fbpx
seikkailijattaret heinakuu

Nyt inspiroidumme lomasta ja otamme iisisti

Hellekuu on luonamme. Olettehan heränneet jo talviuniltanne ymmärtämään, että kesä on tässä ja nyt? Se ei ole nurkan takana, se ei ala ensi viikolla. Sen aika on nyt.

Heinäkuussa me Seikkailijattarissa inspiroidumme kesästä, auringonpaisteesta ja hetkessä elämisestä. Annamme asioille tilaa tapahtua ja olemme joustavia. Etsimme aikaa tärkeimmälle ja jatkuvan koneella istumisen sijasta nautimme elämästä. Fiilistelemme ja nautiskelemme.

Koska suuri osa perheestämme, koko ajan kasvavasta Seikkailijattaret-tiimistämme, elää aktiivista elämää, annamme elämän tapahtua. Ei kai maailma kaadu muuttuneisiin suunnitelmiin tai katkonaisilla nettiyhteyksillä nopeastikin julkaistuihin juttuihin tai jopa julkaisemattomiin juttuihin?

Heinäkuussa olemme spontaaneja, annamme muutoksille jälleen kerran tilaa. Hellekuu heittää ilmoille tarinoita Brittein saarilta, Portugalin hiekkarannoilta ja Afrikan mantereelta. Viemme teidät Turkuun, Moldovaan ja matkalle kissojen kanssa. Tietysti esittelemme myös kiehtovia ihmisiä ja kerromme rakkaustarinan. Muusta emme tiedä, annamme muun tapahtua. Ei elämä ole niin vakavaa.

Facebookin Seikkailijattaret-ryhmä kasvaa hurjaa vauhtia ja on hienoa huomata, kuinka aktiivinen matkailevien naisten joukko Suomessa onkaan olemassa. Tasa-arvon nimissä haluamme toivottaa myös miehet sivustomme juttujemme äärelle täällä sivustollamme. Jutut maailmaa valloittavista kuukupeista sun muista kannattaa silti ehkä jättää välistä!

Itsestämme puhumisen lisäksi haluaisimme jatkossa tutustua myös teihin enemmän. Keitä te olette? Kuka ruudun toiselle puolella oikein on? Jättäkää jälki, kommentoikaa ja keskustelkaa kanssamme. Palaute ilahduttaa aina. Hyvä palaute kannustaa jatkamaan samaa rataa, kritiikki muuttamaan jotakin ja kehittymään. Ilman palautettakin muutumme jatkuvasti, halusitte tai ette.

Jatkuvien muutoksien tuulissa, kesähelteen kourissa, toivotamme teille ihanaa kesää. Olkoon tämä kesä juuri sellainen kuin juuri sinä sen toivoisit olevan.

Kesäterkuin,
Laura

 

Laura Santanen

Seikkailijattarien perustaja on spontaani ja ennakkoluuloton reissaaja, joka matkustaa maailmalla ilman tarkkaa suunnitelmaa. Elämyksiä janoava esteetikko on onnellisimmillaan jossakin tunnelmallisten kahviloiden ja koskemattoman luonnon välimaastossa. Boheemi Berliini on kaupunkirakkauksista suurin, mutta tropiikin sielu lepää parhaiten palmujen alla. Lisää seikkailuja Urbaani viidakkoseikkailijatar -blogissa.

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

EDELLINEN SEIKKAILU

Tunnelmallinen Turku kutsuu kesäseikkailuihin

repovesi
SEURAAVA SEIKKAILU

Ystävyydelle aikaa - näin keksimme pulmaan ratkaisun