Kosmetologi Nora Azar.

Kosmetologi – Hoitolan palvelut ja hinnasto

Kerro kaverille!

Aroha Helsingin sydämellinen ja läsnäoleva kosmetologi ja hoitaja, Nora Azar, on pitkän linjan ammattilainen, joka päivittää oppejaan jatkuvasti. Nora ottaa asiakkaita vastaan omassa hoitohuoneessaan maanantaista perjantaihin tai sopimuksen mukaan. Valikoimaan kuuluvat kaikki kosmetologin palvelut, joihin voit tutustua alla.

 

HINNASTO

 

kasvohoito Helsinki.

EKOPHARMA KASVOHOIDOT

 

Kasvohoidot suunnitellaan aina paikan päällä yhdessä. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineet ja naamio sekä vaihtoehtoina mekaaninen tai ultraäänipuhdistus, kasvohieronta, imeyttäminen, jalkapohjien/käsien/päänahan hieronta. Niska-hartiahieronta sisältyy aina hoitoon.

Kasvohoito (60min) 89€

Täydellinen kasvohoito (90min) 109€

 


RIPSET JA KULMAT KESTOVÄRIT

Ripset 20€

Kulmat 25€

Ripset ja kulmat 35€

 


 

Brow lift eli kulmien laminointi

59€

Brow Liftissä omat kulmat laminoidaan haluttuun muotoon. Hoidon tarkoituksena on saada omat kulmat näkyviin ja saada niistä tuuheamman näköiset. Hoito kestää kulmissa 3-6 viikkoa. Brow lift sisältää kulmien värjäyksen ja muotoilun. Brow liftin teko kestää noin tunnin.

Kotihoito-ohjeella kulmakarvoja pystytään ylläpitämään halutussa muodossa harjaamalla niitä tarkoitukseen sopivalla harjalla ja hoitoöljyllä.

Huomioithan, että Brow Lift -hoidon jälkeen kulmia ei saa kastella 24 tuntiin. Vältä välittömästi hoidon jälkeen myös hikoilua ja koskettelemista käsillä. Sen jälkeen voit normaalisti pestä ja käyttää meikkiä.

 


 

 Lash lift (Lashlovers) ripsien kestotaivutus

79€

Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.

Huomioithan, että ripsiä ei saa kastella 24h hoidon jälkeen. Sen jälkeen saa meikata normaalisti ja pestä ripsiä.

Juuri ennen hoitoon tuloa olisi hyvä välttää öljypohjaisia tuotteita ripsille parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Yhdistelmähoito brow lift ja lash lift 130€

 


Sokerointi Helsinki.

SOKEROINNIT

 

Brassi 65€

Biksu 33€

Laajennettu bikini 40€

Kainalot 25€

Sääret 40€

Reidet 40€

Kädet 35€

Ylähuuli 15€

Selkä/rinta 40€

Sokerointipaketti (sääret+reidet) 70€

Sokerointipaketti (biksu+kainalot+sääret) 87€

Sokerointipaketti (brassi+kainalot+sääret) 117€

Sokerointipaketti (brassi, kainalot, sääret, reidet) 140€

 


 

KÄDET/KYNNET

 

Pikamanikyyri 35€ (sis.viilaus ja lakkaus)

Manikyyri 48€

(sis.viilaus,kynsinauhojen siistiminen,kuorinta,lakkaus)

Shellac-kestolakkaus 48€

(Ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli. Ei vahingoita

oman kynnen pintaa. Pysyvyys +14päivää)

Shellac-kestolakkauksen poisto ja uusi lakkaus 57€

Shellac-kestolakkauksen poisto 20€

 


 

JALKAHOIDOT

 

Jalkahoito (60min) 70€

(sis.kovettumien poisto, kynsien-ja kynsinauhojen siistiminen,

kuorinta,lakkaus,hieronta)

Spa-jalkahoito (90min) 89€

(sis. kovettumien poisto, kynsien-ja kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, lakkaus, pitkä hieronta)

 


RENTOUTTAVAT HIERONNAT

Luonnonmukaisella öljyllä tehty yksilöllinen,rentouttava ja tehokas hieronta.

 

Rentouttava hieronta (30min) 35€

Rentouttava hieronta (45min) 50€

Rentouttava niska/hartia/päähieronta (45min) 50€

Rentouttava hieronta (60min) 65€

Rentouttava hieronta (90min) 90€

Rentouttava hieronta (120min) 110€

 


 

ABSOLUTION-KASVOHOIDOT

Absolution Signature (60min)

Kaikille ihotyypeille, räätälöidysti tarpeen mukaan.

Absolutionin tuotteilla tehtävä ihosi iän ja tarpeet huomioiva yksilöllinen kauneushoito. Hoitokokonaisuus on ihoasi VIRKISTÄVÄ/KIRKASTAVA/KIINTEYTTÄVÄ/UUDISTAVA tai KOSTEUTTAVA

112€

Absolution ABSOLU (90min)

Puolentoista tunnin Absolu-kasvohoidossa yhdistyy useampi Absolution-tekniikka. Kokonaisvaltainen kasvohoito sisältää käsienhieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion lisäksi kasvojen shiatsu-, lymfa- ja jade roller- käsittelyn. Naamion aikana hierotaan niska-, hartia- ja päänalue sekä lopuksi vielä vatsanalue. Tämä hoito on sinulle, joka haluat luksusta, hemmottelua ja kokonaisvaltaista kasvojen ja kehon hoitoa.

139€

 


Gua Sha hoito Helsinki.

YIN YOUR SKIN KOSMEETTINEN GUA SHA

 

Yin Your Skin kosmeettisessa Gua Shassa yhdistyy perinteinen Gua Sha, lymfa ja sideskudoshieronta. Se poistaa turvotusta ja kuona-aineita tehokkaasti, lisää ihon verenkiertoa, jolloin solut saavat happea ja ravinteita ja näin ollen iho voi elinvoimaisemmin.

Hoito kirkastaa ihoa, tasoittaa ihon väriä tuoden kasvojen piirteet kauniisti esille. Se myös kiinteyttää ja onkin luonnollinen vaihtoehto pistoshoidoille ja kemiallisille kuorinnoille.

Hoitoa suositellaan lämpimästi sarjahoitona parhaiden tulosten saamiseksi, mutta jo yhdellä kerralla huomaat vaikutuksen samalla, kun mielesi ja kehosi rentoutuu

HINNAT

Yin Your Skin Pro kosmeettinen Gua Sha (90min) 139€

Yin Your Skin Pro kosmeettinen Gua Sha 3 x sarjahoito 350€

Ensimmäinen hoitokerta (90min), toinen ja kolmas kerta (75min). Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hoitoveden ja öljyn sekä Gua Sha hieronnan.

Gua Sha lastan ostajalle hoidon yhteydessä, veloituksetta kotihoito-ohjeistus (45min) arvo 55€

Parhaimman tuloksen saat, kun käyt sarjahoidon (3 krt) kahden viikon sisällä. Sarjahoito tulee käydä kuitenkin neljän viikon aikana sarjahoidon aloituksesta.

 


VYÖHYKETERAPIA

 

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jota on käytetty mm. Kiinassa ja Egyptissä tuhansia vuosia sitten. Vyöhyketerapiassa käsitellään sormin ja puikoin jalkapohjista, kämmenistä ja korvista elinheijastepisteitä. Vyöhyketerapian avulla pyrimme tunnistamaan kehon epätasapainotiloja, tasapainottamaan kehoa ja mieltä ja vahvistamaan kehon immuniteettia.

Vyöhyketerapiassa hoidamme koko kehon vyöhykkeitä lempeästi ja tehokkaasti. Yhdistän hoidossani myös erilaisia hierontaotteita tarpeen mukaan. Keho on kokonaisvaltainen ja viisas. Niin fyysiset kuin henkiset asiat, kuten stressi, jännittyneisyys ja uupumus vaikuttavat kehoomme aiheuttaen tukoksia kehon energiavirtaan. Vyöhyketerapiassa näitä tukoksia avataan lempeästi painelemalla tai hieromalla.

Hoito on miellyttävää ja rentouttavaa. Vyöhyketerapia sopii kokonaisvaltaiseen rentoutukseen sekä mm. migreenin ja päänsäryn hoidossa, akuuteissa ja kroonisissa särky- ja kiputiloissa, erilaisissa maha- ja suolisto ongelmissa, hormonaalisissa häiriöissä ja unettomuuden hoidossa.

Vyöhyketerapia sopii kaikille ja on yksi suosituimmista hoidoista.

Suosittelen yleensä 90 min vyöhyketerapiaa, jolloin kehosi ja mielesi pääsee parhaiten rentoutuneeseen ja vastaanottavaisimpaan tilaan.

HINNAT

60 min 78€

90 min 95€

120 min 120€

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta 90min 95€


Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

 

Lempeä, rentouttava ja kipuja hellittävässä vyöhyketerapeuttisessa raskaushieronnassa yhdistyvät vyöhyketerapia ja lempeä öljyhieronta.

Hoito rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä. Keskitymme tasapainottamaan ja helpottamaan raskauden tuomia muutoksia kuten liitos- ja lihaskipuja, erilaisia jännityksiä, mahdollista turvotusta ja hormonitoimintaa.

Hoito voidaan tehdä selin makuulla yläkeho tuettuna ylöspäin tai kylkiasennossa. Käytämme tarpeen mukaan tyynyjä ja vilttejä, jotta saat mahdollisimman mukavan asennon.

Synnytyksen käynnistyshoito

Hoito rentouttaa ja valmistaa kehoa synnytykseen. Hoidossa keskitytään vyöhyketerapeuttisiin hoitopisteisiin, joita käsittelemällä autamme lempeästi kehoa synnytyksen käynnistämisessä.

Hoito voidaan tehdä vasta kun 39 raskausviikkoa on täynnä.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta (90min) 95€

Synnytyksen käynnistyshoito (60min) 78€

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on hellä koko kehon hoito vauvallesi. Hoidossa yhdistyvät vyöhyketerapia ja lempeä hieronta. Hoito sopii kaksiviikkoisille – 12 kk ikäisille vauvoille. Hoito helpottaa mm. erilaisia vatsavaivoja, koliikkkia, refluksia, itkuisuutta ja rentouttaa vauvaa.

Hoidot suositellaan sarjahoitoina. Keskimäärin hoitoja tarvitaan kolme kertaa.

HINTA

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta (n.45min) 48€

 


 

HOT STONE -KUUMAKIVIHIERONTA

 

Hot Stone -kuumakivihieronnassa hierotaan kehoa ja lihasjännityksiä lämpimien kivien avulla. Lämpimillä kivillä tehty hieronta on syvärentouttavaa lämpövaikutuksensa vuoksi. Lämpimät kivet luovuttavat lämpönsä syvälle kudoksiin ja näin ollen kivillä tehty hieronta on hyvin tehokas laukaisemaan lihasjännityksiä. Sopii varsinkin syys-talvi ja kevättalven aikoihin, kun ulkona on kylmä ja kaipaat lämpöä ja syvärentoutumista kehoosi ja mieleesi.

HINNAT

Kuumakivihieronta (60min) 85€

Kuumakivihieronta (90min) 110€

 


 

ABHYANGA-HIERONTA

Lämmittävä ayurvedinen Abyhang- hieronta alkaa vartalon kuivaharjauksella ja lämpimällä jalkakylvyllä, jonka aikana valitset itsellesi parhaimman öljyn (vata, pitta tai kappha). Tämän jälkeen pääset lämmitettyyn petiin. Hoito alkaa kasvojen puhdistuksella ja kasvohieronnalla, jonka jälkeen keho hierotaan lämpimällä öljyllä päästä varpaisiin (hiuksiin ei tarvitse laittaa öljyä). Lämmin öljy ravitsee ihoa ja öljyn raaka-aineet pääsevät vaikuttamaan syvemmälle ihoon. Hieronta on erittäin rauhoittava ja lämmittävä, kosteuttaen ihoa kokonaisvaltaisesti. Hoidon aikana luonnonmukaiset tuoksut rentouttavat mielesi.  Myös vatsa-alue hierotaan, mikä tukee ruuansulatustoimintaa. Hoidon lopussa kasvoille laitetaan virkistävä ja rauhoittava sideharsonaamio. Pieni herkku ja tee tuodaan hoitopetiin hoidon loputtua.
(90min) 120€

 


MEIKIT

 

Ehostus 30€ ( Sisältää yhden alueen korostuksen ja voit valita esim. pohjameikin tai silmämeikin)

Päivämeikki 55€

Juhlameikki 69€

Häämeikki (sis. koemeikin) 145€

 


 

YHTEYSTIEDOT:

sähköposti: aroha.nora@gmail.com
puhelin: 045 2099559
Instagram: ArohaNora

Noran saa kiinni myös Arohan puhelimesta.

 

 

Tästä ajanvaraukseen.

Kerro kaverille!