Jolie cafe Akaslompolossa.

Helmi: Jolie Lounge & Café, Äkäslompolo

Kerro kaverille!

Seikkailijattaret etsivät aarteita minne menevätkin ja vinkkaavat niistä heimolaisilleen.  Palstan ensimmäisessä jutussa Reetta bongasi herkkuhelmen Äkäslompolosta.

Mikä?
Jolie Lounge & Café – viehättävä kahvila, lounge ja baari.

Missä?
Aivan Äkäslompolon sydämessä (Sivulantie 4)

Kenelle suosittelet?

Seikkailijattarille, jotka rakastavat hyvää kahvia, cocktaileja ja itse tehtyjä leivonnaisia, villiruoalla höystettyjä kasvispainotteisia herkkuja sekä rentoa olohuonemaista tunnelmaa ja hyvää asiakaspalvelua!

Hintataso?
Keskitasoinen

Erityismaininta
Joliesta saa paljon gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita. Esimerkiksi Jolien täytetyt sämpylät ja suolaiset piirakat ovat gluteenittomia (ja todella herkullisia)!

Psst! Jos pidät cocktaileista, kannattaa testata ehdottomasti Hilla Hugoa – äkäslompololaista versiota italialaisesta klassikkodrinkistä.

Muuta huomioitavaa?
Joliella on myös verkkokauppa, josta saa tilattua ostoksia samalle päivälle tai vaikka varata suosikkituotteita ennakkoon. Jolie ottaa myös vastaan kakku- ja leipätilauksia – vink, vink!

 

Vinkkaaja: Reetta

 

Tällä palstalla seikkailijattaret tekevät löytäjä! Vinkkaa oma löytösi meille osoitteeseen info@seikkailijattaret.fi ja jaamme sen heimollemme!

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.