Hotelli St. George Helsingissä.

Hotelli St. George tarjoaa täydelliset puitteet irtiottoon

Kerro kaverille!

Hotelli St. George on laadukas hotelli aivan Helsingin keskustassa, jonne jokainen seikkailijatar on kutsuttu nauttimaan maailmankansalaisuudesta ja arjen luksuksesta.

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva *Hotel St. George on varmasti yksi Helsingin ehdottomasti upeimmista hotelleista, myös yksi laadukkaiden hotellien tuoreimmista tulokkaista. Hotellin tilat on rakennettu  1800-luvulla rakennettuun painotaloon ja ne henkivät historiaa. Remontoidut tilat ovat tyylikkäät ja viimeiseen asti hiotut, yksityiskohtia myöten.

Hotel St. Georgessa vietetty yö on kuin pieni aikamatka menneisyyteen.  Kaikki huoneet on luotu asiakkaiden viihtyvyys edellä. Huoneissa on muun muassa kirjoja ja jokaista yövierasta tervehditään pienellä, sängylle asetetulla viestillä.

Helsingin vanhan kirkkopuiston eli niin sanotun Ruttopuiston laidalla kohoavan St. George -hotellin julkisivu on  näyttävä ja niin ikään arvokas. Pienet parvekkeet avautuvat kirkkopuistoon päin ja hotellin julkisivu on koko korttelin huomion keskipiste. Hotelli on entisöity seitsemään kerrokseen ja valikoimassa on 148 huonetta sekä viisi sviittiä. Hotellin alakerran yleisissä tiloissa sijaitsee St. George Bakeryn sekä hotellin katutasossa toimiva, Tomi Rjörckin ravintola Boom NamAlakerrassa on myös hemmottelutaivas, St. George Spa, jonka intialaisesta päähieronnasta suorastaan leijailee ulos.

Hotellin ravintolassa tarjoiltava St. Georgen aamiainen on laadukas ja monipuolinen. Iso plussa omassa leipomossa leivotuille uunituorille leiville ja tuorepuristetuille mehuille. Alakerran lounge on todella tyylikäs ja ah-niin-valokuvauksellinen. Tietäisittepä vain, miltä suurimmassa siviitissä näyttää. Sinne veimme pienen porukan ihailemaan suuren maailman tähtienkin suosimaa huonetta.

Varaa huone tästä hotellista *täältä.

× Majoitusta läheltä ja kaukaa, elämyksiä maailmalta ja oleellisia matkavarusteita Seikkailijattarien reissubasaarista! ×

 

 

Hotel St. George
Yrjönkatu 13
Helsinki

Etsitkö kiinnostavaa majapaikkaa Suomessa? Ehkä se löytyy täältä?

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top