Magnesia – Heartful Online Journey

Magnesia Heartful Online Journey on moniaistillinen matka omaan itseen joogan, meditaation ja muiden hyvinvointia lisäävien harjoitteiden kautta. Etu: Seikkailijattaren etukortilla pääset mukaan hyvinvoinnin matkalle -10% normaalihintaa edullisemmin ja saat sisällöt käyttöösi kuudeksi kuukaudeksi. Matka alkaa virallisesti 15.2.2021 ja loppuu 21.3.2021. Osta matka täältä! Tämä etu on poikkeuksellisesti käytettävissä myös ilman etukorttia ja etuun pääsee käsiksi varauslinkistä.    

LUE LISÄÄ

Etnofitness-tanssikurssit online

Kun harrastamisen ja matkailun rajat ovat normaalia tiukemmat, voi onneksi matkustaa maailmalle tanssin askelin ja rytmin avulla. Kokeile salsaa, afroa tai vaikka dancehallia ja nappaa etukortilla 30 % alennus tanssin online-tiiviskursseista. Edun lunastus: hanki pääsy kurssille täällä ja näppäile etukortin omistajan salattu etukoodi. Koodi on voimassa vain kortin haltijoille. Vinkki: Muista myös Etnofitneksen etu, jolla pääset live-tunneille -20% normaalihintaa edullisemmin. Voimassa 31.3.2021 asti   Lue Seikkailijattaret-median juttuja ja inspiroidu! Seikkailijattaret-etusivulle

LUE LISÄÄ

Retkipaikka

Retkipaikka-kirjat ovat jokaisen luontoretkeilijän opuksia ja inspiraatiopaketteja. Loistava lahjaidea! Retkipaikka – Seikkailuja Suomen luonnossa sekä Retkipaikka – Uudet seikkailut kirjoista -20%. Edun saat Retkipaikan verkkokaupasta erityistä alennuskoodia käyttämällä. Kortin ostaneet saavat etukoodit käyttöönsä.

LUE LISÄÄ

Matkaopas Vapauteen -verkkokauppa

-30% alennusta verkkokaupan tuotteista. Matkapäiväkirjat sekä vapaampaan, reissaavaan elämäntapaan inspiroivat kirjat ja kurssit. Edun voit lunastaa erityistä alennuskoodia käyttämällä verkkokaupassa. Kortin ostaneet saavat etukoodit käyttöönsä. Etu on jatkuva.

LUE LISÄÄ

Unelma Itsestä

1) Unelma Itsestä verkkovalmennukset ja shopin tuotteet -20% . Tutustu tuotteisiin ja valmennuksiin Unelma Itsestä -sivustolla ja verkkokaupassa. 2) Unelma Itsestä retriitit -10% Retriittejä järjestetään taas vuonna 2021, retriittipaikat ja ajankohdat varmistuvat myöhemmin. Seuraa Unelma Itsestä -sivuston sekä Seikkailijattarien ilmoittelua. Edun lunastus: Alennukset saat käyttämällä erityistä etukoodia. Koodit toimitetaan kortin ostaneille. Edut ovat jatkuvia.

LUE LISÄÄ

Villipihlaja

-15% alennus villivihannesverkkokursseista “Rakastu rikkaruohoihin” ja “Ruokaa ja rohtoja rakkaudella” Edun saat käyttöösi erityisellä etukoodilla Villipihlajan verkkokaupassa. Etukoodit toimitetaan kortin hankkineille. Tutustu verkkokursseihin: https://kurssit.villipihlaja.fi/      

LUE LISÄÄ