhden yön hinnalla Oravi Apartments hotellissa. Edun lunastus ja varausehto: Kortin sähköinen näyttö varausta tehdessä ja maksaessa. Etuoikeus todennetaan sähköisesti eli toimitetaan kuva kortin nimi- ja asiakasnumeropuolesta sähköpostitse varauksen teon yhteydessä. Tiedustelut ja varaukset: [email protected]

LUE LISÄÄ

At Nature

AT Nature on pieni perheyritys, joka tarjoaa luontoaktiviteetteja ja majoitusta Inarissa Muotkatunturin erämaa-alueen ja Lemmenjoen kansallispuiston upeissa maisemissa. AT Nature on perustettu, jotta elämyksellistä luontotietoa olisi tarjolla kaikille pohjoisen luonnosta kiinnostuneille. Retkillä perehdytään Lapin luontoon paikallisen biologin opastuksella. Etu: Seikkailijattaren etukortilla majoitut ekologisessa ja silti modernissa mökissä -10% normaalihintaa edullisemmin. Edun lunastus: Varaus suoraan majapaikan nettisivuilta. Etukoodin käyttö verkkokaupassa JA etukortin asiakasnumeron syöttäminen verkkokaupan tilauksen lisätietoja kohtaan. Etu on jatkuva etu

LUE LISÄÄ

Pulsan asema

Etsitkö persoonallista ja maalaismaista majapaikkaa Itä-Suomesta? Lappeenrannan maalaismaisemassa sijaitseva Pulsan asema voi olla valintasi. Vanhan rautatieaseman päärakennus on rakennettu vuonna 1869, ja muutkin talot valmistuivat pian sen jälkeen aseman väen kodeiksi, nykyään toimien majatalona ja kahvilana. Etu:  Majoituksen yhteydessä aamiainen ilmaiseksi yhdelle (arvo 9.50 € ). Lunastusehdot: Esitä jäsenkortti lunastettaessa etua. Etu voimassa kesäkautena eli Pulsan aseman toiminta-aikoina. Tutustu kaikkiin majoitusetuihin täällä!

LUE LISÄÄ

Hotel St. George

Miten olisi yö Helsingin sydämessä, upeassa St. George -hotellissa? Etu: Alennus 20% päivän parhaasta huonehinnasta (BAR) sisältäen aamiaisen sekä St. George Care vierailun Varaukset suoraan hotelliin tai nettisivujen kautta www.stgeorgehelsinki.com tai tämän linkin kautta. Seikkailijattaret-etukortti tarkistetaan saapumisen yhteydessä ja mikäli korttia ei ole näyttää, huonehinta päivitetään alennuksettomaan päivän parhaaseen hintaan Etu on henkilökohtainen eli vain yhdelle huoneelle, jossa etukortin haltija majoittuu. Katso tästä myös etu St. Georgen Care -osaston Spa-palveluista

LUE LISÄÄ

Star Arctic Hotel Saariselkä

Saariselällä, Kaunispään huipulla, sijaitsee uniikki ja upouusi majapaikka, Star Arctic Hotel. Ihaile Lapin taikaa maisemahotellista, kesällä yöttömiä öitä ja talvella revontulia. Etu 1: 15% alennus normaalihintaisesta majoituksesta verkkosivujen kautta. Etu voimassa 31.12.2021 asti. Etu 2: 15% alennus aktiviteeteista (ei koske Wiltsu-ranneketta), voimassa 31.12.2021 saakka Varaukset suoraan hotellilta osoitteesta [email protected] (muista mainita alekoodimme).

LUE LISÄÄ

Lake Inari Mobile Cabins

Haluaisitko viettää yön Inarijärven jäällä pienessä revontulimökissä? Saat nyt sen normaalia edullisemmin eli -15% yhden yön perushinnasta (hinta verrataan varaushetken booking.com -hintaan). Etu on jatkuva etu eli sen voi hyödyntää usean kerran ja etu on voimassa 31.03.2021 saakka. Jos viivyt pidempää kuin yhden yön, mainitse asiasta ja saat vielä paremman Seikkailijattaret-diilin. Lisäetu: Saat sukset käyttöösi halutessasi. Edun lunastus: Varaus suoraan sähköpostilla [email protected]   Lue paikasta lisää: Seikkailijattaret-tiimin Lauran kokemus paikasta täältä.

LUE LISÄÄ

Majatalo Pihlajapuu

Pihlajapuu on Nurmeksessa sijaisteva kymmenen huoneen majatalo, jonka voi vuokrata vaikka kokonaan omalle porukalle luontoretkien tukikohdaksi. Etu: Majoitus B&B Pihlajapuussa -10% normaalihintaa edullisemmin eli majoitus yhden tai kahden hengen huoneessa hintaan 45e (sisältää aamiaisen ja liinavaatteet). Edun lunastus: Varaukset suoraan sähköpostilla osoitteesta [email protected] tai puhelimitse 0400877085. Mainitse varausta tehdessä korttisi ja esitä kortti saapuessasi.

LUE LISÄÄ

Harriniva Hotels & Safaris

Harriniva on perinteikäs matkailuyritys, joka tarjoaa majoitus- ja elämyspalveluita Muoniossa sekä muualla Länsi-Lapissa. Talvikautena 2020-2021 auki ovat Hotelli Jeris ja Arctic Sauna World. Seikkailjattaren etukortilla saat -10% alennuksen Harrinivan Muonion majoituksista, hotellihuoneista ja mökeistä. Edun lunastus ja varausehto: Kortin sähköinen näyttö varausta tehdessä ja maksaessa. Etuoikeus todennetaan sähköisesti eli toimitetaan kuva kortin nimi- ja asiakasnumeropuolesta sähköpostitse varauksen teon yhteydessä. Tiedustelut ja varaukset: [email protected]

LUE LISÄÄ

Kolin Keidas

Jokaisen Kolin matkaajan ehdoton majapaikka on Kolin keidas – ainakin, jos arvostaa lämminhenkistä ja persoonallista majoitusta ja tarinaa paikan takana. Mattilan tilana tunnettu Kolin Keidas on upea paikka, joka toimii myös kahvilana. Etu: -15% aamiaismajoituksesta jatkuvana etuna. Varaukset: [email protected] / 040 8650466     Vinkki: Jos suuntaat Kolille, mene myös ratsastamaan islanninhevosilla. Tutustu Paimentuvan etuun täältä.

LUE LISÄÄ

Yado Oikawa

Kiinnostaako pala Japania Pukkilassa? Koe autenttinen japanilainen majoituselämys tai nauti vaikka teetä aitoon, japanilaiseen tapaan katettuna omalla ystäväporukallasi. Etu: -10% majoituksesta ja palveluista. Edun lunastus: Varaukset suoraan majapaikasta osoitteesta [email protected] Jos majoituksen kalenteri näyttää täyttä, kannattaa silti kysyä. Välillä tulee peruutuksia ja Yado Oikawan ystävällinen henkilökunta tekee parhaansa, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan edes hetken verran Japanin taikaa.

LUE LISÄÄ

Arctic Land Adventure

Kilpisjärvellä sijaitseva Arctic Land Adventure vie keskelle syvää, aitoa pohjoista. Majoitu esimerkiksi upeassa lasi-iglussa ja elä hetki porojen keskellä. Ihaile revontulia, heittäydy Lapin taikaan. Nauti hiljaisuudesta ja kaukaisuudesta, suurella ripauksessa luksusta. Etu: Seikkailijatarta odottaa saapumispäivänä huoneessa tyylikäs tervetuliaispaketti. Edun arvo on 25€ . Varaukset: (mainitse kortti ja korttisi numero) +358 400 45 45 16 tai [email protected]

LUE LISÄÄ

Sea & Mountain Adventures – Poropuiston päremajat

Miten olisi yö Espoon Nuuksiossa, porojen keskellä? Ruoki poroja oman päremajasi ikkunasta ja elä pieni hetki Lapin taikaa. Kahden henkilön päremajassa on parivuode liinavaatteineen, eco-WC, käsienpesumahdollisuus, erillinen kesäsuihku, minijääkaappi, kahvia/teetä/vettä ja sangollinen jäkälää poroille syötettäväksi. Majoja on kaksi kappaletta: NAAVA ja PIHKA. Etu: 10% alennus elämysmajoituksesta ekologisessa päremajassa. Edun lunastus: Majoitus varataan ja ostetaan haluttuun majaan verkkokaupasta. Verkkokaupassa syötetään etukoodi. Koodit lähetetään Seikkailijattaren etukortin ostaneille. Etu  on voimassa 31.12.2021 saakka. Tutustu

LUE LISÄÄ

Arctica Estates – Villa Cone

Kainuussa, tarkemmin Kuhmon Vuosangassa, sijaitseva Villa Cone Beach on upea, lähes 300m2 luksushuvila omalla rannalla. Seikkailijattaren etukortilla varatessa Arctica Estates tarjoaa Villa Cone Beach’issa ilmaisia öitä varattujen öiden päälle. Etu: Viides ja yhdeksäs yö ilmaiseksi. Osta 4 yötä ja saat 5, osta 7 yötä ja saat 9. Lisäetu: Ilmainen autokuljetus Helsingin seudun ja Villa Cone Beachin välillä yhteen suuntaan, kun yöpymisvuorokausia on vähintään 3, ja edestakaisin, kun vuorokausia on vähintään

LUE LISÄÄ

Kuuru Tunturilaakso

Uusi hotelli Kuuru Tunturilaakso Iso-Syötteellä tarjoaa etukortin haltijoille majoituksen revontulisviiteissä 5% alennuksella (edun arvo noin 25e). Varaukset toistaiseksi Kide Hotellin sivujen kautta. Vinkki: Kiinnostaako lasi-iglussa yöpyminen? Sinua saattaa kiinnostaa myös etumme paikkaan Arctic Guesthouse & Igloos. Tutustu siihen täällä.

LUE LISÄÄ

Casa La Perla

Italian Como-järvellä sijaitseva lomahuoneisto Casa La Perla tarjoaa -12% majoituksesta, kun varaus vähintään 3 yötä. Edun lunastus: Varaustiedustelut ja varaus tehdään sähköpostitse: [email protected] ja sen yhteydessä ilmoitetaan edusta ja annetaan etukoodi. Ohjeet etukoodien käyttöön toimitetaan etukortin postituksen yhteydessä. Etu on kertaetu ja se on voimassa 15.12. 2021 saakka.

LUE LISÄÄ

Karkausmäen Kammari

Karkausmäen Kammari Keski-Suomen Kinnulassa tarjoaa viihtyisää ja kodinomaista majoitusta. Etukortilla saat ilmaisen saunavuoron majoituksen yhteydessä. Edun lunastus: Korttia näyttämällä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Edun arvo: 30 € Etu on kertaluontoinen. Tutustu majoitukseen ja tee varaus nettisivuilla: www.karkausmaenkammari.net  

LUE LISÄÄ

Joensaimatar

Majoitusta ja ravintolapalveluita tarjoava laiva, Joensaimatar Joensuussa, tarjoaa etukorttilaisille 5 euron alennuksen kahden hengen huoneen / hytin normaalista hinnasta. Etu on voimassa kesäkauden 2020 ajan (noin elo-syyskuuhun) ja uudelleen kesäkauden 2021. Edun lunastus: Kerro edusta varausta tehdessä ja näytä etukorttia majoitukseen sisäänkirjautuessa. Varaukset sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 044 971 0326. Katso vapaat huoneet varauskalenterista Joensaimattaren sivuilta.    

LUE LISÄÄ

Sannan paikka

“Sannanpaikka on enemmän kuin pelkkä majoitus! Tarjoamme kokemuksen persoonallisessa kodissa Päijänteen äärellä keskellä puhdasta ja kaunista luontoa. Sannanpaikka sijaitsee Keski-Suomessa, 11 kilometriä Jämsän Himokselta.” – SoloSeikkailijattarelle petipaikka 20€/yö – 20% alennus majoituspalveluista – 10% alennus leireistä ja tapahtumista Edut jatkuvana, mutta saatavuuden mukaan. Varaukset suoraan majapaikasta osoitteesta [email protected] tai numerosta 040 150 3837.

LUE LISÄÄ

Levin Alppitalot

 5% alennus kaikista majoitusvarauksista etukoodilla. Edun lunastaminen: etukoodia käyttämällä verkkokaupasta varaten. Kortin ostaneet saavat etukoodit käyttöönsä. Jatkuva etu. Varaukset täältä. Muut ehdot: Alennus ainoastaan verkkokaupan kautta tehdyistä varauksista

LUE LISÄÄ

Surfing Carabao Beach Houses

-30% normaalihintaisesta rantabungalow -majoituksesta Siargaon saarella, Filippiineillä. (Suomalaisen pariskunnan omistama majoitusyritys) – Majoituksen yhteydessä mahdollisuus tutustua Puppy Puddle Siargaon, paikalliseen koirien auttamistoimintaan. Saat alennuksen Surfing Carabaon omien nettisivujen kautta varaamalla, ilmoita varauksen yhteydessä edun käytöstä ja anna etukortin asiakasnumero. Etu on voimassa 2021 loppuun saakka, matkustusrajoitukset huomioiden. Jatkuva etu. Tiedustelut täältä  

LUE LISÄÄ

Kahvila & Hotelli Saima

Majoittumisen yhteydessä proseccoa huoneeseen veloituksetta. Kahden tai useamman yön majoituksen yhteydessä proseccoa huoneeseen veloituksetta sekä englantilainen iltapäivätee hotellin kahvilassa kahdelle veloituksetta. Etu on jatkuva.

LUE LISÄÄ

Aloepark Hotel

“Tärkeintä toiminnassa on tukea paikallisia pienyrittäjiä. Kaikki huonekalut ja sisustuselementit on ostettu ja/tai teetetty paikallisilla käsityöläisillä, samoin kuin tekstiilit ovat suurimmaksi osaksi Keniasta tai eri puolilta Afrikkaa.” Keniassa sijaitseva, suomalaisen naisen pyörittämä pieni hotelli tarjoaa etukortin haltijoille herkkuja kaupan päälle. Etukortilla saa valita kasvisaterian ruokalistalta kahdelle (tai vaihtoehtoisesti kaksi ateriaa yhdelle) alkoholittoman ruokajuoman kera, kun hotellivaraus tehdään minimissään kolmeksi yöksi.  

LUE LISÄÄ

The Happy Hamlet

Seikkailijattaren etukortilla saa 100 euron alennuksen Happy Hamletin normaalihintaisista retriiteistä. Ensi käynnin jälkeen Happy Hamletin kävijät kutsutaan suljettuun “Les Amis de The Happy Hamlet” -ryhmään, jonka jäsenet saavat myös jatkossa saman alennuksen. Edun lunastus: Ilmoita etukortistasi varausta tehdessäsi. Muut ehdot: Seikkailijattaret-paikkoja retriiteillä rajattu määrä, max 2 hlöä/retriitti, etu ei ole yhdistettävissä mahdollisiin muihin alennuksiin.

LUE LISÄÄ

Olo Centre

Kookos-huone… … sopii täydellistä irtiottoa ja rentoutumista kaipaavalle. Rauhallinen taivas, jossa uppoutua vaikka rentoutumisen ja meditaation maailmaan, kuten pohdiskeluun ja itsetutkiskeluun. Lounaisnäkymä puutarhaan ja etupihalle luo täydelliset puitteet mielen ja sielun levolle. Jo yhden yön majoitusvarauksen yhteydessä saat etukortilla ilmaiseksi sound journey -matkan. Tutustu matkan vaikutuksiin Olo Centren nettisivuilla. Edun lunastus: Kerro etukortista varauksen yhteydessä ja näytä kortti myös paikan päällä. Olo Centre majatalo ja hyvinvoinnin keskus tarjoaa erinomaiset puitteet

LUE LISÄÄ

Lapuanjoen Rantakeidas

Etsitkö uniikkia majapaikkaa Etelä-Pohjanmaan alueella. Perheomisteinen Lapuanjoen Rantakeidas on varma valinta persoonallista ja lämminhenkistä majoitusta etsiville. Mikä ja missä? Alahärmässä sijaitseva, tunnelmallinen majapaikka. Maalaisromantiikkaa ja pysähtynyttä kauneutta, perheyrityksen voimin pyöritettynä. Etu: Lapuanjoen Rantakeidas tarjoaa luonaan majoittuville Seikkailijattaret-etukortin haltijoille ilmaisen tunnin saunavuoron vanhanajan rantasaunassa tai vaihtoehtoisesti tunnin ilmaisen SUP-laudan vuokrauksen majoituksen lisänä. Edun lunastus: Ilmoita kortista varausta tehdessä ja näytä korttia paikan päällä. Lukuvinkki: Lue Seikkailijattaren omakohtainen kokemus Lapuanjoen Rantakeitaasta täältä.

LUE LISÄÄ

Arctic Guesthouse & Igloos

Arctic Guesthouse & Igloos on majoitusyritys Ranualla, eteläisessä Lapissa, jossa on mahdollista majoittua kymmenessä kelluvassa AuroraHut lasi-iglussa, 1940-luvulta saakka palvelleessa majatalossa sekä liikuteltavassa saunahuoneistossa eli kärrysaunassa Etu: Paikallisista tuotteista koostuva tervetuliaispaketti kaikille AuroraHut lasi-igluissa majoittuville. (arvo n. 20-30€) Lunastusohjeet: Asiakas ilmoittaa edusta joko nettivarauksen lisätiedoissa tai sähköpostitse. Majatalon vastaanotossa korttia näyttäessään asiakas saa edun käyttöönsä. Majoitusvaraukset ja tiedustelut: [email protected]  

LUE LISÄÄ

PetriS Chocolate

Petri´s Chocolate on hurmaava suklaakeidas ja majapaikka Mathildedalin ruukkikylän tunnelmallisissa miljöössä. lähellä Saloa . Etukortilla majoitut -10% etuhintaan Mathildedalin Bed & Breakfastissa  ja saat -10% take awayna ostettavista suklaista Edun lunastus: varaukset osoitteesta [email protected] Lukuvinkki: Onko Mathildedal vielä tuntematon? Lue myös tämä juttu Seikkailijattaret-mediasta.

LUE LISÄÄ

7 Fells Hostel

Viihdytkö reissaaajien ympäröimänä? Onko suuntasi Suomen Lappi? Tämä hostelli saattaa olla valintasi, jos haluat olla kaltaistesi joukossa. Tinja toivottaa seikkailijattaret erittäin tervetulleeksi hostelliinsa! Äkäslompolossa sijaitseva, kotoisa 7 Fells Hostel tarjoaa seikkailijattarille -10% majoituksesta jatkuvana etuna. Mukavana ekstrana, 7 Fells Hostel toivottaa tervetulleeksi myös lemmikkien kanssa matkailevat reissaajat. Ohje edun lunastukseen: Varaukset suoraan hostellilta, mainitse varatessa kortti.

LUE LISÄÄ

Eräjärven Eerola

Orivedellä sijaitsevassa Eräjärven Eerolassa on tarjolla majoitusta, juhlatiloja sekä kahvila- ja ravintolapalveluita 300-vuotisella sukutilalla. Seikkailijattaren etukortilla -10% alennus musiikillisen sunnuntaibrunssin hinnasta, kahvilan tarjoiluista tai majoituksesta. Esitä kortti paikan päällä tai kerro edusta etukäteen majoitusta varatessa.

LUE LISÄÄ

Loma-Paksu

Arctic Holiday täysihoitopaketti -10%. Muut ehdot: Minimi osallistujamäärä Arctic Holiday -täysihoitopakettiin on 2 henkilöä, maximi 8 henkilöä.

LUE LISÄÄ

Surigao Dream Beach Resort

Suomalaisomisteinen rantahotelli on valmistumassa Filippiineille Surigaon saarelle vuoden 2021 alussa. Etu: Etukortilla saat -30 % alennuksen majoituksesta, suoraan hotellin omilta sivuilta varattaessa. Edun lunastus: Asiakas ilmoittaa varauksen yhteydessä edun käytöstä ja etukortin asiakasnumeron, näyttää korttia /kuvaa kortista paikan päällä. Maksu paikan päällä, jolloin alennus huomioidaan.  Tiedustelut: [email protected] Muut ehdot: Voimassa matkustusrajoitukset huomioiden vuoden 2021 alusta vuoden loppuun. Surigao Dream Beach Resort avaa ovensa alkuvuodesta 2021.

LUE LISÄÄ

The Griya Villas & Spa

15% alennus The Griya Villa majoituksen website-hinnoista sekä kaupan päälle 1 x 90 minuutin Hot Stone-hieronta Channa Spa:ssa. Edun lunastus: Varaus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected] Varausta tehdessä tulee mainita Seikkailijattaret etukortin numero sekä kortin haltijan nimi. Etu on jatkuva.  

LUE LISÄÄ

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylä sijaitsee Kainuussa, n. 50 kilometrin päässä Kuhmosta. Etukortilla vähintään kahden yön mökkivarauksiin yksi savusaunavuoro kaupan päälle. Voimassaolo: kesä-elokuu, 2020 ja 2021 Edun lunastus: Ilmoita oikeudestasi etuun varauksen yhteydessä tai näytä korttia viimeistään paikan päällä. Jatkuva etu. Tee varaus: https://lentiira.com/fi/majoitus tai sähköpostitse [email protected]

LUE LISÄÄ

Vuokatin aateli

Hotel Vuokatin Aatelista vähintään kahden yön huonevarauksen yhteydessä ilmainen käynti 2:lle (50 min) hotellin upeassa Zen Spassa. Edun arvo 30 €. Jatkuva etu, käytettävissä jokaista majoittumista kohti Edun lunastaminen: Edusta tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä etukäteen joko puhelimessa, mailitse tai nettivarausjärjestelmän ”Lisätiedot”-kohdassa mainitsemalla ’Seikkailijattaret-etukortti’. Etukortti tulee esittää sisäänkirjautumisen yhteydessä Hotel Aatelin vastaanotossa. Varaukset: https://majoitus.vuokatinaateli.fi/yhteystiedot tai [email protected]

LUE LISÄÄ

Dream Hostel & Hotel

Seikkailijattaren etukortilla -10 % alennus kaikesta Dream Hostel & Hotellin majoituksesta Tampereella. Dream Hostel & Hotel on palkittu majoitusyritys, joka sijaitsee lähellä Tampere-taloa, yliopistoa ja rautatieasemaa. Edun saat käyttöösi etukortin esittämällä check in:ssä (ilmoita oikeudestasi etuun jo varausvaiheessa) tai verkkovarauksen yhteydessä erityistä etukoodia käyttämällä. Kortin ostaneet saavat etukoodit käyttöönsä.  Varauksen tekemisen tai varaustiedustelujen yhteystiedot: http://www.dreamhostel.fi/, [email protected] tai 045 236 0517.  Etu on jatkuva.      

LUE LISÄÄ

Kommee Kurki

Kommee Kurki tarjoaa upeassa äänimaisemassa lintujärven rantamilla privaattia Tentsile-majoitusta sekä luonnonläheistä, laadukasta talomajoitusta lapsiturvallisessa pihapiirissä. Talomajoitus sopii erinomaisesti myös pyöräilijöille, sillä tilavalle sisäkuistille mahtuu polkupyörät huollettavaksi tai yöksi talteen. Kerro pyöristä etukäteen, niin järjestämme kuistin sen mukaan. Etu 1: Tentsile-puumajoituksen yhteydessä saunominen viehättävässä kärrysaunassa ilmaiseksi (edun arvo 20 €). Voimassa puumajoituskaudella touko-syyskuu. Jatkuva etu, majoituskauden puitteissa. Edun lunastus: Tee varaus samalla nimellä, jolla Seikkailijattaret-etukortti on ostettu. Ilmoita etukortin asiakasnumerosi varauksen

LUE LISÄÄ

Pandora Villas Koh Samui

Etu 1 : Ilmainen saarikierros ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset minimissään 1 viikon majoittujille. Etu 2 :-10% vähintään 2 viikon majoituksesta. Edun lunastus: kerro etukortista varauksen yhteydessä. Majoitukseen tutustuminen, varaukset ja tiedustelut Pandora Villas Facebook-sivun kautta. Etu on jatkuva.  

LUE LISÄÄ

B&B Pinus

B&B Pinus on muutaman huoneen tunnelmallinen majatalo Mäntyharjussa. Seikkailijattaren etukortilla saat 10% alennuksen majoituksesta varattaessa suoraan B&B Pinukselta. Tee varaus puhelimitse  (+358401819200) tai sähköpostitse [email protected]  ja kerro samalla etukortista. Majatalon pitäjä pyörittää myös Makasiinin puotia, joten toisena etuna kortilla saa 10% alennuksen Makasiinin puodin ostoksista, kun ostosten määrä ylittää 50€ (puoti avoinna vain kesäisin). Makasiinin Puoti&Kahvila (www.facebook.com/makasiininpuotikahvila)

LUE LISÄÄ

Emmes Retreat

Emmes Retreat on luonnonläheinen retriittipaikka Pohjanmaalla Alavetelissä. Täällä majoitut puumajassa tai tentsilessä. Emmes on avoinna huhtikuun puolivälistä lokakuun alkuun. Seikkailijattaren etukortilla ilmainen iltarentoutus majoituksen yhteydessä. Edun saa käyttöönsä etukorttia näyttämällä. Etu on voimassa 1.5.2021 – 30.9.2021  

LUE LISÄÄ