Hierottavana Nalle Puh -lakanoissa

Kerro kaverille!

Tämä hassu tarina vie hierontapöydälle, tarkemmin sanottuna hierontasängylle.

Olin marssinut rinkan kannosta kipeiden hartioideni kanssa siistiltä näyttävään kauneussalonkiin Indonesiassa, Lombokin saarella. Siististi pukeutunut ja kaunis nainen otti varaukseni vastaan. Aikani koitettua mykistyin kuitenkin nähdessäni ladyboyn marssivan palava savuke huulillaan luokseni, kutsuen minut laiskasti yläkertaan. Hän viittasi sormellaan likaisilla Nalle Puh -lakanoilla päällystettyä sänkyä. Tajusin sen olevan paikka, jossa rentouttava hieronta voisi tapahtua. Asetin itseni Nallen sekä Ihaan päälle, likaisille lakanoille. Ei auttanut itku markkinoilla.

Nainen (tai siis mies) saapui sängyn luokse, otti paksuakin paksumpaa rasvaa ja levitti sitä selälleni, samalla istuen selkäni päällä. Muutaman minuutin ajan hän lääppi rasvaa selälleni ja odotin hieronnan alkavan. Olin oikeasti jumissa. En halunnut hätäillä ja meni hetki, ennen kuin uskalsin mainita haluavani oikeasti ihan kunnon urheiluhieronnan, voimalla tehtynä. “Yes, yes”, hän lupaili. Mikään ei silti muuttunut ja sama lääppiminen jatkui. Noin viiden minuutin kohdalla sanoin, että eiköhän tämä homma ollut nyt tässä, tarvitsen kunnon hieronnan. En maksanut lantin lanttia ja sanoin, että tämä ei ollut hieronta. Se ei todellakaan ollut hieronta, enkä ole edes kovin vaativa. En kokenut ratkaisustani huonoa omaatuntoa, vaikka normaalitilanteessa niin tuntisin. En, vaikka Lombok ole uskontonsakaan vuoksi mikään Bali, jossa hierontaa on joka paikassa. Silti tiesin, että tästä ei kuulunut maksaa.

Kerroin vastaanotossa, etten ollut nyt aivan ollut tyytyväinen. He tuntuivat ymmärtävän yskän. Ei ollut kaiketi ensimmäinen kerta.

Selkä oli edelleen jumissa. Lähistöllä oli onneksi toinen kauneushoitola. Mietin hetken, uskallanko taas yrittää, mutta menin skeptisesti sisään ja kysyin hierontaa. Kerroin epäilevänä naapuripaikan kokemuksestani.

Hetken kuluttua kuului todella huvittunutta naureskelua: “Aaaa, that place is for happy ending!”.

Okei, olin ollut Nalle Puh -lakanoilla makaamassa aivan toisenlaisessa hierontapaikassa. Onni kai, että ymmärsin poistua paikalta jo hyvissä ajoin ennen sitä kuuluisaa happy endingiä ja sain oikean hieronnan uudella yritykselläni.

Onko sinulla hauska tarina jaettavana? Lähetä se meille osoitteeseen info@seikkailijattaret.fi

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top