Helmi: Ravintola Adlerfelt, Helsinki

Seikkailijattaret etsivät aarteita minne menevätkin ja vinkkaavat niistä heimolaisilleen. Emilia bongasi helmen, ravintola Adlerfeltin, Helsingin Suomenlinnasta.

Mikä?
Löytöni oli ravintola nimeltä Adlerfelt. Alun perin keksin mennä sinne mieheni kanssa ystävän suosituksesta. 

Missä?
Adlerfelt sijaitsee Suomenlinnassa Helsingissä. Samalla pääsee saariretkelle ja Unescon maailmanperintökohteen tunnelmaan. 

Suomenlinnaan voi mennä HSL:n lautalla Kauppatorilta noin 15 minuutissa. Suomenlinnan päälaiturilta kävelee noin kymmenen minuuttia Adlerfeltiin. Vaihtoehtoisesti kesällä voi mennä suoraan JT-Linen vesibussilla Kauppatorilta suoraan Tykistölahdelle, jonka vieressä Adlerfelt on. 

Kenelle suosittelet? 

Erityisesti seikkailijattarille, jotka etsivät lämminhenkistä sekä kauniilla miljööllä ja hyvillä tarjoiluilla varustettua ravintolaa tai istuskelupaikkaa. Uskon, että Adlerfeltissa viihtyy niin kaveriporukalla, perheen kanssa, kaksin tai yksin. Myös koirakavereita näkyi ainakin ravintolan terassilla.

Hintataso?

Ruoka-annosten hinnat ovat siinä 1025 euron paikkeilla. Söin Adlerfeltin 49 euron kesämenun, johon kuului neljä ruokalajia.

Erityismaininta 

Paikassa on mielestäni mukavan välitön ja hyväntuulinen ilmapiiri tarjoilu mukaan lukien. Istuin ulkona, mutta ravintolan sisätilat näyttivät ihanan pirtsakoilta, muun muassa vihreä ja vaaleanpunainen erottuivat sisustuksesta ja seinillä oli värikkäitä tauluja. 

Ruoka-annoksissani oli sekä kalaa että kasviksia, ja niissä oli mielestäni  ajateltu kauteen sopivia raaka-aineita. Yksi annoksista oli koristeltu kukkasilla.

Muuta huomioitavaa? 

Jos on iso nälkä, niin kannattaa mielestäni tilata sekä alku- että pääruoka tai menu. Tarjolla oli niin kasvis-, kala kuin liharuokaa. Jälkiruoka oli parhaita paloja, joten jätä sille tilaa!

 

Vinkkaaja: Emilia

Tällä palstalla seikkailijattaret tekevät löytäjä! Vinkkaa oma löytösi meille osoitteeseen info@seikkailijattaret.fi ja jaamme sen heimollemme!


Vinkki: Kurkkaa Seikkailijattaren etukortin kahvila- ja ravintolaedut. Mukana muun muassa Tampereella sijaitseva Maranga, josta kortilla saa kaikki annokset -10%.

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top