Kerro kaverille!

SKY – Cidesco -kosmetologi ja vyöhyketerapeutti, Nora Azar

 

Ullanlinnassa sijaitsevan Aroha Helsingin sydämellinen ja läsnäoleva kosmetologi, Nora Azar, on pitkän linjan ammattilainen, joka päivittää oppejaan jatkuvasti.

Valikoimaan kuuluvat kaikki kosmetologin palvelut, joihin voit tutustua alla. Nora toimii omassa huoneessaan Arohan tilojen sisällä. Emme voi taata huoneeseen totaalista hiljaisuutta, mutta takaamme, että lähdet Noran luota rentoutuneena.

YHTEYSTIEDOT:

sähköposti: aroha.nora@gmail.com
puhelin: 045 2099559
Instagram: ArohaNora

Noran saa kiinni myös Arohan puhelimesta, akuuteissa asioissa ja peruutuksissa otathan suoraan Noraan yhteyttä.

KASVOHOIDOT

Ekopharma-kasvohoidot

 

Kasvohoidot suunnitellaan aina paikan päällä yhdessä. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineet ja naamio sekä vaihtoehtoina mekaaninen tai ultraäänipuhdistus, kasvohieronta, imeyttäminen, jalkapohjien/käsien/päänahan hieronta. Niska-hartiahieronta sisältyy aina hoitoon.

Kasvohoito (60min) 95€

Täydellinen kasvohoito (90min) 119€

Absolution-kasvohoidot

Absolution Signature (60min)

Kaikille ihotyypeille, räätälöidysti tarpeen mukaan.

Absolutionin tuotteilla tehtävä ihosi iän ja tarpeet huomioiva yksilöllinen kauneushoito. Hoitokokonaisuus on ihoasi virkistävä/kirkastava/kiinteyttävä/uudistava/kosteuttava. 

112€

Absolution ABSOLU (90min)

Puolentoista tunnin Absolu-kasvohoidossa yhdistyy useampi Absolution-tekniikka. Kokonaisvaltainen kasvohoito sisältää käsienhieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan ja naamion lisäksi kasvojen shiatsu-, lymfa- ja jade roller- käsittelyn. Naamion aikana hierotaan niska-, hartia- ja päänalue sekä lopuksi vielä vatsanalue. Tämä hoito on sinulle, joka haluat luksusta, hemmottelua ja kokonaisvaltaista kasvojen ja kehon hoitoa.

139€

Yin Your Skin kosmeettinen Gua Sha

 

Yin Your Skin kosmeettisessa Gua Shassa yhdistyy perinteinen Gua Sha, lymfa ja sideskudoshieronta. Se poistaa turvotusta ja kuona-aineita tehokkaasti, lisää ihon verenkiertoa, jolloin solut saavat happea ja ravinteita ja näin ollen iho voi elinvoimaisemmin.

Hoito kirkastaa ihoa, tasoittaa ihon väriä tuoden kasvojen piirteet kauniisti esille. Se myös kiinteyttää ja onkin luonnollinen vaihtoehto pistoshoidoille ja kemiallisille kuorinnoille.

Hoitoa suositellaan lämpimästi sarjahoitona parhaiden tulosten saamiseksi, mutta jo yhdellä kerralla huomaat vaikutuksen samalla, kun mielesi ja kehosi rentoutuu

HINNAT

Yin Your Skin Pro kosmeettinen Gua Sha (90min) 145€

Yin Your Skin Pro kosmeettinen Gua Sha 3 x sarjahoito 365€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hoitoveden ja öljyn sekä Gua Sha -hieronnan.

Gua Sha -lastan ostajalle hoidon yhteydessä, veloituksetta kotihoito-ohjeistus (45min) arvo 65€

Parhaimman tuloksen saat, kun käyt sarjahoidon (3 krt) kahden viikon sisällä. Sarjahoito tulee käydä kuitenkin neljän viikon aikana sarjahoidon aloituksesta

Gua Sha hoito Helsinki.

RIPSET JA KULMAT

Brow lift eli kulmien laminointi

59€

Brow Liftissä omat kulmat laminoidaan haluttuun muotoon. Hoidon tarkoituksena on saada omat kulmat näkyviin ja saada niistä tuuheamman näköiset. Hoito kestää kulmissa 3-6 viikkoa. Brow lift sisältää kulmien värjäyksen ja muotoilun. Brow liftin teko kestää noin tunnin.

Kotihoito-ohjeella kulmakarvoja pystytään ylläpitämään halutussa muodossa harjaamalla niitä tarkoitukseen sopivalla harjalla ja hoitoöljyllä.

Huomioithan, että Brow Lift -hoidon jälkeen kulmia ei saa kastella 24 tuntiin. Vältä välittömästi hoidon jälkeen myös hikoilua ja koskettelemista käsillä. Sen jälkeen voit normaalisti pestä ja käyttää meikkiä.


 Lash lift (Lashlovers) ripsien kestotaivutus

79€

Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.

Huomioithan, että ripsiä ei saa kastella 24h hoidon jälkeen. Sen jälkeen saa meikata normaalisti ja pestä ripsiä.

Juuri ennen hoitoon tuloa olisi hyvä välttää öljypohjaisia tuotteita ripsille parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Yhdistelmähoito brow lift ja lash lift 130€

Kestovärit

Ripset 25€

Kulmat 25€

Ripset ja kulmat 40€

Sokerointi Helsinki.

SOKEROINNIT

Brassi 68€

Bikini 38€

Laajennettu bikini 45€

Kainalot 29€

Sääret 45€

Reidet 45€

Kädet 40€

Kasvot 35€

Ylähuuli 18€

Selkä/rinta 40€

Sokerointipaketti (sääret+reidet) 75€

Sokerointipaketti (biksu+kainalot+sääret) 95€

Sokerointipaketti (brassi+kainalot+sääret) 125€

Sokerointipaketti (brassi, kainalot, sääret, reidet) 148€

kasvohoito

KÄDET JA JALAT

Kädet/kynnet

Pikamanikyyri 39€ (sis.viilaus ja lakkaus)

Manikyyri 55€

(sis.viilaus,kynsinauhojen siistiminen,kuorinta,lakkaus)

Jalkahoidot

Jalkahoito (60min) 75€

(sis.kovettumien poisto, kynsien-ja kynsinauhojen siistiminen,

kuorinta,lakkaus,hieronta)

Spa-jalkahoito (90min) 95€

(sis. kovettumien poisto, kynsien-ja kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, lakkaus, pitkä hieronta)

VYÖHYKETERAPIA

 Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jota on käytetty mm. Kiinassa ja Egyptissä tuhansia vuosia sitten. Vyöhyketerapiassa käsitellään sormin ja puikoin jalkapohjista, kämmenistä ja korvista elinheijastepisteitä. Vyöhyketerapian avulla pyrimme tunnistamaan kehon epätasapainotiloja, tasapainottamaan kehoa ja mieltä ja vahvistamaan kehon immuniteettia.

Vyöhyketerapiassa hoidamme koko kehon vyöhykkeitä lempeästi ja tehokkaasti. Yhdistän hoidossani myös erilaisia hierontaotteita tarpeen mukaan. Keho on kokonaisvaltainen ja viisas. Niin fyysiset kuin henkiset asiat, kuten stressi, jännittyneisyys ja uupumus vaikuttavat kehoomme aiheuttaen tukoksia kehon energiavirtaan. Vyöhyketerapiassa näitä tukoksia avataan lempeästi painelemalla tai hieromalla.

Hoito on miellyttävää ja rentouttavaa. Vyöhyketerapia sopii kokonaisvaltaiseen rentoutukseen sekä mm. migreenin ja päänsäryn hoidossa, akuuteissa ja kroonisissa särky- ja kiputiloissa, erilaisissa maha- ja suolisto ongelmissa, hormonaalisissa häiriöissä ja unettomuuden hoidossa.

Vyöhyketerapia sopii kaikille ja on yksi suosituimmista hoidoista.

Suosittelen yleensä 90 min vyöhyketerapiaa, jolloin kehosi ja mielesi pääsee parhaiten rentoutuneeseen ja vastaanottavaisimpaan tilaan.

HINNAT

60 min 85€

90 min 110€

120 min 135€

 

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta


Lempeä, rentouttava ja kipuja hellittävässä vyöhyketerapeuttisessa raskaushieronnassa yhdistyvät vyöhyketerapia ja lempeä öljyhieronta.

Hoito rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä. Keskitymme tasapainottamaan ja helpottamaan raskauden tuomia muutoksia kuten liitos- ja lihaskipuja, erilaisia jännityksiä, mahdollista turvotusta ja hormonitoimintaa.

Hoito voidaan tehdä selin makuulla yläkeho tuettuna ylöspäin tai kylkiasennossa. Käytämme tarpeen mukaan tyynyjä ja vilttejä, jotta saat mahdollisimman mukavan asennon.

Synnytyksen käynnistyshoito

Hoito rentouttaa ja valmistaa kehoa synnytykseen. Hoidossa keskitytään vyöhyketerapeuttisiin hoitopisteisiin, joita käsittelemällä autamme lempeästi kehoa synnytyksen käynnistämisessä.

Hoito voidaan tehdä vasta kun 39 raskausviikkoa on täynnä.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta (90min) 110€

Synnytyksen käynnistyshoito (60min) 85€

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on hellä koko kehon hoito vauvallesi. Hoidossa yhdistyvät vyöhyketerapia ja lempeä hieronta. Hoito sopii kaksiviikkoisille – 12 kk ikäisille vauvoille. Hoito helpottaa mm. erilaisia vatsavaivoja, koliikkkia, refluksia, itkuisuutta ja rentouttaa vauvaa.

Hoidot suositellaan sarjahoitoina. Keskimäärin hoitoja tarvitaan kolme kertaa.

HINTA

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta (n.45min) 55€

HIERONNAT

Rentouttavat hieronnat

Luonnonmukaisella öljyllä tehty yksilöllinen,rentouttava ja tehokas hieronta.

 

Rentouttava hieronta (35min) 50€

Rentouttava hieronta (45min) 65€

Rentouttava hieronta (60min) 80€

Rentouttava hieronta (75min) 95€

Rentouttava hieronta (90min) 110€

Rentouttava hieronta (120min) 135€

Hot Stone -kuumakivihieronta

Hot Stone -kuumakivihieronnassa hierotaan kehoa ja lihasjännityksiä lämpimien kivien avulla. Lämpimillä kivillä tehty hieronta on syvärentouttavaa lämpövaikutuksensa vuoksi. Lämpimät kivet luovuttavat lämpönsä syvälle kudoksiin ja näin ollen kivillä tehty hieronta on hyvin tehokas laukaisemaan lihasjännityksiä. Sopii varsinkin syys-talvi ja kevättalven aikoihin, kun ulkona on kylmä ja kaipaat lämpöä ja syvärentoutumista kehoosi ja mieleesi.

HINNAT

Kuumakivihieronta (60min) 95€

Kuumakivihieronta (90min) 120€

Abhyanga-hieronta

 
Lämmittävä ayurvedinen Abyhang- hieronta alkaa vartalon kuivaharjauksella ja lämpimällä jalkakylvyllä, jonka aikana valitset itsellesi parhaimman öljyn (vata, pitta tai kappha). Tämän jälkeen pääset lämmitettyyn petiin. Hoito alkaa kasvojen puhdistuksella ja kasvohieronnalla, jonka jälkeen keho hierotaan lämpimällä öljyllä päästä varpaisiin (hiuksiin ei tarvitse laittaa öljyä). Lämmin öljy ravitsee ihoa ja öljyn raaka-aineet pääsevät vaikuttamaan syvemmälle ihoon. Hieronta on erittäin rauhoittava ja lämmittävä, kosteuttaen ihoa kokonaisvaltaisesti. Hoidon aikana luonnonmukaiset tuoksut rentouttavat mielesi.  Myös vatsa-alue hierotaan, mikä tukee ruuansulatustoimintaa. Hoidon lopussa kasvoille laitetaan virkistävä ja rauhoittava sideharsonaamio. Pieni herkku ja tee tuodaan hoitopetiin hoidon loputtua.
 
(90min) 120€

NETRA HAMSA hemmottelupaketti

Hoito alkaa jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Sen aikana saat tuoksutella ja valita vata, pitta tai kapha öljyn, jota käytämme hoidon aikana. Siirryt lämpimään petiin ja aloitamme hoidon jalkojen vyöhyketerapialla. Hieromme jalat ja kädet, jonka jälkeen siirrymme tekemään alkupuhdistuksen kasvoille. Iho kuoritaan ja kosteutetaan ja aloitamme Netra Hamsa silmänympäryshoidon. Silmänympäryshoito aloitetaan rentouttavalla ja nesteitä poistavalla hieronnalla. Levitän sen jälkeen silmänympärysnaamion, joka sopii tummille silmänympäryksille, laskee turvotusta ja väsymyksen merkkejä sekä kiinteyttää ohutta silmänympärysihoa. Naamion aikana hierotaan pää ja naamion poiston jälkeen aloitamme virkistävän, erittäin rentouttavan silmänympärysihon kristallihieronnan. Hieromme viileillä kristalleilla silmänympärysihon marmapisteitä. Tämä on taivaallisen tuntuista! Tämän jälkeen hartiat hierotaan vielä lämpimillä kivillä ja hoidon lopuksi saat teen ja pienen herkun hoitopetiisi. 

Kesto 105min 
159€

Meikit

Ehostus 30€ ( Sisältää yhden alueen korostuksen ja voit valita esim. pohjameikin tai silmämeikin)

Päivämeikki 55€

Juhlameikki 69€

Häämeikki (sis. koemeikin) 145€

Mikä Seikkailijattaret? Arohan Lauran perustama matkamedia ja reissunaisten yhteisö.

Kerro kaverille!

Scroll to Top