Saunamaailma Lappi, Muonio.

Jeris Lakeside Resort saunoineen on nautiskelevan vaeltajan majoitusvalinta Muoniossa

Oletko sinäkin nautiskeleva retkeilijä? Haaveilet puhtaista lakanoista ja saunasta rankkojenkin vaelluspäivien päiväretkien päätteeksi tai viimeistään pidemmän vaelluksen palkinnoksi? Muoniossa sijaitseva ja saunamaailmalla täydennetty Jeris Lakeside Resort voisi olla täydellinen paikka juuri sinua varten.

Kaupallinen yhteistyö: Harriniva/Jeris Lakeside Resort

Jerisjärven rannalla, Muonion upeissa tunturimaisemissa sijaitsee mökki- ja hotellimajoitusta tarjoava majapaikka, joka on kuin tehty seikkailijoille ja seikkailijattarille, jotka arvostavat nautintoja ja helppoutta. Jeris Lakeside Resort on loistava tukikohta Keimiötunturin, Sammaltunturin ja Lommoltunturin reittien vaeltajille ja retkeilijöille tai pitkän vaelluksen päätepiste Pallas-Yllästunturin kansallispuiston tutkijoille.

Sauna Muonio.

Rentoudu vaelluksen päätteeksi puhtaissa lakanoissa

Järvimaisemien ympäröimässä miljöössä voit asua mieltymyksiesi mukaan joko hotellihuoneessa, mökissä tai persoonallisemmassa glamping-majoituksessa (vinkki: tutustu glamping+sauna-diiliin täällä). Koko laaja aktiviteettitarjonta aukeaa aivan hotellin pihamaalta käsin. Talvella saatavilla on esimerkiksi husky-ajelua, hiihtoa tai lumikenkäilyä ja kesällä vaikka fatbike-pyöräilyä.

Mukavuudenhaluiset retkeilijät voivat palata lämpimään sänkyyn jokaisen ulkoilupäivän päätteeksi ja saunoa päivän liat iholtaan ja rentouttaa mielen viimeisetkin kireydet Arctic Sauna Worldin saunamaailmassa. Vaihtoehtoisesti, kuvittele pitkän vaelluksen päätepisteeseen odottamaan varsinainen palkinto, jossa voi vaikka nostaa maljan päivien uurastukselle ja antaa kipeytyneiden lihasten palautua.

Jeris majoitus Lappi.

Ruokailua tunturimaisemissa, Jerisjärven rannalla

Jeris on toiminut Suomen Ladun hiihtohotellina, mikä näkyy sen ravintolassa ja alakerran baarissa. Sisustuksen huomion kerääjinä toimivat vanhat puusukset ja poronsarvista tehdyt kattokruunut. Avotakka luo tunnelmaaa ja isot ikkunat avaavat kauniin näkymän suoraan Jerisjärven yli. Ravintolassa riittää tilaa suuremmallekin retkikunnalla, paikkoja on 130. Majoittujat saavat nauttia samoissa tiloissa myös aamiaisen, rauhoittuen maisemapaikalla. À la carte -annoksia tarjoillaan saunamaailman ravintolassa, hotellin rannassa. Ruokalistaan voi tutustua täällä.

Ravintola Jeris muonio.

Jeriksen rentouttavin pala on saunamaailma

Jeriksen pihapiirissä sijaitseva saunamaailma Arctic Sauna World ja sen teemasaunat tarjoavat täydellistä rentoutumista. Saunasta pääsee viileään Jerisjärveen kastautumaan kesällä hiekkarannalta ja talvella avannosta. Saunat ovat sekasaunoja, joten uimapuku on tarpeellinen. Saunalla on anniskeluoikeudet, eikä omia juomia voi ottaa mukaan.

Saunat on nimetty suomalaisen kansantaruston ja neljän elementin (tuli, maa, vesi, ilma) mukaan Tapioksi, Ukoksi, Ilmattareksi ja Vellamoksi. Revontulisauna kannattaa myös kokea ja hyvällä tuurilla bongailla samalla taivaalla tanssivia revontulia. Tulisauna (Ukko) on savusauna, Maasauna (Tapio) vie metsän tunnelman äärelle ja ilmasauna on kodan sisälle luotu, infrapunalämmitteinen rentoutumistila.  Yhteissaunojen lisäksi Saunamaailmassa on myös yksityiskäyttöön vuokrattavissa oleva Repo-sauna, jonka vuokraajat saavat myös muut saunat käyttöönsä.

Saunasessioiden välillä voi rentoutua maisemaikkunoiden koristamassa oleskelutilassa, jossa on tarjolla lähdevettä ilmaiseksi. Muita virvokkeita voi ostaa saunamaailman vastaanotosta. Rentoutumistila toimii sateella ja paisteella.

Glamping ja sauna Muonio.

Glamping Lappi.

 

MAJOITUSPALVELUT
12.6. – 24.9.2023

 


 

Seikkailijattaret-yhteisön kokemuksia paikasta

 

”Jeris on palveluiltaan paras ja sijainniltaan myös jos haluaa tehdä päiväretkiä tuntureille, illalla sitten saunomaan ja syömään rannassa olevaan Arctic Sauna Worldiin. Löytyy myös vuokravälineet (kanootit, pyörät, suppilaudat yms) joilla pääsee mukavasti tutkimaan lähialueita.” -Marika

”Arctic Sauna World on ihana Harrinivassa, suosittelen.” -Veera

”Harrinivasta löytyy aivan mielettömät glamping-teltat yöpymiseen.” -Tanja

”Hotelli Jeris, Muonio, uusi Arctic Saunaworld järven rannassa, maailmanluokan ladut lähtee pihasta suoraan kansallispuistoon, välinevuokraa ja Lapin suurimmat hiihtokeskukset alle tunnin ajomatkan päässä.” -Niina

Kerro kaverille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top