Asuncion katutaide

LatidoAmericano: Katutaidekierros Asunciónin keskustassa

Kerro kaverille!

Paraguayn pääkaupunki Asunción on salakavalan koukuttava paikka ihmiselle, joka nauttii tuntemattoman kohteen koluamisesta joko yksin tai paikallisten kanssa. Ensinäkemältä se ei kenties ole se kuumin kulttuurin kehto, mutta niin vähällä ei kannata luovuttaa! Pintaa syvemmältä löytyy nimittäin kupliva kaupunki, jota uusi, luova sukupolvi herättelee vähitellen eloon mitä mielenkiintoisimmilla tapahtumilla ja ilmiöillä. Yksi näistä on LatidoAmericano, koko keskustan kattava katutaidekierros.

Paraguayn katutaide – 44 muraalia 35 taiteilijalta

Kesällä 2016 Etelä-Amerikan merkittävimmät katutaiteilijat toteuttivat Paraguayn Asunciónissa festivaalin, jonka teemana oli Paraguayn uudelleen löytäminen. Viikon aikana 35 taiteilijaa 12 eri maasta toteutti eri tekniikoin ja tyylein 44 puhuttelevaa teosta, jotka uskomattomalla visuaalisuudellaan ja kauniilla tarinoillaan yhdistävät toisiinsa Asunciónin mystisen menneisyyden ja nykypäivän.

Nyt matkailijalla on mahdollisuus tutustua kaupunkiin näiden teosten kautta, jotka kattavat laajudessaan koko ydinkeskustan. Perusnähtävyyksien sijaan lataa siis LatidoAmericano Paraguay 2016 -kartta linkistä ja näe samalla paitsi Asunciónin keskusta, myös Latinalaisen Amerikan parhaiden katutaiteilijoiden ainutlaatuiset luomukset, eteläamerikan yllättävimmässä ulkoilmanäyttelyssä!

LatidoAmericano sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Youtube
Instagram 
Flickr

VINKKI: maaleja graffitien ystävälle

LatidoAmericano -katutaidekierros Paraguayssa.

Mikäli haluat itsekin jättää jälkesi Asunciónin katukuvaan, suuntaa Paraguayn ensimmäiseen graffiti-liikkeeseen ja tutustu samalla maan katutaidepioneeriin, LadioAmericanon kuraattoriin ja kaupan omistajaan Oz Montaníaan.

PowerLine Asunción:
O’Leary 299 esq Palma, local 6
Asunción 1221

Lukuvinkki: Paraguayn Asunciónin parhaat ravintolat

Lue lisää Paraguayn katutaiteesta ja LatidoAmericanosta täältä.

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top