Manifestointi

Hyvänmielenhommia: Sankalpoja ja manifestointia

Oletko valmiina? Nyt manifestoidaan! On aika listata ylös toiveesi ja tavoitteesi tälle vuodelle. Tehdään vuodesta unelmiesi veroinen – näin toimii manifestointi. 

Missä näkisit itsesi onnellisimpana? Oli sitten kyse työpaikan vaihdosta, uudesta rakkaudesta, terveellisemmistä elämäntavoista tai ehkäpä jostakin ihanasta matkasta. Kaikki on mahdollista.

Sinä itse kirjoitat tarinasi tulevalle vuodelle ja voit vaikuttaa suurelta osin elämääsi ja onnellisuustasoosi. Palatko jo halusta tietää miten?

Jokainen, joka on kokeillut manifestoinnin taikaa, tietää sen toimivan. Vetovoiman laki on uskomaton. Se mihin keskität ajatuksesi, houkuttaa luoksesi sen kaltaista energiaa.

Jos siis keskityt hyviin juttuihin, voin taata, että kaikkea ihanaa virtaa pian elämääsi. Jos taas huomiosi on kiinnittyneenä pelkästään elämäsi epäkohtiin, ja käytät energiasi vain huonoihin asiohin, ei ole ihme, jos sinusta tuntuu, että vellot paikoillasi ja asiat eivät oikein etene suuntaan tai toiseen. Suurin syy siihen, ettemme saavuta unelmiamme on se, että unohdamme tarttua niihin.

Manifestoi toiveesi toteen näillä keinoilla:

1. Aseta itsellesi intentio, Sankalpa.

Manifestointi alkaa intention asettamisella. Tee selväksi mitkä ovat tavoitteesi tällä vuodelle? Mitä haluat muuttaa elämässäsi? Mitä toivoisit lisää elämääsi? Mitä asioita sinulle nousee ensimmäisenä mieleen? Kirjoita toiveesi ja tavoitteesi paperille tai rakenna aarrekartta ja laita ne johonkin näkyville kotiisi.

Aarrekartat ja unelmalistat motivoivat meitä tavoittelemaan unelmiamme ja menemään niitä kohti.

2. Onko sinussa itsessäsi asioita joita haluaisit muuttaa?

Vanhoja tapoja tai tottumuksia? Onko ystäväsi tai perheesi huomauttanut jostakin tietystä piirteestäsi? Mikä veisi sinua kohti parempaa versiota itsestäsi? Minkälainen ihminen haluaisit olla?

3. Mikä toisi elämääsi onnellisuutta ja miksi?

Visualisoi tarkasti mitä haluat. Kuvittele mielessäsi millaista elämä olisi, jos toivomasi asiat toteutuisivat. Jos toiveenasi on löytää rakkaus elämääsi, millaisessa suhteessa näkisit itsesi onnellisimpana. Mitä piirteitä arvostaisit kumppanissasi?

Entä jos tavoitteesi olisi tienata enemmän tänä vuonna. Mitä lisäarvoa raha toisi elämääsi? Mitä tekisit, entä mitä hankkisit? Millä tavalla kokemukset tai hankintasi tekisivät sinusta onnellisemman ja miksi?
Visualisointi on iso osa manifestointia. Kuvaile niin tarkasti kuin mahdollista unelmiesi kumppani, työpaikka tai mistä ikinä unelmoitkaan. Kuvittele, miltä sinusta tuntuisi, jos unelmasi toteutuisivat?

4. Pyydä universumin näyttävän, millainen elämä olisi paras mahdollinen juuri sinulle.

Miten elää tässä hetkessä ja kasvaa täyteen potentiaaliin?

Meillä jokaisella on oma polkumme ja tarkoituksemme täällä. Missä asioissa koet olevasi hyvä? Kuuntele merkkejä, joita universumi sinulle lähettää.

Mitä mahdollisuuksia matkasi varrelle aukeaa? Jos opit näkemään näitä universumin lähettämiä viestejä ympärilläsi, huomaat, että saat lähes koko ajan ohjausta ja sinulle näytetään tie, jota kohti kulkea.

Toisinaan haluamme jotakin asioita niin paljon, että sokaistumme ja emme huomaa edessämme olevia mahdollisuuksia. Haluamme kontrolloida ja pakottaa elämäämme johonkin tietynlaiseen lopputulokseen. Se, mitä uskottelemme itsellemme haluavamme, mistä luulemme löytävämme onnen, saattaa olla usein kaukana totuudesta. Avaa sydämesi. Kuuntele viestejä ja huomaa pienen pienet ihmeet ympärilläsi.

5. Kiitollisuus synnyttää hyvää.

Kirjoita joka päivä ylös viisi asiaa, joista olet kiitollinen. Näin muutat omaa ajatteluasi ja elämääsi positiivisemmaksi.

6. Palaa tavoitelistaasi tai aarrekarttaasi tasaisin väliajoin.

Palaa kartalle mieluiten jokainen päivä, jotta aivosi tietävät, mitä etsiä. Oletko ottanut askeleita unelmiesi saavuttamiseksi? Voisitko tehdä jotakin paremmin tai asioiden eteen enemmän, jotta olisit lähempänä unelmiasi?

Todellinen manifestoinnin taika piilee siinä, että alat toteuttaa tavoitteitasi. Tee viikoittainen suunnitelma ja tartu toimeen. Suurin syy, mikseivät ihmiset saavuta unelmiaan tai elä unelmiensa elämää, on kiire.

Unohdamme kaiken kiireen keskellä seurata sydäntämme sekä kuunnella intuitiotamme ja tyydymme vähempään kuin mihin olisimme oikeasti tyytyväisiä.

Upeaa unelmien vuotta sinulle, ihana. Kurkoita rohkeasti ja pelottomasti kohti unelmiasi ja tee elämästäsi juuri sellainen, jossa näkisit itsesi onnellisempana.

Elämä on tässä ja nyt. Millainen on sinun tarinasi ensi vuodelle?

Lue myös: Helppo ja yksinkertainen meditaatio

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top