Lapuanjoen rantakeidas.

Lapuanjoen Rantakeidas – Täydellistä majoitusta Alahärmässä

Lähetimme muutaman seikkailijattaret-tiimiläisen testaamaan Alahärmässä sijaitsevaa majapaikkaa, Lapuanjoen rantakeidasta. Paikka on mukana etukorttimme eduissa, lue rehellinen arvostelu ja tällä kertaa vinkkaamme– saatat ihastua ikiajoiksi! 

Maisema on muuttunut hiljalleen laakeaksi peltomaisemaksi. Kullankeltaisien peltojen laidoilla tönöttää idyllisiä, erivärein maalattuja suuria maatiloja ja kaikkialla on niin rauhaisaa sekä harvakseltaan asuttua. Saavumme Voltin kunnassa sijaitsevalle Lapuanjoen Rantakeitaalle Sonjan selostaessa meille perhetilansa historiasta. Isä Riston takoma upea tuulikello toivottaa meidät tervetulleeksi suloiseen majataloon, perinteikkääseen pohojanmaalaiseen miljööseen.

 

Lapuanrantakeidas (33)
Lapuanrantakeidas (5)
”Meillä yöpyminen on elämys, joka täytyy kokea.”

Lapuanjoen Rantakeidas on kuin keidas maaseudulla

Lapuanjoen Rantakeidas on Riihikankaiden neljä vuotta sitten perustama perheyritys. Rantakeidas on syntynyt perheen sukutilalle vanhoihin aitta- sekä navettarakennuksiin. Lapuanjoen rannalla sijaitseva Rantakeidas on koko perheelle rakas paikka ja rakennuksista huokuu välittävä sekä aito tunnelma. Pääarkkitehtinä rantakeitaalla on toiminut isä Risto, jolta eivät ideat tai laajennussuunnitelmat lopu aivan heti kesken.

Tutustu hintoihin ja varaa täällä.

Lapuanrantakeidas (23)
Lapuanrantakeidas (32)
Lapuanrantakeidas (31)

Risto on laittanut koko sydämensä peliin huoneita suunniteltaessa ja sen kyllä näkee! Ylpeys ja ilo omasta työstä on aistittavissa, kun hän esittelee meille rantakeitaan upeasti sisustettuja huoneita.

Huoneissa on mietitty valaistuksesta lähtien kaikki viimeisen päälle ja on kuin jokaisella huoneella olisi jokin mielenkiintoinen tarina kerrottavanaan tai muisto salaisuutena pidettävänään.

Lapuanrantakeidas (27)
Lapuanjoen Rantakeitaan kuudesta uniikista huoneesta meille valikoitui yöpaikoiksi Pikkumusta sekä Savusaunan sviittikamari.

Lapuanrantakeidas (14)Savusaunan sviittikamarin tunnelma oli erityinen.

Lapuanrantakeidas (12)

Lapuanrantakeidas (13)
Lapuanrantakeidas (18)Pihalta löytyvä suuri patio sekä kylmävesi allas luovat todella uniikin tunnelman.

Lapuanrantakeidas (17)Aurinkoisella säällä voisi kuvitella olevansa ulkomailla. 

 

Lapuanrantakeidas (24)7 neliön kompakti Pikkumusta on aivan mielettömällä paikalla joen äärellä täysin omassa rauhassa muista majoituksista. 

 

Lapuanrantakeidas (6)
IMG-20200814-WA0019Pienestä koostaan huolimatta, Pikkumustasta löytyy laadukas parisänky sekä jääkaappi.

Lapuanrantakeidas (29)Aamiainen katettuna päärakennukseen.

Lapuanjoen varteen rakentunut Rantakeidas tarjoaa asiakkaiden käyttöön soutuveneen, grillausmahdollisuuden sekä pihapelejä. Lisämaksusta asiakkaat voivat kokeilla Lapuanjoessa sup-lautailua (vinkki: Seikkailijattaren etukortinhaltijat saavat sup-laudan tai saunan tunniksi veloituksetta käyttöönsä). Lempeä löylyinen rantasauna lämpenee myöskin joka ilta lisämaksusta.

Lapuanrantakeidas (11)Rantasauna oli täydellinen kokemus!

Lapuanrantakeidas (4)
Lapuanrantakeidas (15)Soutuveneitä voi käyttää Rantakeitaalla vapaasti.

Lapuanrantakeidas (16)

IMG-20200814-WA0021
Lapuanrantakeidas (3)Äiti Leilan käsissä syntyy näppärästi kauniita kukkaseppeleitä. 

 

Lapuanrantakeidas (25)Sonjan tie vie yleensä mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin, niin lähellä kuin kaukana. Hän kuitenkin palaa aina kesäisin Rantakeitaalle töihin auttamaan perheyrityksen pyörittämisessä.

 

Lapuanrantakeidas (34)Lapuanjoki on 130km pitkä.

Miksi lomailla Alahärmässä?

Alahärmän nähtävyydet eivät ehkä ole maailmankuuluja, mutta erikoisuudessaan ne vievät pisteet. Lapsiperheille Pohjanmaa tarjoaa huvitusta huippusuositun Powerparkin puolesta. Kulttuurin nälkäiset voivat suunnata Alahärmän museoon, Suomen kauneimmaksi valittuun kirkkoon tai erikoistakin erikoisempaan Juhani Palmun kotigalleriaan, jossa itse taiteilijaankin saattaa törmätä.

Tutustu hintoihin ja varaa täältä.

Lapuanrantakeidas (22)Suomen kauneimmaksi valittu kirkko.

Lapuanrantakeidas (19)Alahärmän museo 

 

Lapuanrantakeidas (20)Juhani Palmun kotigalleria.

Suurin osa majoittautujista eksyy Pohjanmaan perukoille varmastikin Powerparkin takia, mutta yöpyjiä riittää ohikulkumatkailijoistakin. Me vietimme mielettömän ihanat kaksi yötä ihanalla Seikkailijattaret porukalla Lapuanjoen Rantakeitaalla, enkä malta odottaa, että pääsemme taas ensi kesänä katsastamaan isä Riston uusimmat projektit ja huoneet!

Lapuanrantakeidas (8)

Lapuanrantakeidas (30)

Lapuanrantakeidas (9)

 

Sijainti: 482 Köykkärintie
62310 Voltti
Suomi

Tutustu ikimuistoisten majapaikkojen valikoimaan Basaarissa!

 

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top