Kahvila & Hotelli Saima

Majoittumisen yhteydessä proseccoa huoneeseen veloituksetta. Kahden tai useamman yön majoituksen yhteydessä proseccoa huoneeseen veloituksetta sekä englantilainen iltapäivätee hotellin kahvilassa kahdelle veloituksetta. Etu on jatkuva.

LUE LISÄÄ

Olo Centre

Kookos-huone… … sopii täydellistä irtiottoa ja rentoutumista kaipaavalle. Rauhallinen taivas, jossa uppoutua vaikka rentoutumisen ja meditaation maailmaan, kuten pohdiskeluun ja itsetutkiskeluun. Lounaisnäkymä puutarhaan ja etupihalle luo täydelliset puitteet mielen ja sielun levolle. Jo yhden yön majoitusvarauksen yhteydessä saat etukortilla ilmaiseksi sound journey -matkan. Tutustu matkan vaikutuksiin Olo Centren nettisivuilla. Edun lunastus: Kerro etukortista varauksen yhteydessä ja näytä kortti myös paikan päällä. Olo Centre majatalo ja hyvinvoinnin keskus tarjoaa erinomaiset puitteet

LUE LISÄÄ

Tertin kartano

Lasillinen ruusukuohua kartanoravintolan illallisen tai lounaan yhteydessä. Kesäpöytä katettuna päivittäin ajalla 27.6.-9.8.2020. Lisäksi -10% alennus Tertin kartanon verkkokaupasta. Kartanoravintolan etuus voimassa 9.8. saakka. Verkkokauppaetu voimassa 12/2020. Kortti näytettävä ostotilanteessa.

LUE LISÄÄ

B&B Pinus

B&B Pinus on muutaman huoneen tunnelmallinen majatalo Mäntyharjussa. Seikkailijattaren etukortilla saat 10% alennuksen majoituksesta varattaessa suoraan B&B Pinukselta. Tee varaus puhelimitse  (+358401819200) tai sähköpostitse [email protected]  ja kerro samalla etukortista. Majatalon pitäjä pyörittää myös Makasiinin puotia, joten toisena etuna kortilla saa 10% alennuksen Makasiinin puodin ostoksista, kun ostosten määrä ylittää 50€ (puoti avoinna vain kesäisin). Makasiinin Puoti&Kahvila (www.facebook.com/makasiininpuotikahvila)

LUE LISÄÄ