Inspiraatiota maailmaa tutkivilta naisilta naisille – tiedostavamman ja kauniimman maailman puolesta!

Grrrr!!! Kuukauden kuumis

by

Elämän matkalla ei koskaan tiedä, kenet kohtaa. Esittelemme tällä palstalla joka kuukausi yhden maailmalta bongatun, inspiroivan  ja jollakin tavoin viehättävän reissaajan. Viehättävyys voi tulla ulkoisista vahvuuksista, persoonasta, intohimosta tekemiseen, elämäntavasta tai vaikka hauskasta pilkkeestä silmäkulmassa. Kauneus ja komeus on katsojan silmässä, tai joskus vain tunnetussa tunteessa.

Tämän kuukauden kuumiksen löysi Anna-Katri. Saammeko esitellä: Trigve.

Nimi: Trigve

Ikä: 25 vuotta

Kotimaa: Kanada

Löytöpaikka: Hostelli Swakopmundissa, Namibiassa

Suosikkimatkakohde: Etelä-Afrikka

Always stop to talk to cute blonde girls… you never know what might happen!

(Toimituksen huomio: Koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu. Saattaa vaikka päätyä suomalaisen verkkomedian sivuille.)

*Editoitu

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Vinkkejä jakavat matkabloggaajat, valokuvaajat, lukijat sekä useiden alojen asiantuntijat. Inspiroi ja inspiroidu.

5 Comments

  1. Tää “Kuukauden kuumis”-juttu on tökeryydessään selkeä virhearvio tekijöiltä. Vuonna 2017 voisi olettaa, että tämän tyylin sisältö ei menisi enää missään läpi – ei miesten eikä naisten foorumeilla.

    • Kiitos Heini kommentistasi! Pohdimme itsekin, onko seksististä kutsua miestä tai naista kuumaksi. Ja pohdimme tätä edelleen. Tarkoituksemme ei kuitenkaan ole alun perin ollut eikä tule jatkossakaan olemaan esitellä “kuumiksia” ainoastaan ulkonäkökeskeisesti. Haluamme sen sijaan esitellä ihmisiä (miehiä ja naisia), jotka ovat “kuumia” eri syistä. Muutimme palstan kuvausta kommenttisi jälkeen, jotta nämä tarkoitusperämme ovat lukijoillemme selkeämmät! Otamme tästä mielellämme mielipiteesi vastaan.

  2. Tästä olen Heinin kanssa samoilla linjoilla, tämä “kuumis”-osio on vähän vikatikki muuten niin ihanalla sivustolla. Voisikohan idean esimerkiksi muuttaa niin, että kyseessä ei olisi “kuukauden kuumis” vaan vaikkapa, noh, “kuukauden kohtaaminen” tai vastaavaa? Ja henkilöt olisivat keitä vaan mielenkiintoisia kohtaamisia joihin seikkailijattaret matkoillaan törmäävät, mahdollisesti myös sitten eri tavoin kiehtovia miehiä.

    • Moi Veera, kiitos ehdotuksestasi! Muutimme tosiaan kuvausta Heinin kommentin jälkeen, mutta kenties vaatii koko otsikon muuttamista. Harkinnassa siis. (Kiitämme myös sanoistasi “muuten niin ihanalla sivustolla”. Olemme iloisia, että tämä on toistaiseksi ainoa vikatikki.)

    • Kiitos Heini ja Veera kommenteista! Kuten Sissi sanoi, tämä palaute on tärkeää ja selkeytimme jo konseptia tässä juttusarjassa. Tosiaan, juurikin toivomaasi on Veera luvassa tulevaisuudessa. Kuumuus käsitteenä olisi hyvä saada hieman laajenemaan ulkonäkökeskeisyydestä. Kuumuus voi olla nin paljon muutakin, mutta lupaamme miettiä palstan nimeä uudelleen. Lupaan myös, että esittelemme jatkossa monenlaisesti vaikuttavia ihmisiä! Toivottavasti uudet jutut tällä Kuumis-palstalla saavat teidätkin vakuuttumaan :).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Palaa Alkuun