Inspiraatiota maailmaa tutkivilta naisilta naisille – tiedostavamman ja kauniimman maailman puolesta!

Magnesia Festival – hyvinvoinnin maailma Helsingin kupeessa

Niin lähellä, mutta niin kaukana. Tunnelma aivan kivenheiton päässä Helsingin keskustasta on kuin toiselta planeetalta, kun muutama vuosi sitten yleisölle auennut Lonnan saari muuttuu hyvinvoinnin keitaaksi parin päivän ajaksi nyt jo toista kertaa järjestettävän Magnesia-festivaalin vallatessa saaren.

Ilo, välittömyys ja lempeys tarttuvat heti, kun muutaman minuutin merimatkan jälkeen rantautuu Lonnan pienelle saarelle, aivan Helsingin Suomenlinnan kupeessa. Hyväntuuliset ihmiset lipuvat hitaasti kohti tapahtuma-aluetta, lähes jokaisella on olallaan joogamatto.

Hymyjä ja halauksia on kaikkialla, lämmin tunnelma tarttuu helposti ja hyvä niin − tässä kovassa maailmassa ei varmasti koskaan voi olla liikaa iloa. Magnesia Festival kehottaakin elämään sydän edellä, sydämen ääntä ja intuitiota kuunnellen. “Heartful living” on ideologia ja ajatus, jota seuraamalla jokainen voi pyrkiä myötätuntoisempaan  ja tiedostavampaan elämään.

Magnesia Festival järjestetään nyt toista kertaa ja viime elokuinen tapahtuma oli menestys. Tapahtuman etunenässä puuhastelevat muun muassa monitoiminainen Mari Rasimus ja joogaohjaaja Kaisa Kärkkäinen. Nyt 3.-4.8.2017 entistäkin ehompi tapahtuma tuo luokseen suuren joukon ihmisiä, jotka yksinkertaisesti haluavat voida hyvin ja olla onnellisia. Kukapa ei haluaisi?

Tapahtumaan osallistuakseen ei tarvitse olla jokaiseen monimutkaiseen asanaan taipuva joogi tai tuntikausia risti-istunnassa päivittäin meditoiva valaistunut ihminen. Jokainen moniulotteisesta hyvästä olosta kiinnostunut on tervetullut tapahtumaan, voimaan paremmin ja saamaan uusia avaimia, joiden avulla arjestakin saa hieman enemmän iloa irti. Magnesia on pienen kynnyksen jooga- ja hyvinvointitapahtuma. Tämän tapahtuman värikkääseen joukkoon sopii aivan kuka tahansa.

Ohjelmassa on työpajoja, liikunnan iloa joogan ja liikkeen kautta, mielen hyvää oloa, tanssia ja musiikkia. Tapahtuma jatkuu iltaan asti ja päihteetön ilmapiiri on hyvin erilainen tapa päästä euforiseen tilaan. Hyvä olo on taattu, jos vain annat sille tilaisuuden!

Lisää tunnelmia viime vuoden Magnesia Festival -tapahtumasta voi lukea täältä.

Oletko sinä tulossa Magnesiaan? Lippujakin taitaa olla vielä jäljellä.

Aitojen kokemusten spontaani ja fiilistelevä etsiskelijä, rinkka selässä tai matkailuauto alla. Elämyksiä janoava esteetikko, joka on onnellisimmillaan jossakin tunnelmallisten kahviloiden ja koskemattoman luonnon välimaastossa. Boheemi Berliini on kaupunkirakkauksista suurin, mutta tropiikin sielu lepää parhaiten palmujen alla. Lisää seikkailuja Urbaani viidakkoseikkailijatar -blogissa.

Palaa Alkuun