fbpx

FAQ  – Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia Seikkailijattaren etukorttiin liittyviin tyypillisiin kysymyksiin.

Voiko kuka tahansa ostaa Seikkailijattaren etukortin?

Kyllä voi! Kortti on kuitenkin kohdennettu etenkin naisille, jotka pitävät matkustelusta ja käyttävät matkailuun liittyviä palveluita. 

Vaikka kortti on suunnattu naisille, voi kortin hankkia ja ottaa käyttöönsä halutessaan myös mies. Ehkä luontevinta on kuitenkin se, että mies ostaa puolisolleen / kumppanilleen kortin ja pääsee hänen rinnallaan hyötymään joistakin eduista. Kenties tarjoamme tulevaisuudessa myös Seikkailijan etukorttia!

Miten määritellään Seikkailijatar, pitääkö kuulua Seikkailijattarien Facebook-yhteisöön?

Seikkailijattaren määritelmä on laaja, kantavana ajatuksena on, että jokainen voi olla oman elämänsä Seikkailijatar!

Seikkailijatar on matkaileva nainen, joka tutkii ympäröivää maailmaa ja lähiympäristöään uteliaasti, avoimin silmin ja mielin. Hän nauttii matkoistaan, uusista kokemuksista ja elämyksistä juuri omalla uniikilla tavallaan. 

Seikkailijattaret keskustelevat ja jakavat vertaisvinkkejä Facebookin Seikkailijattaret-ryhmässä, jonne mukaan voi liittyä niin halutessaan. Ryhmään kuuluminen ja Seikkailijattarien sosiaalisen median kanavien seuraaminen ovat tapoja seurata myös etukorttiin liitettyjä uusia etuja ja muita ajankohtaisia asioita. Nämä ovat kuitenkin täysin vapaaehtoisia, eikä niitä edellytetä etukortin käyttäjiltä.

Mitä tarkoittaa Seikkailijattarien vip-jäsenyys?

Kortin hankkineet ovat oikeutettuja vip-pääsyyn Seikkailijattarien omiin tuleviin tapahtumiin ja tapaamisiin. Nämä tapahtumat voivat olla live-tapaamisia tai verkon välityksellä järjestettäviä tilaisuuksia ja niihin kytkeytyy yleensä jokin matkailuun liittyvä teema tai toiminta. Vip-Seikkailijattarena pääset tapahtumiin pääsääntöisesti maksutta. Tapahtumista tiedotetaan Facebookissa ja Seikkailijattaret.fi-sivustolla.

Voiko matkaseuralaiseni hyötyä eduista, vaikka hänellä ei ole omaa korttia?

Osa eduista on sellaisia, että niistä pääsee hyötymään myös etukortin omaavan matkaseuralaiset. Esimerkiksi alennukset majoituksista ja kaupanpäälliset majoituksen tai muun palvelun oston yhteydessä ovat tällaisia. Kunhan palvelun tilaajalla/maksajalla on etukortti. 

Luonnollisesti 2 yhden hinnalla edut ovat sellaisia, joissa kaveri/ kumppani pääsee kaupanpäälle mukaasi tai voitte jakaa kulut haluamallanne tavalla.

Yleensä se onko etu vain kortin haltijalle vai myös seuralaisille on mainittu edun esittelyn yhteydessä. Voit vielä halutessasi varmistaa asian edun tarjoavasta yrityksestä. 

Miten nopeasti saan korttini, jotta pääsen käyttämään haluamaani etua?

Kortit postitetaan yleensä 1-3 päivän sisään tilauksen saapumisesta. Ja postin kulkuun menee  tavallisesti 2-3 päivää. Jos sinulla on kiire käyttää haluamaasi etua, lähetä meille siitä tilauksen yhteydessä tieto, saat kuvan kortistasi ja asiakasnumerostasi sähköpostiin. Näillä tiedoin pääset jo kiiretapauksessa käyttämään etuja.

Haluaisin noutaa kortin, miten toimin?

Etukortin voi noutaa tällä hetkellä Helsingin Ullanlinnasta, Parturi-Kampaamo Arohasta, osoitteesta Vuorimiehenkatu 16. Noudot aukioloaikojen puitteissa. 

Valitse verkkokaupan ostoskorissa ennen maksua “nouto” ja näin sinulta ei veloiteta toimituskuluja.

Jos tilaan kortin sitoudunko johonkin?

Tilaamalla kortin ei sitoudu mihinkään muuhun kuin käyttämään korttia omien intressiesi mukaan, annettuja ohjeita noudattaen. Jos kortista tulee uusi versio vuodelle 2022 tarjoamme toki mahdollisuutta hankkia sekin, mutta mitään automaattista kortin toimitusta ei ole, eikä mikään pakkomyynti ei sovi muutoinkaan toimintaperiaatteisiimme.

Miksi kortista ei ole sovellusta?

Etukortin ensiversio on ihan fyysinen kortti, jatkossa selvitämme mahdollisuuksia tuoda rinnalle myös sovellus. Etukortin etuja voit kuitenkin selailla ja hyödyntää aina, kunhan sinulla on puhelin ja toimiva nettiyhteys.

Korttiin päivitettyjä etuja pääsee selaamaan puhelimella sivulta www.seikkailijattaret.fi/etukortti

Ostetusta kortista voit ottaa kuvan siltä puolen, jossa on asiakasnumero sekä ja nimi, tämä kuva henkkarien kera on käypä tapa osoittaa etuoikeutesi. 

Etukoodien sivun ja salasanan voit myös tallettaa puhelimeesi ja näin voit hyödyntää etuja aina halutessasi.

Miten käytän etuja?

Etuja käytetään pääsääntöisesti joko näyttämällä korttia palvelua tilatessa ja/tai kertomalla siitä varauksen yhteydessä sekä antamalla tarvittaessa kortissa olevan asiakasnumeron. 

Vaikka olet kertonut etukortista varauksen yhteydessä, ota se mukaan ja varaudu näyttämään se vielä palvelua lunastaessasi. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Tarkempi ohje lunastukseen löytyy yleensä kunkin edun kuvauksen yhteydestä.  

Verkkokaupat ja verkkokurssit toimivat etukoodeilla. Myös osa majoituksista voi olla varattavissa alennettuun hintaan verkkovarausjärjestelmässä etukoodia käyttämällä. Etukoodit ovat omalla salasanasuojatulla sivullaan. Saat kortin yhteydessä ohjeet niiden käyttöön. Talleta etukoodisivu ja salasana esim. puhelimeesi.

Jos edun lunastuksessa on mitään epäselvää, varmista edun oikea lunastustapa suoraan yritykseltä.

Täältä voit katsoa tarkempaa ohjeistusta kortin käytöstä.

Voiko korttia lainata toiselle? Saanko jakaa verkkokaupan etukoodin?

Kortti on aina henkilökohtainen sille, jonka nimi kortissa lukee ja kenelle se on oston yhteydessä rekisteröity. 

Kortin omistajan ja palvelun tilaajan tulee olla käytännössä sama henkilö, kaverille lainaaminen ei siten käy. Yritys voi tarkistaa tarvittaessa kortin käyttäjän henkilöllisyyden. Kaverin voi ottaa kuitenkin mukaan etuja käyttämään ja hyötyä jakamaan. Tai kaverille voi tilata oman kortin.

Jos kortin ostaa lahjaksi, on syytä ilmoittaa oston yhteydessä henkilön nimi, jolle se tulee. Kirjaamme rekisteriimme henkilön nimen ja hänelle lähetetyn kortin asiakasnumeron.

Verkkokauppojen koodit ovat vain etukorttilaisille tarkoitettu ja niitä ei tule jakaa eteenpäin.

Pitääkö minun kuljettaa korttia aina mukanani?

Ei välttämättä, kunhan sinulla on kuva kortista, jossa näkyy nimesi ja asiakasnumerosi. Varaudu myös todistamaan tarvittaessa henkilöllisyytesi.

Miten saan tiedon uusista eduista?

Tiedotamme uusista eduista kortin tilanneille sähköpostitiedotteella noin kerran kuussa sekä jonkin verran sosiaalisen median kanavissa. Uusimmat edut ovat nähtävissä aina ensimmäisenä, kun menet sivuille www.seikkailijattaret.fi/etukortti

Onko minun järkeä tilata kortti, jos käytän ehkä vain muutamaa etua?

Sinun kannattaa suunnitella etujen käyttö niin, että saat ensinnäkin kortin hinnan takaisin ja tämän jälkeen teet vielä säästöjä. 

Etujen arvo vaihtelee 5 -100 € välillä / etu, eli jos käytät vain yhtä etua, jäät plussalle, jos edun arvo on vaikkapa 30 € tai siitä yli. Jos käytät kortin voimassaoloaikana esimerkiksi viittä etua, joiden arvo on keskimäärin 25 € / kpl, olet kortin hinnan jälkeen säästänyt 100 €. 

Jos käytät etuja enemmän ja säännöllisemmin, voit säästää kortin voimassaoloaikana useita satoja euroja normaalihintoihin nähden. Siinä on varmasti järkeä!

Kortti on voimassa 2021 vuoden loppuun saakka, joten mitä nopeammin kortin hankkii sitä enemmän ehtii hyötyä eduista.

Entä, jos en pysty käyttämään haluamaani etua, kun kohde on loppuun varattu tai koronarajoitukset estävät matkustamisen?

Emme voi tietenkään taata, että esimerkiksi tietyssä majoituksessa on tilaa juuri haluamillesi päiville, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä varausten kanssa. 

Ulkomailla sijaitsevat kohteet ovat kotimaata alttiimpia koronaan liittyville matkustusrajoituksille. Näille force major -esteille emme valitettavasti voi mitään, mutta uskomme ja toivomme, että kauemmaksikin pääsee matkustamaan turvallisesti ainakin 2021 aikana. 

Suomalaisille, maailmalla toimiville yrittäjille matkailijoiden paluu on tietenkin äärimmäisen tärkeää ja haluamme olla kannustamassa heidän palveluidensa käyttöön heti, kun se on mahdollista ja turvallista.

Voinko ehdottaa tiettyä yritystä etukorttiin mukaan? 

Ilman muuta! Voit lähettää meille ehdotuksia toivomistasi eduista / yrityksistä os. [email protected] tai Seikkailijattarien Facebook / Instagram -tilien kautta. Pyrimme neuvottelemaan kaikkien toivottujen yritysten kanssa niiden mukaan saamiseksi. 

Miten saan oman yritykseni mukaan etukorttiin?

Jos haluat oman yrityksesi mukaan etukorttiin, lähetä meille sähköpostia [email protected], niin saat infopaketin yhteistyökumppanuudesta ja voimme edetä sen pohjalta. Uusia kumppaniyrityksiä otetaan mukaan jatkuvasti.

 

Mietityttääkö jokin asia etukortissa vielä? Lähetä meille kysymys, niin vastaamme siihen!