Nallikari Lomakylä

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä! Lomakylän alue on paraatipaikalla Nallikarin kuuluisan rannan vieressä, ja kaikki majoitustilat ovat kävelymatkan päässä rannalta. Oulun keskustaan on autolla matkaa noin neljä kilometriä ja bussi keskustaan kulkee vierestä. Kauniin Oulun edustan saariston maisemareittejä pitkin kävellen, tai pyöräillen, Oulun kauppatorille tulee matkaa vajaa kolme kilometriä. Perinteisemmät lomamökit sopivat 1-5 hengelle, ja uudemmista täysin varustelluista saunallisista villoista löytyy tilaa 6-12 hengelle!

LUE LISÄÄ

Magical Pond

Magical Pond on upea majapaikka Kuusamon sydämessä, Rukatunturilla. Se on laadukas iglukylä, jossa pääsee kokemaan hiljaisuuden, puhtaan luonnon ja arktisen yön tunnelman omassa rauhassa ja modernin iglun suojassa. Kylä tarjoaa upean kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka kruunaa usein Lapin taivaalla näyttäytyvät revontulet ja tähtiloisto, jotka ovat koettavissa ilman ympäristön valosaastetta. Etu: 10% alennus kahden hengen majoitushinnastosta. Edun ehdot ja lunastus: Etu on voimassa toistaiseksi ja ympäri vuoden. Majoituksen voi varata kampanjakoodilla (erillisellä sivulla).

LUE LISÄÄ

Kuuru Tunturilaakso

Uusi hotelli Kuuru Tunturilaakso Iso-Syötteellä tarjoaa etukortin haltijoille majoituksen revontulisviiteissä 5% alennuksella (edun arvo noin 25e). Varaukset toistaiseksi Kide Hotellin sivujen kautta. Vinkki: Kiinnostaako lasi-iglussa yöpyminen? Sinua saattaa kiinnostaa myös etumme paikkaan Arctic Guesthouse & Igloos. Tutustu siihen täällä.

LUE LISÄÄ