Inspiraatiota maailmaa tutkivilta naisilta naisille – tiedostavamman ja kauniimman maailman puolesta!

seikkailijattaret kesäkuu

Kesäkuun uudet tuulet tuovat teemapäivät luoksenne

Kevät on uudistumisen aikaa ja meille Seikkailijattarissa koko ensimmäinen vuosi on aikaa kasvulle. Kasvu tarkoittaa kehittymistä ja ympäristöön muokkautumista, omaa syvintä olemusta menettämättä.

Sivusto alkoi verkkolehtenä, joka ilmestyi valtavana lukupakettina kerran kuukaudessa. Huomasimme, että te haluatte enemmän ja useammin, olimme samaa mieltä. Pelkkä kuukausittaisuus jäi historiaan ja muutuimme välimuodoksi. Välimuoto ei tuntunut omalta ja nyt hyppäämme aivan uuteen aikakauteen, kevään ja vaihtelunhalun innostamina.

Tästä lähtien Seikkailijattaret-verkkomedian sivusto tulee näyttämään uudelta, vuoden jokaisena päivänä. Tästä eteenpäin unohdamme kuukauden kantavat teemat ja siirrymme teemapäiviin.

Maanantai on nyt omistettu matkakuumeelle (kohdevinkkejä), tiistai tarinoille (henkilökohtaisempia matkatarinoita), keskiviikko kohtaamisille (inspiroivia ihmisiä ja kulttuureiden kohtaamisia), torstai toiminnalle (extreme-elämyksiä, harrastuksia ja toiminnallista elämää), perjantai pohdinnalle (juttuja pintaa syvemmältä, vastuullista matkailua ja pohdintaa), lauantai luonnolle (luonto- , retki, – ja eläinaiheisia juttuja) ja sunnuntai, millekäs muullekaan kuin Suomelle (kotimaanmatkailua sieltä ja täältä, kaupungista ja luonnosta).

Jutut kulkevat myös muualla teemapäivien sanojen mukaan ja kutsumme sinutkin osallistumaan tähän jakamalla omia juttujasi ja kuviasi sanoilla #matkakuumemaanantai, #tarinatiistai, #kohtaamistenkeskiviikko, #toimintatorstai, #pohdintaperjantai, #luontolauantai ja #suomisunnuntai.

Kesäkuussa on luvassa muun muassa virtuaaliseikkailuja, rakkautta Brasilian ja Suomen välillä, katutaidetta, katuruokaa, firman perustamista Filippiineille, festarikävijän vinkkejä ja lifestyle-juttuja unohtamatta.

Miltä muutos tuntuu? Oletteko muutosvastaisia vai virkistääkö vaihtelu? Kertokaa ja kommentoikaa, olemme täällä teitä varten. Ihanaa kesän alkua kaikille ja kiitos, että olette täällä!

Kesäterveisin,

Laura xxx

 

Aitojen kokemusten spontaani ja fiilistelevä etsiskelijä, rinkka selässä tai matkailuauto alla. Elämyksiä janoava esteetikko, joka on onnellisimmillaan jossakin tunnelmallisten kahviloiden ja koskemattoman luonnon välimaastossa. Boheemi Berliini on kaupunkirakkauksista suurin, mutta tropiikin sielu lepää parhaiten palmujen alla. Lisää seikkailuja Urbaani viidakkoseikkailijatar -blogissa.

Palaa Alkuun