fbpx
Hotelli St. George Helsingissä.

Hotelli St. George tarjoaa täydelliset puitteet irtiottoon

///

Hotelli St. George on laadukas hotelli aivan Helsingin keskustassa, jonne jokainen seikkailijatar on kutsuttu nauttimaan maailmankansalaisuudesta ja arjen luksuksesta.

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Hotel St. George on varmasti yksi Helsingin ehdottomasti upeimmista hotelleista, myös yksi laadukkaiden hotellien tuoreimmista tulokkaista. Hotellin tilat on rakennettu  1800-luvulla rakennettuun painotaloon ja ne henkivät historiaa. Remontoidut tilat ovat tyylikkäät ja viimeiseen asti hiotut, yksityiskohtia myöten.

Hotel St. Georgessa vietetty yö on kuin pieni aikamatka menneisyyteen.  Kaikki huoneet on luotu asiakkaiden viihtyvyys edellä. Huoneissa on muun muassa kirjoja ja jokaista yövierasta tervehditään pienellä, sängylle asetetulla viestillä.

Helsingin vanhan kirkkopuiston eli niin sanotun Ruttopuiston laidalla kohoavan St. George -hotellin julkisivu on  näyttävä ja niin ikään arvokas. Pienet parvekkeet avautuvat kirkkopuistoon päin ja hotellin julkisivu on koko korttelin huomion keskipiste. Hotelli on entisöity seitsemään kerrokseen ja valikoimassa on 148 huonetta sekä viisi sviittiä. Hotellin alakerran yleisissä tiloissa sijaitsee St. George Bakeryn sekä hotellin katutasossa toimiva, Tomi Rjörckin ravintola Boom NamAlakerrassa on myös hemmottelutaivas, St. George Spa, jonka intialaisesta päähieronnasta suorastaan leijailee ulos.

Hotellin ravintolassa tarjoiltava St. Georgen aamiainen on laadukas ja monipuolinen. Iso plussa omassa leipomossa leivotuille uunituorille leiville ja tuorepuristetuille mehuille. Alakerran lounge on todella tyylikäs ja ah-niin-valokuvauksellinen. Tietäisittepä vain, miltä suurimmassa siviitissä näyttää. Sinne veimme pienen porukan ihailemaan suuren maailman tähtienkin suosimaa huonetta.

St. George -hotellissa seikkailijatar voi kokea olevansa erityinen vieras ja nauttia palasta arjen luksusta ja Seikkailijattarien omalla etukortilla hotellissa yöpyy -20% normaalihintaa edullisemmin, myös vuonna 2022. 

Psst! Veimme myös osan Seikkailijattarien jäsenistä tutustumaan hotelliin vuonna 2020. Tapahtuma oli ihana ja tällaisia lupaamme lisää maailman taas avauduttua. Tämä ja muut tapahtumat on suunnattu etukortillisille jäsenillemme.  Vuoden 2022 (sis. loppuvuoden 2021 edut) klubilaisuus nyt 16,90 €, tilaa täältä.

Hotel St. George
Yrjönkatu 13
Helsinki

Seikkailijatar kysyy: Oletko sinä yöpynyt täällä? Jaa kokemuksesi kommenteissa.

Seikkailijattaret

Seikkailijattaret on matkaileville naisille suunnattu kollektiivinen media ja matkailevien naisten yhteisö. Inspiroi ja inspiroidu.

1 Comment

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.