Isanpaiva.

Isänpäivä – mitä lahjaksi seikkailuhenkiselle isälle?

Isänpäivä lähestyy ja sitä vietetään tänä vuonna 2023 sunnuntaina 12.11. Mitä antaa lahjaksi seikkailuhenkiselle isälle, joka seikkailee lähelle ja kaukana? Nappaa parhaat ideat ja ilahduta isää osuvalla lahjalla – ja tietysti läsnäololla sekä muistamisella.

Isänpäivä ja lahjaideat – mitä lahjaksi…

Isanpaiva ja lahjaideat.

 

…retkeilevälle ja ulkoilevalle isälle?

1. Retkeilyvarusteet

Onko isä luontoliikkuja? Hanki isälle retkeilytarvikkeita, jotka auttavat häntä nauttimaan seikkailuistaan entistä enemmän. Tai kenties vaikka riippumatto, jossa rentoutua? Onko isällä jo makuupussi ja otsalamppu?

2. Retkikeitin

Hanki isälle kätevä ja pieneen tilaan menevä retkikeitin, joka mahdollistaa ruoanlaiton missä tahansa retkillä ja seikkailuilla. Myös retkiastiat ovat monelle mieluisia. Vaikka oma kuksa, jopa isän nimellä painatettuna? Jos hänellä on jo sellainen, ehkä annat aikaasi ja viet isän isänpäivälounaalle jonnekin ulos (marraskuussa saatat haluta laavun suojaa katoksena).

3. Retkikartta

Hanki isälle perinteinen retkikartta, johon hän voi merkitä käymänsä paikat ja suunnitella tulevia seikkailujaan.

Hanki retkeilyvarusteet täältä! Napsauta itsesi Partioaittaan!

…matkailevalle isälle?

4. Matkakirja

Osta isälle inspiroiva matkakirja, joka innostaa häntä uusiin seikkailuihin ja antaa vinkkejä mielenkiintoisiin kohteisiin. Ehkä kirja, joka listaa jännittäviä kokemuksia lähellä tai kaukana? Tai kirja, joka kertoo isän kiinnostuksen kohteista tai innostaa uuteen harrastukseen tai muuhun aktiviteettiin. Vaihtoehtoisesti osta isälle matkaopas hänen suosikkikohteestaan tai jostain uudesta mielenkiintoisesta kohteesta, johon hän haluaisi matkustaa. Muista myös äänikirjat ja jäsenyydet äänikirjapalveluin.

5. Matkalaukku tai rinkka

Osta isälle laadukas matkalaukku, joka kestää kulutusta ja helpottaa matkustamista. Tai uusi rinkka tai päiväreppu? Tai pakkaamisen apuvälineitä, kuten pakkauskuutiot. Suosikkirinkkoihimme voit tutustua täällä.

6. Seikkailulahjakortti

Anna isälle lahjakortti jännittävään seikkailulajiin, kuten koskenlaskuun, vuorikiipeilyyn tai vaikka laskuvarjohyppyyn. Tai, hanki kenties kalastuslupa. Onko isäsi enemmän meloja? Vai haluaisiko hän kokeilla sisäsurffausta?

7. Matkustusmukavuutta parantavat tuotteet

Hanki isälle matkustusmukavuutta parantavia tuotteita, kuten niskatyyny, silmälaput, parhaat korvatulpat tai vaikka matkustusadapteri. Ehkä vastamelukuulokkeet?

8. Majoituslahjakortti

Ehkä mahdollistat isällesi majoituksen jossakin ihanassa majapaikassa? Inspiroidu Suomen majapaikoista täällä ja tutki kylpylälomien vaihtoehtoja täällä.

Hanki jäsenyys Bookbeatin äänikirjapalveluun täältä!

 

…aktiiviselle tai teknologista pitävälle isälle

8. Aktiivisuusranneke

Hanki isälle aktiivisuusranneke, joka auttaa häntä seuraamaan matkoillaan kulkemaaan matkaa, askelmäärää ja muita terveyteen liittyviä tietoja.

9. Kameratarvikkeet

Onko isäsi matkojaan ikuistava seikkailija? Osta isälle uusi kamera tai kameratarvikkeita. Tai kenties valokuvauskurssi? Valokuvauksen inspiraatiota ja laitesuosituksia löydät täältä.

10. Museokortti

Miten olisi vuosi kulttuuria Museokortin muodossa? Aktivoi isää kulttuurin saralla hankkimalla hänelle lähes kaikkiin museoihin mahdollistavan ilmaisen sisäänpääsyn Museokortti. Kulttuuria ja taidetta koko vuodeksi!

Hemmottelevia isänpäivälahjoja

11. Lahjakortti hemmotteluun 

Miten olisi hetki hemmottelua vaikka hierontalahjakortin muodossa? Kenties lahjakortti uuden hiustyylin äärelle? Kasvohoito? Kellunta? Ehkä kylpyläloma vaikka Viroon?

12. Lahjakortti herkutteluun

Ravintolalahjakortti on aina hyvä idea. Tutki isäsi tyylisiä ravintoloita ja hanki isälle makunautiskelua.

13. Konserttilippu

Onko isäsi musiikki-ihminen? Anna lahjaksi konserttilippu tai keikkalippu.

Muista, että kaikissa tilanteissa tärkein lahja on aina läsnäolo ja aika – myös Isänpäivänä.

Kerro kaverille!

Scroll to Top