Hotel St. George

Miten olisi yö Helsingin sydämessä, upeassa St. George -hotellissa? Seikkailijattarien kokemus hotellista löytyy täältä. Etu: Alennus 20% päivän parhaasta huonehinnasta (BAR) sisältäen aamiaisen sekä St. George Care vierailun (Huom! Cozy Studiossa majoittuville allasalueen sisäänpääsy ei kuulu hintaan). Varaukset suoraan hotelliin tai nettisivujen kautta www.stgeorgehelsinki.com tai tämän linkin kautta. Seikkailijattaret-etukortti tarkistetaan saapumisen yhteydessä ja mikäli korttia ei ole näyttää, huonehinta päivitetään alennuksettomaan päivän parhaaseen hintaan Etu on henkilökohtainen eli vain yhdelle huoneelle,

LUE LISÄÄ

Surf House Helsinki

Kaipaatko kesää ja lämpöä? Surf Housessa jokainen päivä on täydellinen, lämmin kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta. Helsingin Pasilassa sijaitseva Surf House antaa seikkailijattaren etukortilla surffauksesta -15% alennuksen jatkuvana etuna. Joka kerta, kun suuntaat surffaamaan, säästät jopa noin 5 euroa. Tuntihinta 21-34 €/h. Edun lunastus: Näytä korttisi kassalla.

LUE LISÄÄ

St. George Care

Kauneutta ja hyvää oloa Helsingin sydämessä! SPA-ETU: Lasi samppanjaa (tai alkoholiton vaihtoehto) hoidon tai hieronnan yhteydessä Seikkailijattaret-etukorttia esittämällä. Edun lunastus: Varaukset suoraan St. George Care spahan joko puhelimitse +358 9 4246 00 50 tai sähköpostitse [email protected] Seikkailijattaret-etukortti tulee mainita varausta tehdessä ja kortti tarkistetaan spahan saapuessa, mikäli korttia ei ole näyttää hoidon hinta päivitetään alennuksettomaan hintaan Etu on henkilökohtainen Vinkki: Muista myös, että etukortilla yövyt hotellissa -20% normaalihintaa edullisemmin!

LUE LISÄÄ