Elämysmantsi

Elämysmantsi on islanninhevostalli, joka sijaitsee Pohjois-Karjalan Ilomantsissa.  Paikka kutsuu seikkailijattaret kylään hevosratsastukselle luonnonkauniissa ympäristössä. “Hevosemme asuvat ympäri vuoden vapaina laumassa ja kesällä laiduntavat  viettäen todellista hevosen elämää. Hevosemme ovat meille paitsi työkavereita myös perheenjäseniä.” Etu: -10% listahinnasta (ei koske leirejä) Edun lunastus: Kortti esitetään maksaessa ratsastus paikan päällä. Kortin edut ovat henkilökohtaiset

LUE LISÄÄ

Majatalo Pihlajapuu

Pihlajapuu on Nurmeksessa sijaisteva kymmenen huoneen majatalo, jonka voi vuokrata vaikka kokonaan omalle porukalle luontoretkien tukikohdaksi. Etu: Majoitus B&B Pihlajapuussa -10% normaalihintaa edullisemmin eli majoitus yhden tai kahden hengen huoneessa hintaan 45e (sisältää aamiaisen ja liinavaatteet). Edun lunastus: Varaukset suoraan sähköpostilla osoitteesta [email protected] tai puhelimitse 0400877085. Mainitse varausta tehdessä korttisi ja esitä kortti saapuessasi.

LUE LISÄÄ

Kolin Keidas

Jokaisen Kolin matkaajan ehdoton majapaikka on Kolin keidas – ainakin, jos arvostaa lämminhenkistä ja persoonallista majoitusta ja tarinaa paikan takana. Mattilan tilana tunnettu Kolin Keidas on upea paikka, joka toimii myös kahvilana. Etu: -15% aamiaismajoituksesta jatkuvana etuna. Varaukset: [email protected] / 040 8650466     Vinkki: Jos suuntaat Kolille, mene myös ratsastamaan islanninhevosilla. Tutustu Paimentuvan etuun täältä.

LUE LISÄÄ

Paimentupa

Kolilla sijaitseva Paimentupa on paitsi majapaikka, mutta myös ratsastustalli. Ratsasta leppoisilla islanninhevosilla Kolin metsissä ja rentoudu. Etu: Kaksi yhden hinnalle ratsastusrertkelle osana ryhmää tai -10% yksityisvaellus. Edun lunastus: Mainitse kortti varausta tehtäessä ja esitä kortti paikan päällä. Varaukset suoraan Paimentuvalta. Lukuvinkki: Ratsastusretki Kolilla Tutustu myös muihin etukortin elämyksiin täällä!

LUE LISÄÄ

Joensaimatar

Majoitusta ja ravintolapalveluita tarjoava laiva, Joensaimatar Joensuussa, tarjoaa etukorttilaisille 5 euron alennuksen kahden hengen huoneen / hytin normaalista hinnasta. Etu on voimassa kesäkauden 2020 ajan (noin elo-syyskuuhun) ja uudelleen kesäkauden 2021. Edun lunastus: Kerro edusta varausta tehdessä ja näytä etukorttia majoitukseen sisäänkirjautuessa. Varaukset sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 044 971 0326. Katso vapaat huoneet varauskalenterista Joensaimattaren sivuilta.    

LUE LISÄÄ

Enjoy life

Enjoy Life tarjoaa elämyspalveluita ja aktiviteetteja Joensuussa. Seikkailijattaren etukortilla -50% alennusta kajakkivuokrauksesta (ei koske lisätunteja ja vuorokausivuokria). Edun lunastus: Tee varaus sähköpostitse tai puhelimitse ja kerro, että käytät etukorttietusi.

LUE LISÄÄ