Varuste.net

1) 10% alennus myymälän normaalihintaisista tuotteista (poislukien osa elektroniikka, aseet ja ammukset) Edun lunastus: Etukorttia näyttämällä myymälässä, Helsingin Konalassa, Ruosilankuja 3. 2) Etukoodilla pääsy Varuste.netin verkkokaupan kampanjahintaisiin alennustuotteisiin Edun lunastus: Kortin hankkineille toimitetaan etukoodi, jolla pääsy kampanjasivulle.

LUE LISÄÄ

Weekendbee

Weekendbeen verkkokaupasta löydät yli 20 merkkiä vastuullisia ulkoilu- ja urheiluvaatteita. Etukoodilla saat -15% alennuksen koko valikoimasta. Edun lunastus: Syötä etukoodi verkkokaupan kassalla. Etukoodit toimitetaan kortin ostaneille. Etu on kertaetu.    

LUE LISÄÄ

Retkipaikka

Retkipaikka-kirjat ovat jokaisen luontoretkeilijän opuksia ja inspiraatiopaketteja. Loistava lahjaidea! Retkipaikka – Seikkailuja Suomen luonnossa sekä Retkipaikka – Uudet seikkailut kirjoista -20%. Edun saat Retkipaikan verkkokaupasta erityistä alennuskoodia käyttämällä. Kortin ostaneet saavat etukoodit käyttöönsä.

LUE LISÄÄ

Kahvikeisarinna – Vietnamilaisen kahvin verkkokauppa

Oletko ihastunut vietnamilaiseen kahviin matkoillasi tai haluatko kokeilla uusia kahvielämyksiä? Mei Hong ja yrityksensä Kahvikeisarinna tuo Suomeen autenttista vietnamilaista kahvia perheensä kahvitilalta, Lam-Dongin maakunnasta. Tampereella asuva Mei on tullut pienenä tyttönä Suomeen ja monien vaiheiden jälkeen hän tutustuttaa nyt yrityksensä myötä suomalaisia vietnamilaisen kahvin maailmaan. Voit tutustua Mein tarinaan Kahvikeisarinnan sivuilla. Tällä hetkellä myynnissä on Arabica lajikkeen kahvia, mutta pian tulossa myös Robustaa, joka sopii erityisen hyvin kondensoidun maidon kera

LUE LISÄÄ

Matkaopas Vapauteen -verkkokauppa

-30% alennusta verkkokaupan tuotteista. Matkapäiväkirjat sekä vapaampaan, reissaavaan elämäntapaan inspiroivat kirjat ja kurssit. Edun voit lunastaa erityistä alennuskoodia käyttämällä verkkokaupassa. Kortin ostaneet saavat etukoodit käyttöönsä. Etu on jatkuva.

LUE LISÄÄ