fbpx
Hitchball 4000

Hitchball 4000 – Pohjoismaiden suurin liftauskilpailu on täällä taas!

/

Hitchball 4000 on Pohjoismaiden suurin liftauskilpailu, jonka tavoitteena on levittää liftaamisen iloa ja rikkoa yhteiskuntakuplia tutustuttamalla osallistujat paremmin erilaisiin todellisuuksiin, joissa suomalaiset elävät. Tapahtumalla halutaan myös tuoda julki nyky-yhteiskunnan näennäisen turvattomuuden kääntöpuoli: toisiin luottaminen, avoimuus ja ennakkoluulottomuus palkitsevat.

Hitcball-liftitapahtuma järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa, kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.–4.6.2017. Ilmoittautuminen on käynnissä huhtikuun alusta toukokuun alkuun.

Tänä vuonna tapahtuman kautta juhlistetaan satavuotiasta itsenäistä Suomea. Hitchball 4000 on mukana Suomi Finland 100 -hankkeessa, joten vuoden 2017 Hitchball keskittyy edellisistä vuosista poiketen Suomeen: osallistujat tutustuvat Suomen ikonisiin ja absurdeihin paikkoihin ennalta määrättyjen rastien kautta.

Hitchball 1

Parit luovat itselleen sivun Facebookissa, johon he julkaisevat kuvia eri rasteista – jotkut rastit edellyttävät pelkän kuvan paikasta ja toiset vaikeamman haasteen, kuten vaikkapa selfien aidon pihtiputaalaisen mummon kanssa.

Kiinnostuitko Hitchballista? Tämän vuoden tavoitteena on 150 osallistujaa, joten ole yksi heistä ja ilmoittaudu kilpailuun! Mikäli olet ensikertalainen ja kaipaat lisävinkkejä matkaan, niitä löydät täältä.

Hitchball 3

FAKTA: Hitchball 4000 -tapahtuma promoaa myös kestävää kehitystä, sillä mitä enemmän matkustajia autoissa on, sitä vähemmän liikennepäästöjä ympäristöömme kertyy!

Featured-kuva: ©Rachel Murray (kuvassa Chiara Facciotto)
Kemi-kuva: ©Sara Myllylä (kuvassa Rachel Murray)
peukalokuva: ©Tommi Saarikangas (kuvassa Tea Latvala)

Sissi Korhonen

Kulttuureja sekä työkseen että liftauksen ja pyöräilyn puitteissa tulkitseva idealisti, jota kiehtovat eksentriset elämäntavat, vieraat kielet ja ihmistenvälinen vuorovaikutus. Tien päällä kohtaamiset vievät mennessään, mutta levoton mieli meditoi mieluiten kylmän kallion kainalossa, korkealla yläilmoissa ja sinisten merten syvyyksissä. Valloittaa virtuaalisesti maailmaa pseudonyymillä Strangerless ja kertoo samannimisen blogin alla tarinoitaan englanniksi.

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.