fbpx

Magnesia Festival – hyvinvoinnin maailma Helsingin kupeessa

//

Niin lähellä, mutta niin kaukana. Tunnelma aivan kivenheiton päässä Helsingin keskustasta on kuin toiselta planeetalta, kun muutama vuosi sitten yleisölle auennut Lonnan saari muuttuu hyvinvoinnin keitaaksi parin päivän ajaksi nyt jo toista kertaa järjestettävän Magnesia-festivaalin vallatessa saaren.

Ilo, välittömyys ja lempeys tarttuvat heti, kun muutaman minuutin merimatkan jälkeen rantautuu Lonnan pienelle saarelle, aivan Helsingin Suomenlinnan kupeessa. Hyväntuuliset ihmiset lipuvat hitaasti kohti tapahtuma-aluetta, lähes jokaisella on olallaan joogamatto.

Hymyjä ja halauksia on kaikkialla, lämmin tunnelma tarttuu helposti ja hyvä niin − tässä kovassa maailmassa ei varmasti koskaan voi olla liikaa iloa. Magnesia Festival kehottaakin elämään sydän edellä, sydämen ääntä ja intuitiota kuunnellen. “Heartful living” on ideologia ja ajatus, jota seuraamalla jokainen voi pyrkiä myötätuntoisempaan  ja tiedostavampaan elämään.

Magnesia Festival järjestetään nyt toista kertaa ja viime elokuinen tapahtuma oli menestys. Tapahtuman etunenässä puuhastelevat muun muassa monitoiminainen Mari Rasimus ja joogaohjaaja Kaisa Kärkkäinen. Nyt 3.-4.8.2017 entistäkin ehompi tapahtuma tuo luokseen suuren joukon ihmisiä, jotka yksinkertaisesti haluavat voida hyvin ja olla onnellisia. Kukapa ei haluaisi?

Tapahtumaan osallistuakseen ei tarvitse olla jokaiseen monimutkaiseen asanaan taipuva joogi tai tuntikausia risti-istunnassa päivittäin meditoiva valaistunut ihminen. Jokainen moniulotteisesta hyvästä olosta kiinnostunut on tervetullut tapahtumaan, voimaan paremmin ja saamaan uusia avaimia, joiden avulla arjestakin saa hieman enemmän iloa irti. Magnesia on pienen kynnyksen jooga- ja hyvinvointitapahtuma. Tämän tapahtuman värikkääseen joukkoon sopii aivan kuka tahansa.

Ohjelmassa on työpajoja, liikunnan iloa joogan ja liikkeen kautta, mielen hyvää oloa, tanssia ja musiikkia. Tapahtuma jatkuu iltaan asti ja päihteetön ilmapiiri on hyvin erilainen tapa päästä euforiseen tilaan. Hyvä olo on taattu, jos vain annat sille tilaisuuden!

Lisää tunnelmia viime vuoden Magnesia Festival -tapahtumasta voi lukea täältä.

Oletko sinä tulossa Magnesiaan? Lippujakin taitaa olla vielä jäljellä.

Seikkailijattarien perustaja on spontaani ja ennakkoluuloton reissaaja, joka matkustaa maailmalla ilman tarkkaa suunnitelmaa. Elämyksiä janoava esteetikko on onnellisimmillaan jossakin tunnelmallisten kahviloiden ja koskemattoman luonnon välimaastossa. Boheemi Berliini on kaupunkirakkauksista suurin, mutta tropiikin sielu lepää parhaiten palmujen alla. Lisää seikkailuja Urbaani viidakkoseikkailijatar -blogissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lontoon ruoka
Edellinen seikkailu

Foodien opas Lontooseen - ruokaa pienelläkin budjetilla

elokuu
Seuraava seikkailu

Elokuussa eletään täysillä

Latest from Arjen seikkailijatar

5x maailmalle kotoa käsin

Vaikka matkailu itsessään on pysähtynyt koronan takia ja ei tule luonnollisestikaan tässä tilanteessa kysymykseen matkailla, meidän