Lemmikkivahti, kissa ja koira.

Lemmikkivahti majoittuu maksutta – lemmikinhoitoa vastaan

Lemmikkivahti omalle lemmikille loman ajaksi tai ilmainen majapaikka itselle karvakavereiden luona niiden hoitoa vastaan reissatessa?  Kansainvälinen ja luotettava Trusted Housesitters -lemmikkivahtipalvelu mahdollistaa molemmat, yhdistämällä hoitajat ja hoitoa tarvitsevat.

Trusted Housesitters on ainutlaatuinen ja kansainvälinen palvelu, joka yhdistää matkailijat ja matkailevat lemmikinomistajat. Se on täydellinen vaihtoehto budjettimatkailijoille, jotka haluavat säästää rahaa majoituskustannuksissa majoittuessaan ilmaiseksi talo-ja lemmikkivahtiutta vastaan. Palveluun liittymisen ja 119€ vuosimaksun  jälkeen kaikki on ilmaista.

Koira nukkuu ja lemmikkivahtipalvelu.

Mikä lemmikkivahti ja mikä Trusted Housesitters?

Trusted Housesittersin toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Rekisteröidyt palveluun maksutta, jolloin pääset jo tutkimaan tarjontaa. Seuraavaksi luot profiilin, jossa kerrot mahdollisimman hyvin itsestäsi, kokemuksestasi lemmikkien hoidossa ja matkustussuunnitelmistasi tai aikatauluistasi. Voit myös lisätä valokuvia itsestäsi ja aiemmista lemmikkivahtikeikoista. Tämä auttaa lemmikinomistajia valitsemaan juuri sinut lemmikkinsä hoitajaksi kaikkien hakijoiden joukosta. On tärkeää olla luotettava ja hyvä lemmikkivahti, kukaan ei halua antaa kotiaan epäluotettavalle ihmiselle – eikä omaa, rakasta lemmikkiään myöskään. Luo profiili vasta, kun olet aikeissa lähteä tai tarvitset lemmikkihoitajaa, sillä palvelu toimii vuosimaksulla (vuosimaksun saat kauttamme -12% artikkelin lopusta).

Kun olet ilmaiseksi rekisteröitynyt palveluun pääset jo selaamaan erilaisia lemmikkivahtikeikkoja ympäri maailmaa. Miten olisi maatila Espanjassa? Tai kenties kaupunkiasunto Las Vegasissa? Kartano Latviassa? Voit valita juuri sinulle sopivan ajanjakson, kohteen ja lemmikin ja hakea paikkaa. Palvelusta voi löytää kaikenlaisia lemmikkejä koirista ja kissoista lampaisiin ja papukaijoihin.

Trusted Housesittersin on myös loistava tapa päästä kokemaan paikallista elämää ja vaikka koiraa ulkoiluttaessa tutustua lähialueen ihmisiiin ja muihin koiranomistajiin. Voit siis tutustua uusiin kulttuureihin ja paikkoihin samalla, kun saat uuden tai uusia karvakavereita.

”On tärkeää olla luotettava ja hyvä lemmikkivahti, kukaan ei halua antaa kotiaan epäluotettavalle ihmiselle – eikä omaa, rakasta lemmikkiään myöskään.”

Lemmikkivahti ja kissat talon edessa.

Luotettava lemmikkivahtipalvelu

Trusted Housesitters tuo turvallisuutta ja luotettavuutta. Se sisältää arvostelujärjestelmän, jossa lemmikinomistajat voivat arvioida lemmikin hoitajia. Tämä auttaa lemmikinomistajaa valitsemaan luotettavan ja vastuullisen hoitajan omalle lemmikilleen ja toisaalta helpottaa luottamusta myös toiseen suuntaan.  Mahdollisten ongelmien sattuessa voi myös olla rauhallisin mielin, sillä palvelu tarjoaa 24/7 asiakaspalvelun, joka auttaa sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Trusted Housesitters on siis kaikessaan todellinen aarre budjettimatkailijoille. Majoituskulut saa parhaimmillaan nollille ja maailma avautuu uudella tavalla. Samoin, se on aarre lemmikillisille matkailijoille, joiden on ollut vaikeaa löytää hoitajaa omille lemmikeilleen. Todellinen win-win siis, kaikki hyötyvät ja tarpeet yhdistyvät.

Joten, jos olet reissaaja ja rakastat eläimiä tai sinulla on omia eläimiä ja reissaat, Trusted Housesitters on täydellinen palvelu sinulle. Rekisteröidy jo tänään ja aloita seikkailusi maailmalla lemmikkien parissa! Seikkailijattaret suosittelee lämmöllä! Aiheesta lisää videomuodossa täällä.

Seikkailijattarien kokemuksia lemmikkivahdin hommista:

”Niin paljon tarjontaa sittaajista, että on vaikea saada ensimmäisiä keikkoja. Valikoiva ei voi olla alkuun, vaan pitää mennä sinne minne moni muu ei halua. Profiilia pitää rakentaa tietoisesti eli ei välttämättä toimi jos ajattelee, että tosta noin vain varaan paikan just sille ajankohdalle ja sijainnille, mitä olen ajatellut.” -Niina

→ Vinkki: Alkuun kannattaa saada edes joku paikka, jotta saisi rakennettua luottamusta paikkaa tarjoavien keskuudessa. Myös hyvästä hakemuksesta on apua.

”Pelkästään hyviä kokemuksia. Meillä on ollut käytössä Trusted Housesitters sekä Australiassa Aussie housesitters.” -Anna

→ Vinkki: Joissakin maissa saattaa olla myös muita vaihtoehtoja lemmikkivahdeille, jopa palkallisia palveluita.

”Meillä myös on vain positiivisia kokemuksia lemmikkivahtihommista! Matkustetaan kokoaikaisesti ja tehdään nykyään todella paljon house-sitting -keikkoja. Ihan lyhyille lomareissuille lemmikkivahtipesti ei välttämättä ole paras vaihtoehto, sillä on tietysti tärkeää pitää lemmikeille seuraa, mutta jokainen paikka on erilainen ja myös pelkkiä talonvahtipaikkojakin on tarjolla. ” -Anne

→ Vinkki: Parin päivän bilereissulle tai aktiivilomalle lemmikkivahtius ei ole sopiva valinta, sillä siihen kuuluu vastuuta.

 ”Toinen vuosi jo menossa jäsenenä, vahtimassa taloja ja eläimiä. En epäilisi käyttää myös omille tuleville lemmikeille. Edullinen, hyvin järjestetty ja kaikki kuusi kokemusta on olleet upeita. Yksi päättyi juuri tunti sitten ja nyt on jo ikävä kisuja. Se negatiivinen puoli tässä on.” -Irina

→ Vinkki: Mitä enemmän teet talo- ja lemmikkivahtihommia, sitä helpommaksi kaikki muuttuu ja voit löytää jopa vakituisia paikkoja.

 

→ Rekisteröidy ilmaiseksi tai luo profiili alekoodillamme täällä!

 

 

× Lukuvinkki: 9 x ilmainen tapa majoittua maailmalla ×

Kerro kaverille!

Scroll to Top