Helmi: Ravintola Adlerfelt, Helsinki

/

Kerro kaverille!

Seikkailijattaret etsivät aarteita minne menevätkin ja vinkkaavat niistä heimolaisilleen. Emilia bongasi helmen, ravintola Adlerfeltin, Helsingin Suomenlinnasta.

Mikä?
Löytöni oli ravintola nimeltä Adlerfelt. Alun perin keksin mennä sinne mieheni kanssa ystävän suosituksesta. 

Missä?
Adlerfelt sijaitsee Suomenlinnassa Helsingissä. Samalla pääsee saariretkelle ja Unescon maailmanperintökohteen tunnelmaan. 

Suomenlinnaan voi mennä HSL:n lautalla Kauppatorilta noin 15 minuutissa. Suomenlinnan päälaiturilta kävelee noin kymmenen minuuttia Adlerfeltiin. Vaihtoehtoisesti kesällä voi mennä suoraan JT-Linen vesibussilla Kauppatorilta suoraan Tykistölahdelle, jonka vieressä Adlerfelt on. 

Kenelle suosittelet? 

Erityisesti seikkailijattarille, jotka etsivät lämminhenkistä sekä kauniilla miljööllä ja hyvillä tarjoiluilla varustettua ravintolaa tai istuskelupaikkaa. Uskon, että Adlerfeltissa viihtyy niin kaveriporukalla, perheen kanssa, kaksin tai yksin. Myös koirakavereita näkyi ainakin ravintolan terassilla.

Hintataso?

Ruoka-annosten hinnat ovat siinä 1025 euron paikkeilla. Söin Adlerfeltin 49 euron kesämenun, johon kuului neljä ruokalajia.

Erityismaininta 

Paikassa on mielestäni mukavan välitön ja hyväntuulinen ilmapiiri tarjoilu mukaan lukien. Istuin ulkona, mutta ravintolan sisätilat näyttivät ihanan pirtsakoilta, muun muassa vihreä ja vaaleanpunainen erottuivat sisustuksesta ja seinillä oli värikkäitä tauluja. 

Ruoka-annoksissani oli sekä kalaa että kasviksia, ja niissä oli mielestäni  ajateltu kauteen sopivia raaka-aineita. Yksi annoksista oli koristeltu kukkasilla.

Muuta huomioitavaa? 

Jos on iso nälkä, niin kannattaa mielestäni tilata sekä alku- että pääruoka tai menu. Tarjolla oli niin kasvis-, kala kuin liharuokaa. Jälkiruoka oli parhaita paloja, joten jätä sille tilaa!

 

Vinkkaaja: Emilia

Tällä palstalla seikkailijattaret tekevät löytäjä! Vinkkaa oma löytösi meille osoitteeseen [email protected] ja jaamme sen heimollemme!


Vinkki: Kurkkaa Seikkailijattaren etukortin kahvila- ja ravintolaedut. Mukana muun muassa Tampereella sijaitseva Maranga, josta kortilla saa kaikki annokset -10%.

Kerro kaverille!

Emilia Rodriguez

Ihmisten ja kulttuureiden kohtaamisesta, savannilla vaeltavista eläimistä, jylhistä vuorijonoista, turkoosista vedestä sekä idyllisistä kaupungeista innostuva seikkailijatar. Uskoo omaan intuitioon, haluaa tehdä merkityksellisiä tekoja ja oppia ymmärtämään maailmaa, sen luontoa ja ihmisiä. Mm. vaihtosyksy Aasiassa, Intian kehitysyhteistyön opintomatka ja Kenian vapaaehtoistyö- ja soolomatka olleet niitä (reissu)elämän kohokohtia. Emilia kirjoittaa Merkintöjä maailmasta -nimistä blogia.

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jolie cafe Akaslompolossa.
EDELLINEN SEIKKAILU

Helmi: Jolie Lounge & Café, Äkäslompolo

Turos holy smoke ravintola.
SEURAAVA SEIKKAILU

Helmi: Turo´s holy smoke