fbpx
instagram seikkailijattaret

PING! Tunnetko Suomen inspiroivimmat Instagram-seikkailijattaret?

/

Instagram on loistava, visuaalinen inspiraation lähde. Keräsimme teille listan kiinnostavista ja seikkailuhenkisistä, suomalaisista seikkailijattarista. Pistä nämä naiset seurantaan ja anna visuaalisen reissuilotulituksen alkaa!

16 matkailevaa Instagram-naista – Seikkailijattarien valinnat

annikaollila

Kaunista elämää, tyyliä, surffirantoja ja ihania kattauksia. Tämä nainen inspiroi arjessa ja lomalla!

annika ollila


Saratickle

Kaunista arkea, herkullisia hetkiä, muotia, urheilua ja lomamaisemia laskureissuilta surffikeskuksiin, kookoksista kahvikuppeihin – näyttävissä asuissa tietysti.

Instagram-seikkailijattaret


secretadalmina

Anna-Katri matkustaa parhaillaan maailman upeimmissa luontokohteissa. Kolmekymppinen nainen jakaa parhaillaan maailmanympärysmatkan kauneimpia hetkiä.

anna-katri

 


ms.coco.nut

Anna valloittaa Aasiaa, Australiasta käsin. Hulmuavan pitkä tukka, bikinit ja palmupuut vievät tropiikin tunnelmiin. Välillä pulikoidaan turkooseissa vesissä, välillä huljutellaan vesiputouksissa.

Instagram-seikkailijattaret


veerabianca

Veera rakastaa suurkaupunkeja, smoothie-bowleja ja kahvikuppeja. Elämän syviä syvyyksiä ja arjen sekä lomien kauniita Instagram-hetkiä. Veera on kirjoittanut myös toimivan oppaan menestyvän Instagram-tilin luomiseen.

Instagram-seikkailijattaret


rimmalaura

Seikkailevat äidit tutkivat maailmaa ja Suomea, taaperot perässä tallaillen ja parrakkaat miehet rinnallaan. Luontoa, eettisiä arvoja ja eläimiä.

Instagram-seikkailijattaret


dtlsuvi

Suvi on valokuvaaja, jonka matkaseurana on parrakas mies, punainen pakettiauto ja hauska karvaturpa (eli söpö koira). Luontokuvia ja henkeäsalpaavia hetkiä.

Instagram-seikkailijattaret


slavaste

Sofia vie mukanaan keskelle hiljaista luontoa. Kuksa kädessä, usva lammen pinnalla ja pitkä laituri edessä.

Instagram-seikkailijattaret


juliakivela

Julia on valokuvaaja, jonka kuvista huokuu rauha. Luontoon keskittyvät kuvat saavat päivän kiireen pysähtymään.

Instagram-seikkailijattaret


nellahimari

Nella keskittyy luontoon. Kalaretkiä ja vaellusmaisemia, #suomiretki -hetkiä parhaimmillaan. Aitoja asioita ja elämän yksinkertaista kauneutta.

Instagram-seikkailijattaret


eevamakinen

Valokuvaaja ja eräopas, joka seikkailee lumisilla huipuilla, ikuistaa taidokkaasti revontulia ja Pohjolan maagista kauneutta.

Instagram-seikkailijattaret


keamar

Alaskaa, Amerikkaa ja upeaa luontoa. Kean sielu lepää luonnossa, vuorten juurella. Niitä maisemia hän ikuistaa kamera kädessään, teltassa nukkuen ja Java-koira turvanaan.

Instagram-seikkailijattaret

 


janni.la

Upeita maisemia, kauniita hetkiä. Lapin ruskaa ja vuoristomaisemia A-linjaisine mökkeineen.

Instagram-seikkailijattaret


annisellis

Anna-Elina Lahti on valokuvaaja, joka on kotonaan reissun päällä tai villissä luonnossa. Kuvat ovat pysähtyneitä ja seesteisiä.

Instagram-seikkailijattaret


aamukahvilla

Henriikka rakastaa elämää ja seikkailee Suomessa ja maailmalla. Hän jakaa positiivisia tunnelmiaan kauniissa kuvissaan. Aamukahvia hörpitään milloin missäkin maailman kolkassa.

henriikka


urbaanilaura 

Niin sanottu Seikkailijattarien äiti (öhöm, pitihän omakin tili mainita). Matkoja ja tunnelmointia, suuria seikkailuja ja arjen kauniita hetkiä. Luonnon ja kaupungin tasapainoa. Pyörittää myös Seikkailijattarien omaa Instagram-tiliä, jolla esitellään inspiroivien seikkailijattarien kuvia. Jaa sinäkin oma #seikkailijattaret-hetkesi muulle maailmalle!

Instagram-seikkailijattaret

Jäikö joku puuttumaan?

Koska upeita naisia on pilvin pimein, jokainen ei mahdu tälle listalle. Jokainen on ispiroiva omalla tavallaan ja jokainen voi silti olla oman elämänsä suuri seikkailijatar. Jos joku mielettömän upea tapaus jäi mainitsematta, vinkkaa oma suosikkisi kommentteihin!

 

Menovinkki: PING Helsinki kerää somettajat saman katon alle

Clarion-hotelli toimii värikkäänä tapahtumapaikkana perjantaina 28.4.2017, kun joukko sosiaalisen median vaikuttajia Instagrammaajista bloggaajiin ja vloggaajiin kerääntyy inspiroitumaan ja oppimaan uutta.

PING Helsinki järjestetään nyt kolmatta kertaa ja saman katon alle kokoontuu monisatapäinen joukko sekä vaikuttajia eli content guruja ja markkinoijia eli bisnes-hippejä.

Tilaisuus tarjoaa loistavat puitteet maljojen kilistelyyn, verkosta tuttujen kasvojen bongailuun ja markkinointimaailman uusien tuulien haisteluun. Tämän vuoden ehdoton vetonaula on hauska Youtube-tähti, Casey Neistat.

Bongaa Clarionista myös moni listaamistamme Instagram-seikkailijattarista. Jos haluat kenties kohdata myös meidän Seikkailijattaret-median edustuksen, lippuja voi hankkia täältä. Jos bongaat tuttuja naamoja, huikkaa ihmeessä moikat tai pingit!

 

Seikkailijattarien perustaja on spontaani ja ennakkoluuloton reissaaja, joka matkustaa maailmalla ilman tarkkaa suunnitelmaa. Elämyksiä janoava esteetikko on onnellisimmillaan jossakin tunnelmallisten kahviloiden ja koskemattoman luonnon välimaastossa. Boheemi Berliini on kaupunkirakkauksista suurin, mutta tropiikin sielu lepää parhaiten palmujen alla. Lisää seikkailuja Urbaani viidakkoseikkailijatar -blogissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pelkotiloja matkalla australia
Edellinen seikkailu

Pelastava feikkienkeli Australian erämaassa

Hitchball 4000
Seuraava seikkailu

Hitchball 4000 - Pohjoismaiden suurin liftauskilpailu on täällä taas!

Latest from Lifestyle