Savityopaja ja keramiikka.

Tervetuloa keramiikan alkeiskurssille

Kerro kaverille!

Seikkailijattaret aloittavat uuden vuoden matkustamalla jälleen kerran tuntemattomaan! Tule mukaan tutustumaan keramiikan maailmaan, oppimaan mitä tarkoittaa saven muisti ja kokemaan, kuinka omat muistot ja uudet haaveet voi tallentaa tähän ihanaan ikiaikaiseen materiaaliin. *tapahtuma siirtyy myöhemmäksi

Kurssilla tutustutaan keramiikan perusteisiin ja opetellaan muutama perinteinen käsinrakennusmenetelmä. Aikaisempaa kokemusta keramiikan tekemisestä et tarvitse. Opetustuokion jälkeen saat itse rakentaa savesta mitä ikinä mielit: ehkä inspiraation lähteesi oma lempipaikkasi maailmalla tai rakkain matkamuistosi? Ehkä janoat juuri nyt uusia unelmia ja haluat antaa saven viedä? Tai mikäli kaipaatkin juuri nyt menneistä irti päästämistä, ota mukaasi esimerkiksi simpukoita tai muita muistoesineitäsi ja anna niille ansaittu kiitos tallentamalla niiden kuviointi oman savityösi pintaan.

Kurssin vetäjänä on Taru Kankala, kirjoittaja ja kohta-valmis keramiikka-artesaani. Taru on aina ollut pitkien ja hitaiden matkojen ystävä, ja ehkä aivan tästä samasta syystä päätynyt myös keramiikan pariin. Tärkeää on, että asiat tuntuvat oikealta, ja siksi trans-Siperian junaa oli koitettava toisenkin kerran, Patagoniaan matkustettava laivalla, ja ekonomin työt vaihdettava taidekäsityöläisyyteen ja luovaan yrittäjyyteen.

Kurssiin sisältyy opetus, materiaalit sekä raaka- ja lasituspoltto opettajan toimesta. Valmiit työt noudetaan kurssipaikasta erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Huomioithan vielä, että seikkailuhenkeen tämä savipaja tapahtuu lattialla tyynyillä istuen!
Tervetuloa mukaan unelmoimaan ja inspiroitumaan muiden seikkailijattarien seurassa.

Ilmoittaudu sähköpostilla sydanhommat@gmail.com

Lisätiedot ja maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä!

su 16.1.2022 klo 14–17
Sijainti: Aroha Helsinki (Vuorimiehenkatu 16)
Hinta: 95 € (Aarresaari-klubilaisille 87 €)
Max 8 osallistujaa/kurssi

 

Kerro kaverille!

2 ajatusta aiheesta “Tervetuloa keramiikan alkeiskurssille”

  1. Siis onko seikkailijattaret jatkossa aarresaari- klubi? Vai ovatko ne kaksi eri asiaa? Jäi epäselvä käsitys asiasta.

  2. Hei Ritva! Seikkailijattaret tulee aina olemaa Seikkailijattaret. Mutta, olemme luoneet seikkailijattaruuteen tiiviimmän yhteisön, jonka nimi on Seikkailijattarien Aarresaari-klubi. Klubilaisena saa käyttöön seikkailijattarien etuja ja pääsee mukaan tapahtumiin joko maksutta tai edullisemmin. Kannattaa liittyä, kaikkea kivaa luvassa vuodelle 2022 :).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top