Turos holy smoke ravintola.

Helmi: Turo´s holy smoke

Seikkailijattaret tekevät löytöjä minne menevätkin ja vinkkaavat niistä heimolaisilleen. Laura bongasi herkuttelijan helmen, ravintola Turos´s holy smoken, Porin Reposaaresta.

Mikä?
Löytämäni helmi on ravintola Turo´s holy smoke, jonne päädyin aivan sattumalta matkalla Suomen länsirannikolla.

Missä?

Vuonna 2020 avattu Turo´s holy smoke -ravintola sijaistee Porin Reposaaressa, aivan meren äärellä.

Kenelle suosittelet? 

Suosittelen paikkaa hedonistisille, kauneutta arvostaville seikkailijattarille. Kaikki oli kaunista, valloittavan värikästä. Jopa ruoka-annokset olivat kauniit ja niissä oli pieniä yksityiskohtia. Tätä en ollut odottanut löytäväni näinkin syrjäisestä paikassa Suomessa ja tällaista toivoisi lisää pienemmille paikkakunnillekin.

Untitled

Hintataso?

Annosten hinnat muutaman euron lisukkeista noin 20 euroon. Itse jaoin ystävän kanssa halloumiranskalaiset (9€)  ja fish tacot (17€). Molemmat olivat oikein maistuvia ja fish tacoihin sai lisää autenttista potkua pyytämällä vähän lisää chiliä. Nam.

Erityismaininta 

Paikka on kesäkaudelle melko varattu ja pöytävaraus etenkin illalla saattaa olla tarpeen. Paikka toimii välillä myös keikkapaikkana ja juomiakin on tarjolla. Alueella on hyvä, ilmainen parkkipaikka ja venesatama.

Muuta huomioitavaa? 

Kiinnitä huomio hauskoihin yksityiskohtiin ja nautiskele!

 

 Vinkkaaja: Laura

 

Tällä palstalla seikkailijattaret tekevät löytöjä, etsivät piilotettujakin helmiä! Vinkkaa oma löytösi meille osoitteeseen info@seikkailijattaret.fi ja jaamme sen heimollemme!


Lukuvinkki: Mitä tehdä Meri-Porissa?

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top