Seikkailijattaret Goes Underwater-sukellustapahtuma 4.9.

Kiinnostaako laitesukellus? Haluaisitko tehdä ensikosketuksen sukelluksen maailmaan yhdessä muiden samanhenkisten reissunaisten eli Seikkailijattarien kanssa? Seikkailijattaret järjestää sukellustapahtuman Koh Tao Diversin ja Dive Finlandin kanssa Espoossa la 4.9. 2021. Päivän ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa, sukelluksen perusteoriaa sekä laitteisiin tutustumista harjoitusaltaassa. Tutustumme myös toisiimme rantahenkisissä tunnelmissa ja juttelemme muun muassa Thaimaan (etenkin Koh Taon) sukellusmahdollisuuksista. Tapahtuman sukelluskokeiluosion kesto klo 11-15. Tapahtumapaikkana on Dive Finlandin sukelluskeskus Espoossa. Etukortilla saat lipun tapahtumaan etuhintaan 20 €

LUE LISÄÄ

Tule kokeilemaan veneilyä

Huom. Etu on päättynyt! Haluaisitko kokeilla, miltä tuntuu ottaa ohjat käsiin veneessä? Miltä tuntuu olla oman elämän kipparitar ja antaa veneen liukua vetten päällä? Seikkailijattaret mahdollistaa tämän pienen kynnyksen veneilyn yhteistyössä Skipperin kanssa ja kutsumme teidät mukaan Seikkailijattaret-tapahtumaamme! Jatkossa tapahtumien pääsylippu tai alennettuun sisäänpääsyyn oikeuttava avain on klubikorttimme eli Seikkailijattaren etukortti, mutta nyt kutsumme maksuttomaan ulkoilmatapahtumaan mukaan aivan kaikki veneilystä kiinnostuneet seikkailijattaret. Mukaan saa ottaa seikkailijatarkaverin! Luvassa myös muuta kivaa

LUE LISÄÄ

Boho Café

Boho Café on pieni pala paratiisia tai Balia Helsingin ydinkeskustassa, Eerikinkadulla. Valikoimassa herkullisia bowleja, suklaaherkkuja ja paljon muuta silmää miellyttävää ja suussa sulavaa. Etu 1: Valitsemasi Boho bowl ja 12cl talon viiniä yhteishintaan 20€ (edun arvo 4,40€) Etu 2: Kaksi kakkupalaa yhden hinnalla Edun lunastus: Etu on jatkuva etu eli voit käyttää etuoikeutettuna seikkailijattarena sitä monta kertaa. Etu lunastetaan korttia näyttämällä.

LUE LISÄÄ

Naturested

Naturested on Helsingissä sijaitseva, luonnossa toteutettavia hyvinvointi- ja ohjelmapalveluita tarjoava yritys.  Hae itsellesi tai porukalle hyvinvointia, energiaa ja tasapainoa luonnosta luontolähtöisten hyvinvointipalveluiden kautta. Seikkailijattaren edut: 1. Metsäkylpyelämykset pienryhmässä kaksi yhden hinnalla. Elämyksen hinta on 47€/ hlö ja hän voi sillä hinnalla varata elämyksen kahdelle. (Edun arvo 47 €) 2. Etukortin haltija voi varata yksityisen metsäkylvyn ryhmille räätälöidysti esim. omalle kaveriporukalleen 15% alennuksella. Edut ovat jatkuvia ja voimassa ympäri vuoden Edun lunastaminen: Asiakasnumeron

LUE LISÄÄ

Vesiurheilukeskus Laguuni

Lomatunnelmaan vievä vesiurheilukeskus Laguuni on vesiurheilijan paratiisi pääkaupunkiseudulla, sijainteina Espoo ja Helsinki. Vuokraa kajakki, leiki vesipuistossa tai kokeile wakeboardingia. Etu: Seikkailijattaren etukortilla – 10 % alennus wakeboarding ajoajasta, kajakkien ja SUP-lautojen vuokrauksesta sekä vesipuiston sisäänpääsystä. Edun lunastus: Alennuksen saa varaamalla verkkokaupasta etukoodilla ja näyttämällä seikkailijattarien kortin infopisteellä lunastuksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ

St. George Care

Kauneutta ja hyvää oloa Helsingin sydämessä. Etukortilla 20% alennus kaikista spa-hoidoista hotelli St. Georgen hoitolassa. Varaukset suoraan St. George Care spahan joko puhelimitse +358 9 4246 00 50 tai sähköpostitse [email protected] Edun lunastus: Seikkailijattaret-etukortti tulee mainita varausta tehdessä ja kortti tarkistetaan spahan saapuessa, mikäli korttia ei ole näyttää hoidon hinta päivitetään alennuksettomaan hintaan. Etu on henkilökohtainen. Vinkki: Muista myös, että etukortilla yövyt hotellissa -20% normaalihintaa edullisemmin!

LUE LISÄÄ

Hotel St. George

Miten olisi yö Helsingin sydämessä, upeassa St. George -hotellissa? Etu: Alennus 20% päivän parhaasta huonehinnasta (BAR) sisältäen aamiaisen sekä St. George Care vierailun Varaukset suoraan hotelliin tai nettisivujen kautta www.stgeorgehelsinki.com tai tämän linkin kautta. Seikkailijattaret-etukortti tarkistetaan saapumisen yhteydessä ja mikäli korttia ei ole näyttää, huonehinta päivitetään alennuksettomaan päivän parhaaseen hintaan Etu on henkilökohtainen eli vain yhdelle huoneelle, jossa etukortin haltija majoittuu. Katso tästä myös etu St. Georgen Care -osaston Spa-palveluista

LUE LISÄÄ

Surf House Helsinki

Aamukahvi tai aamutee palmun alla, 27 asteen lämmössä? Se onnistuu Helsingin Pasilan Triplassa, Surf House Helsingissä. Seuraa vain Down Under -kylttejä ja olet perillä. Ota mukaan kepeät vaatteet ja mene tunnelmoimaan rantafiilikseen, musiikin soidessa taustalla. Seikkailijattaren etukortilla saat kahvin ja teen joka kerta -25% normaalihinnasta! Muista myös, että surffaus -15% normaalihintaa edullisemmin (katso erillinen etu). Etu voimassa klo 10-12 ja saat edun näyttämällä korttiasi.

LUE LISÄÄ

Varuste.net

1) 10% alennus myymälän normaalihintaisista tuotteista (poislukien osa elektroniikka, aseet ja ammukset) Edun lunastus: Etukorttia näyttämällä myymälässä, Helsingin Konalassa, Ruosilankuja 3. 2) Etukoodilla pääsy Varuste.netin verkkokaupan erityiseen kampanjahintaisten tuotteiden valikoimaan. Edun lunastus: Kortin hankkineille toimitetaan linkki ja koodi, joilla pääsee kampanjasivulle.

LUE LISÄÄ

Etnofitness

Etnofitness on hyvän mielen tanssistudio Helsingin Sörnäisissä, jossa oma tyyli on paras tyyli. Valitse listalta afrikkalaisia tansseja, intian rytmejä tai Jamaikan tunnelmia ja heittäydy hyvän olon vietäväksi. Etnofitness tarjoaa 20 % alennus vähintään 5 viikon pituisesta kurssipaikasta tanssi- tai joogatunnille. (Etu on kertaluonteinen / kausi / hlö tai vaihtoehtoisesti 10 € kertamaksun viikkotunnille (käytettävissä vain yhden kerran). Mainitse kortti varattaessa tai esitä korttisi tunnille saapuessa. Vinkki: Myös uudet online kurssit etuhintaan -30%.

LUE LISÄÄ

Yado Oikawa

Kiinnostaako pala Japania Pukkilassa? Koe autenttinen japanilainen majoituselämys tai nauti vaikka teetä aitoon, japanilaiseen tapaan katettuna omalla ystäväporukallasi. Etu: -10% majoituksesta ja palveluista. Edun lunastus: Varaukset suoraan majapaikasta osoitteesta [email protected] Jos majoituksen kalenteri näyttää täyttä, kannattaa silti kysyä. Välillä tulee peruutuksia ja Yado Oikawan ystävällinen henkilökunta tekee parhaansa, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan edes hetken verran Japanin taikaa.

LUE LISÄÄ

Sea & Mountain Adventures – Poropuisto

Nuuksiosta löytyy Suomen eteläisin poropuisto. Poropuistossa pääsee tapaamaan porolauman jäseniä ja syöttämään niille jäkälää. Puiston kodassa nautitaan nokipannukahvit ja pullat. Lapin eksotiikkaa helposti saavutettavissa pääkaupunkiseudulla. Etu: 10% alennus aikuisten lipuista ja perhelipuista. Etu voimassa 31.12.2021 saakka. Edun lunastus: Etukorttia näyttämällä paikan päällä tai etukäteen ostettuna verkkokaupasta. Verkkokaupassa syötetään etukoodi. Koodit lähetetään kortin ostaneille. Pääsymaksu sisältää: Jäkälää poroille syötettäväksi, nokipannukahvia (tee, mehu) ja pullan kodan nuotiotulilla. Henkilökunta paikalla kertomassa poroista. Pieni

LUE LISÄÄ

Sea & Mountain Adventures – Poropuiston päremajat

Miten olisi yö Espoon Nuuksiossa, porojen keskellä? Ruoki poroja oman päremajasi ikkunasta ja elä pieni hetki Lapin taikaa. Kahden henkilön päremajassa on parivuode liinavaatteineen, eco-WC, käsienpesumahdollisuus, erillinen kesäsuihku, minijääkaappi, kahvia/teetä/vettä ja sangollinen jäkälää poroille syötettäväksi. Majoja on kaksi kappaletta: NAAVA ja PIHKA. Etu: 10% alennus elämysmajoituksesta ekologisessa päremajassa. Edun lunastus: Majoitus varataan ja ostetaan haluttuun majaan verkkokaupasta. Verkkokaupassa syötetään etukoodi. Koodit lähetetään Seikkailijattaren etukortin ostaneille. Etu  on voimassa 31.12.2021 saakka. Tutustu

LUE LISÄÄ

Skydive Finland

Oletko ikinä miettinyt miltä laskuvarjohyppääminen tuntuu? Tandemhyppy on ainutkertainen elämys, jonka tulet varmasti muistamaan loppuikäsi. Seikkailijattaren etukortilla pääset liitämään taivaalle etuhinnalla. Tandemhyppykursseista 40€ alennus / hlö Hyppypaikka: Utin lentoasema (Kouvolassa, noin 150km Helsingistä) Edun lunastus: Etu on jatkuva etu ja lunastetaan erillisellä koodilla.   Vinkki: Oletko elämystenmetsästäjä? Kurkkaa kaikki elämysedut täältä ja muista, että etuja tulee koko ajan lisää.  

LUE LISÄÄ

Kiipeilyareena

Kiinnostaako seinäkiipeily? Pääkaupunkiseudulla useassa toimipisteessä toimiva Kiipeilyareena tarjoaa etukortin haltijoille kiipeilyn alkeiskurssin hintaan 88 euroa (norm. 108 euroa). Edun arvo on 20 euroa. Miten etu lunastetaan? Alennuksen saa kun ilmoittautuu kurssille lähettämällä sähköpostia [email protected] ja kertoo, että on Seikkailijattaret -kortin haltija.

LUE LISÄÄ

Wine in the Woods

Kiinnostaisiko viininmaistelu viiniammattilaisen seurassa, metsän ympäröimänä? Wine in the Woods on uusi konsepti, jossa puitteet viininmaistelulle ovat totaalisesti kohdillaan, Espoon metsän rauhassa. Etu: -20% alennus normaalihinnasta Edun lunastus: Saat käyttöösi etukoodin, jolla saat edun käyttöösi verkkokaupassa.  

LUE LISÄÄ

Surf House Helsinki

Kaipaatko kesää ja lämpöä? Surf Housessa jokainen päivä on täydellinen, lämmin kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta. Helsingin Pasilassa sijaitseva Surf House antaa seikkailijattaren etukortilla surffauksesta -15% alennuksen jatkuvana etuna. Joka kerta, kun suuntaat surffaamaan, säästät jopa noin 5 euroa. Tuntihinta 21-34 €/h. Edun lunastus: Näytä korttisi kassalla.

LUE LISÄÄ

Boulderkeskus

Helsingissä sijaitseva Boulderkeskus kutsuu seikkailijattaret kipuamaan korkeuksiin ja antaa 10% alennuksen boulderoinnin alkeiskurssista. Etu voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Edun lunastuksen käytäntö: Edun voi lunastaa Boudlerkeskuksen kassalla alkeiskurssin maksun yhteydessä.

LUE LISÄÄ

Makumatka

Makumatka on ruoka- ja ateriapalvelu, joka tarjoaa päivittäin vaihtuvan kolmen aterian paketin. Ilmainen kotiinkuljetus pk-seudulla. Makumatkat on suunniteltu kiertomatkateemoittain esim. ensimmäisen ateria Thaimaasta, toinen Espanjasta ja kolmas Marokosta. Ruoka on käsintehtyä tuoreista raaka-aineista päivittäin ilman lisä- tai säilytysaineita. Etukorttilaisille 20% alennus ensimmäiseen tilaukseen alekoodilla (koodi vain kortinhaltijoille) Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kertakäyttökoodi per tilaaja. Alekoodi on voimassa 31.12.2020 saakka, jonka jälkeen koodi uudistuu vuodelle 2021.

LUE LISÄÄ

Konditoria Nami

Helsingin Hakaniemen kauppahallissa sijaitseva konditoria Nami tarjoaa etukorttilaisille minkä tahansa leivän puoleen hintaan. Edun saa käyttöönsä esittämällä etukortin kassalla. Etu on kertaluontoinen.

LUE LISÄÄ

Walk Helsinki

Pakopeli Helsingin taivaan alla on hauska ulkoilmapakopeli Helsingin vanhassa ja kauniissa keskustassa. Selvitä tehtäviä vanhassa Helsingissä ja yritä päästä pois sieltä. Tehtävien ratkominen vaatii nokkeluutta, päättelyä ja tiedonhakua. Sopii erinomaisesti yritysten virkistyspäiviin, polttareihin, yms. Jakakaa porukkanne 2-6 hengen tiimeihin, jotka kisaavat toisiaan vastaan. Kun varaat ryhmälle pakopelin, saat Seikkailijattaret-etukortilla alennusta 25%. HINNAT SEIKKAILIJATTARILLE: 1-5 hlö ryhmä: 100 euroa (norm. 135 e) 6-10 hlö: 168 euroa (norm. 225 e) 11-20 hlö:

LUE LISÄÄ

Vähäveden tila

5 € alennus yksikkökajakin päivävuokrasta (norm. Hinta 30 € / hlö) tai 10 € alennus kaksikkokajakin tai intiaanikanootin päivävuokrasta (norm. 60 €)  omatoimiselle melontaretkelle. Aiempaa melontakokemusta ei edellytetä, melontaan saa opastuksen, kaikki tarvittavat varusteet ja retkeilytarvikkeet voi vuokrata Vähäveden tilalta. Edun lunastus: kerro etukortista varausta tehdessäsi / näytä korttia maksaessasi.

LUE LISÄÄ

Taiga Times

Taiga Times järjestää teltta- ja vaellusretkiä Helsingistä. Etu:  Makuusetin (makuupussi, alusta, sisäpussilakana) vuokraus 0 € telttaretken yhteydessä Edun arvo alk. 15 €, henkilömäärästä riippuen Jatkuva etu, käy kaikissa kolmessa telttaretkessä. Voimassaolo, mikäli rajallinen aika: Syyskuun 2020 puoliväliin. Kesän 2021 etu varmistuu myöhemmin. Edun lunastus: Varauksen yhteydessä lisätietokohtaan maininta + asiakasnumero ja jos varaa sähköpostitse niin varauksen yhteydessä täytyy ilmoittaa. Etua voivat käyttää kaikki samalla varauksella olevat, eli jos kortin haltija

LUE LISÄÄ

Saiffa

Tanssikoulu Saiffa on katutanssikoulu Helsingin ytimessä. Opettajina toimii iso liuta katutanssien ammattilaisia, joista moni on niittänyt mainetta myös maailmalla. Etukortin haltijat pääsevät tanssikoulu Saiffan tunneille kaksi yhden hinnalla (kertaetu). Miten? Kertamaksulla pääsee tunnille mukaan paikanpäällä vastaanottotiskin kautta. Korttia näyttämällä ostotilanteessa voi lunastaa Seikkailijattarien edun kaksi kertamaksua yhden hinnalla. Kertamaksulainen ei voi varata paikkaa ennalta, mukaan otetaan ilmestymisjärjestyksessä kapasiteetin mukaan. Lisätiedustelut puhelimella 044 5001311 tai sähköpostilla [email protected]

LUE LISÄÄ

Hakuna Matata

Hakuna Matata on SUP -lautavuokraamo Töölönlahdella. Seikkailijattaren etukortilla SUP-laudan vuokraus alehintaan henkilömäärän mukaan. Kun tulet yksin -10% Kun tulet kaksin -20% Kun tulet kolmisin -30% Kerro edun käytöstä varauksen yhteydessä.

LUE LISÄÄ