tallinna vinkit | Kalamaja.

Tallinna – Parhaat vinkit 24 tunnin kaupunkilomalle Tallinnaan

Parhaat vinkit Tallinnaan? Mitä tehdä Tallinnassa, jossa on kaikkea, mitä täydelliseltä kaupunkilomalta voi toivoa: laadukkaita yöunia, loputtomasti tekemistä sekä syntisen herkullisia ruokaelämyksiä – kaiken lisäksi hyvin kohtuulliseen hintaan. Tässä kootut vinkit 24 tunnin kaupunkilomalle Tallinnaan.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Kaupunkiloma Tallinnaan on täydellinen ajatus, sillä se on vain lyhyen laivamatkan päässä Helsingistä sekä se tarjoaa erinomaiset puitteet irtiotolle arjesta. Tallinnassa  riittää helposti vaikka vain vuorokausi ja siinä ajassa saa jo paljon irti. Kaupunkiin on tullut paljon mielenkiintoisia uutuuksia sekä se kehittyy hurjaa vauhtia.

Mitä tehdä Tallinnassa? Parhaat vinkit 24 tunnin minilomalle Tallinnaan

Majoitusvinkki Tallinnassa: Hilton Tallinn Park

 • Majoitukseen Tallinnassa on helppo panostaa, sillä se on pikkaisen edullisempaa kuin Suomessa. Täydellinen tukikohta kaupunkilomaan on esimerkiksi *Hilton Tallinn Park, jossa on monipuolinen aamiainen, upea spa-osasto sekä modernit hotellihuoneet, jonka isoista ikkunoista avautuu upeat maisemat vanhaankaupunkiin.
 • Hiltonissa on mahdollista varata rentouttavia hoitoja. Spa-osasto on varusteltu elämyssuihkulla, perinteisellä saunalla, höyrysaunalla, 15-metrisellä uima-altaalla sekä poreammeella. Kesäisin myös aurinkoterassi on käytössä.
 • Muut Tallinnan kiinnostavat hotellit löytyvät täältä.

× Vinkki: Kurkkaa Seikkailijattaret basaarin majoitushallista kiinnostavia majapaikkoja maailmalta! ×

Tallinna vinkit | Kaupunkimaisema ikkunasta.

Hotellihuoneesta on upeat maisemat vanhaankaupunkiin saakka.

Mita tehda Tallinnassa? tallinna hotelli | spa-osaston uima-allas.
Spa-osastolla rentoutuminen on taattua

Tekemisvinkkejä Tallinnaan – Mitä tehdä Tallinnassa, Viron pääkaupungissa?

 • Jos haluat nauttia vielä enemmän kylpylöistä Tallinnassa, niin kannattaa ottaa vaikka kesällä vuokrapyörä tai taksi alle ja suunnata Viimsi Span 18+ kylpylään kymmenen kilometrin päähän keskustasta. Se on ehdottomasti Tallinnan parhaimpia kylpylöitä rauhaa rakastaville aikuisille. Erityispisteet Saarenmaan mutasaunalle sekä japanilaiselle onsen-kuumavesialtaalle.
 • Kirpputorit Tallinnassa: entä jos tällä kertaa uusien asioiden sijasta ostaisit jotain vanhaa, jolla voi olla mielenkiintoinen tarina takana? Kannattaa tutustua esimerkiksi Balti Jaama Turgin yläkertaan, jossa on muun muassa paljon erilaista antiikkia ja vintagevaatetta. Myös Tallinan luovassa keskuksessa eli Telliskivessä järjestetään joka lauantai kirpputori, joka on erityisen tunnelmallinen kesäisin, jolloin se kiemurtelee Telliskiven pihalla graffitien seassa. Täältä löytyy erityisesti paikallisten aarteita.
 • Onko Kalamajan alue jo tullut liian tutuksi? Suuntaa Kalamajan naapuriin eli Noblessnerin vanhalle telakka-alueelle. Täältä löydät luontaistuotekauppoja, sisustusputiikkeja, taideskeskus Kain sekä keksintökeskus PROTOn. Jos olet pienpanimo-oluen ystävä niin suuntaa Põhjala Tap Roomiin, jossa löytyy hanasta 24 erilaista olutta.
 • Tallinnan kuumimpia uutuuksia on Fotografiska, jossa kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa puhuttelevaa valokuvataidetta.
 • Parhaat maisemat Tallinnaan tarjoilee Kohtuotsan näköalatasanne, josta avautuu maisemat Olevisten kirkolle, moderniin keskustaan ja kaupunginmuurin torneille.
balti jaama turg
Balti Jaama Turgin yläkerta on oikea aarreaitta.
Tallinna tekemistä | Kohtuotsan näköalatasanne
Kohtuotsan näköalatasanteelta on upeat maisemat.

Tallinnan ravintolat

 • Moon – modernia venäläistä keittiötä, joka vie kielen mennessään.
 • Pegasus – vanhankaupungin helmi, jossa käytetään paljon satokauden raaka-aineita.
 • Salt bistrotyyppinen ravintola, jonne kannattaa tehdä pöytävaraus etukäteen. Paikka on todella pieni ja erittäin suosittu. Sijaitsee melkein Hilton Tallinn Parkin vieressä, joten tänne on kätevä tulla vaikka iltapalalle hotellivieraana.
 • Noa – Piritan rannalla sijaitseva ravintola, joka erityisesti pääsee kesällä oikeuksiinsa. Miljöö on todella upea merenrannalla.
 • V – Ihana vegaaniravintola. Muista varata pöytä etukäteen!
 • F-Hoone – aina tyylikäs ja hipsterihenkinen olohuone.

× Lukuvinkki: Mitkä ovat Tallinnan parhaat hotellit ja hostellit? ×

× Lukuvinkki: Tallinnan ravintolat – missä syödä ja juoda? ×

Tallinna ravintolat | herkullinen mustekala-annos.
Pegasusin annokset eivät koskaan petä.

Mitä vinkkejä Tallinnaan teiltä löytyy?

Teksti ja kuvat: Veera Kinnunen / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogiBooking.com


× Vinkki: Ehkä hyppäät Tallinnasta bussiin ja jatkat aina nautiskelijan Berliiniin asti? Entäs, kiinnostaako rantaloma Virossa? ×

 

Kerro kaverille!

Scroll to Top