natural high healing

Hyvän energian Natural High Healing -festival valtaa Narvilinnan

Kerro kaverille!

Hyvä energia virtaa tänä viikonloppuna 4.-7.7.2022 Uudenkaupungin kupeessa, Narvilinnassa, kun päihteetön ja uskonnollisesti sitoutumaton Natural High Healing -festival valtaa rauhoittavan maalaismiljöön.

Jo kuudetta kertaa järjestettävä Natural High Healing -festival syntyi vuonna 2013 rakkaudesta saattaa ihmiset yhteen Suomen kauniissa suvessa. Viimeiset vuodet tapahtuma on järjestetty rauhoittavassa Narvilinnassa, jossa kaupungin melu jää kauas taakse. Se on korvattu naurulla, musiikilla, linnun laululla ja elämän äänillä.

Tapahtuman äiti on kuukauden seikkailijattarenakin (juttu löytyy täältä) itsensä matkailijan roolissa esitellyt valonsäde, Henna Länsipää. Hän halusi luoda tapahtuman, joka on omistettu rakkaudelle, ilolle, luovuudelle, valolle, sydämelle ja luontoyhteydelle. Siinä Länsipää on onnistunut ja joka vuosi kasvava joukko rakkaudenlähettiläitä ja maailmasta tai omasta itsestään parempaa tekeviä tallaajia kokoontuu yhteen kesäisessä Suomessa.

Mitä hyvinvointitapahtuma Natural High Healing -festival tarjoaa?

Festivaali on kuten mikä tahansa festivaali, vain päihteet puuttuvat. Tapahtumassa humallutaan hyvästä energiasta ja huumaannutaan yhdessäolosta. Tapahtumassa kohdataan omia rajoittuvuuksia ja jopa oman elämän haasteita, kehitytään ihmisenä ja parannellaan elon haavoja, toisaalta kehrätään hyvinvoinnin kuplassa.

Neljän päivän ohjelmatarjonnassa on valittavaa jokaiseen makuun. Onko tantra tai vaikka halailu sinun juttusi? Ehkä olet enemmän kiinnostunut joogasta tai meditaatiosta? Ehkä musiikki on tällä hetkellä eniten sinua kutsuva festivaalielementti? Äänimaljaterapiaa tai salsaa? Vai kiinnostavatko yrtit kauneudenhoidossa tai vaikka teeseremonia?

Joissakin työpajoissa joutuu oikeasti kohtaamaan ihmisen, jopa katsomaan syvälle silmiin tai koskettamaan, ehkä ottamaan kädestä kiinni. Perinteisillä luennoilla saa istua vaikka yksin omassa nurkassa, ottamatta kontaktia kehenkään. Tarjonnassa on valinnanvaraa ja jokainen voi räätälöidä siitä itselleen omanlaisen. Festivaalin voi kokea vahvemmin ja heittäytyvämmin tai kepeämmällä otteella. Kaikki riippuu itsestäsi ja kysymys kuuluu, uskallatko heittäytyä?

natural high healing

Kenelle hyvinvoinnin ja rakkauden festivaali sopii?

Natural High Healing -festivaalin tunnelma on lämmin. Ihmiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Vaikka saapuisit paikalle yksin, et joudu olemaan yksin. Tapahtuma sopii myös pienille lapsille, mutta ohjelmaa ei ole varsinaisesti suunnattu lapsille. Tunnelma on kaikessa syvyydessään enemmän aikuiseen makuun. Paikalla on kaikenlaisia ihmisiä ja tapahtuman ilmapiiri on sydämellinen ja salliva. Jokainen saa olla juuri selllainen kuin haluaa, juuri sellainen kuin on.

FAQ

Miten pääsen paikalle? Jos omaa autoa ei ole, Facebookissa toimii tapahtuman oma kimppakyyti-ryhmä. Ainakin Helsingistä ja Turusta pääsee festivaalibussilla.

Miten majoitun? Alueella on käytössä festivaalin leirintäalue ja suurin osa kävijöistä yöpyy teltoissa. Metsään saa myös riippumaton kiinnitettyä, sekään ei ole hassumpi idea.

Peseytymismahdollisuudet? Alueella on rantasauna, josta pääsee uimaankin. Vessat ovat perinteisiä bajamajoja, kuten millä tahansa festivaaleilla.

Onko alueella ruokaa? Alueella toimii kahvila ja useita eri ruokakojuja. Tarjolla on lähinnä vege- ja vegaanivaihtoehtoja, kaikenlaisia herkkuja. Omat eväät kannattaa otta myös mukaan. Vettä on saatavilla.

Mistä ostan lipun? Lipun voi ostaa joko paikan päältä tai etukäteen täältä.

Mistä näen ohjelman? Koko ohjelma löytyy täältä, siihen kannattaa perehtyä etukäteen.

Kuvat: Amanda Marina Photography


 

Lukuvinkki: Lue myös Lauran henkilökohtaisempi kokemus festivaaleilta.

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top